پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
برای پخش میخوام. قبلا ps3 و 360 رو با TV بازی میکردم الان آوردم اتاق خودم با مانیتور PC تصویر میگیرم. خود مانیتور هم وقتی فیش اسپیکر یا هدفون رو وصل میکنم صدا میگیرم ازش. توی اسپیکر صداش بد نیست ولی توی هدفون افتضاحه از اونجایی که من با هدفون کار میکنم و اسپیکر هم واسه خودم نبود فقط واسه تست بود میخواستم بدونم میشه از کارت صوتی که مجزا روی کیثم نصب هست استفاده کنم یا نه؟ ممنون

برادر یه تبدیل هایی هستن که به اونها میگن VGA BOX ..... که هم تبدیل 3 فیش به HDMI دارن و هم تبدیل جکت 3.5 mm ک هزارتا تبدیل دیگه .....

اینم شدنیه.کافیه که خروجیه صدای ps3 رو که ۲ فیش میشه رو با یه تبدیل به خروجیه ۳.۵ mm تبدیل کنی{تو بازار پره کافیه منظورتو برسونی میدن بهت اسم فنی شرمنده نمیدونم چ میگن :دی} بعد هم بزن به line in ورودی کارت صدا .تو این عکس اسمای ورودی/خروجیها معلوم نیست ولی تو استاندارد معمولا رنگش آبیه.خروجیه کارت صدا [ که اونم معمولا سبزه]رو هم که دیگه حالا میتونی به هدفون یا یه اسپیکر وصل کنی که با خودته.

اگه منظورتونو خوب فهمیده باشم یه چیزی توی این مایه هاس منم خیلی لازمش دارم برای مانیتورم
369628fed6bf.jpg

فکر کنم بهش فیش دو در یک میگن باید عکسشو با موبایل به فروشنده های قطعات الکتریکی نشان بدین بگین یه چی تو این مایه ها میخوام البته مدل های مارک دارش تا50 تومنم قیمت دارن مثل مدل Moshi 3.5mm Audio Splitter Cable
اینم یه لینک دیگه از کابل های تبدیل
https://www.bing.com/images/search?q=Moshi+3.5mm+Audio+Splitter+Cable&FORM=HDRSC2

آقا کسی خبر نداره کپچر کارت اکسترنال ارزون چند قیمت گیر میاد؟؟؟؟؟
البته میخوام رو ps3 و ps4 کار کنه....

علیکم سلام

سینا جان اگر بتونی اینو پیدا کنی عالی میشه البته داخل سایت خارجی اینو پیدا کردم و اگر نه به این سایت هم سر بزنه از جون مارمولک داره تا جون سمندر صحرایی .....

سلام، من به تازگی یه ps3 slim دسته دوم خریدم. دو تا دسته داره ولی هیچ کدوم ویبره ندارن! میشه همچین چیزی؟ صاحب قبلیش گفته بود دسته هاش اصله. (جلوی دسته بالا نوشته dual shock 3 زیر همون نوشته هم زده sixaxis)

اگه منظورتونو خوب فهمیده باشم یه چیزی توی این مایه هاس منم خیلی لازمش دارم برای مانیتورم

فکر کنم بهش فیش دو در یک میگن باید عکسشو با موبایل به فروشنده های قطعات الکتریکی نشان بدین بگین یه چی تو این مایه ها میخوام البته مدل های مارک دارش تا50 تومنم قیمت دارن مثل مدل Moshi 3.5mm Audio Splitter Cable
اینم یه لینک دیگه از کابل های تبدیل
https://www.bing.com/images/search?q=Moshi+3.5mm+Audio+Splitter+Cable&FORM=HDRSC2

نه این فیشی که من میگم این میشه:

wakman_sony.PNG

که مثلا یه لینکش تو این سایت هست با توضیحات.
تبدیل واکمنی به سونی, فروشگاه قطعات الکترونیک ، روباتيک و ابزار آلات
ولی فیشی که شما میگید یه مدل دیگه اش فکر کنم اینه:
(اگه برای فقط خروجی صدا باشه و ورودی mic نباشه)
2_1_wakman.PNG

که در هرد دو حال قیمتش خیلی پایینتر از این چیزیه که شما میگی {چون قرار نیست که کار خاصی بکنه و حتی اگه کمی با هویه بتونید کار کنید دست ساز هم میشه ساخت} لینک یه سایت :
تبدیل 1 به 2 واکمنی, فروشگاه قطعات الکترونیک ، روباتيک و ابزار آلات

علیکم سلام

سینا جان اگر بتونی اینو پیدا کنی عالی میشه البته داخل سایت خارجی اینو پیدا کردم و اگر نه به این سایت هم سر بزنه از جون مارمولک داره تا جون سمندر صحرایی .....
داداش به نظرت این یکی رکسیو چند در میاد؟؟؟؟؟
به نظر خودت 50$ و 120$ ارزون قیمته؟؟؟؟

سلام خدمت دوستان.
من دارم کنسول ps3 خودمو میفروشم تا به نسل بعدی هجرت کنم !!!!
خواستم از دوستان گلم بپرسم که قبل از اینکه کنسول رو بدم دست مشتری ببره باید روی کنسول چه کارایی انجام بدم ؟ منظورم پاک کردن اطلاعات شخصی و موارد اینچنینی هست که چطور انجام میشه ؟
ممنون اگه جواب بدین
.

داداش به نظرت این یکی رکسیو چند در میاد؟؟؟؟؟
به نظر خودت 50$ و 120$ ارزون قیمته؟؟؟؟

ولا نظر منو میخوای درسته گرونه اما واقعا یه چیزی در حد اندازه ی خودش .... اگر گیرت بیاد ....

سلام خدمت دوستان.
خواستم از دوستان گلم بپرسم که قبل از اینکه کنسول رو بدم دست مشتری ببره باید روی کنسول چه کارایی انجام بدم ؟ منظورم پاک کردن اطلاعات شخصی و موارد اینچنینی هست که چطور انجام میشه ؟
ممنون اگه جواب بدین
.

کافیه اکانتت رو پاک کنی که انلاین میشدی دیگه کاره دیگه ایی نیاز نیست ..... اگر هم خواستی میتونی فرت کنی ....

Last edited by a moderator:
سلام خدمت دوستان.
ممنون اگه جواب بدین
.
برو تو ستینگ یه ریستور دیفالت بزن حله

اینم شدنیه.کافیه که خروجیه صدای ps3 رو که ۲ فیش میشه رو با یه تبدیل به خروجیه ۳.۵ mm تبدیل کنی{تو بازار پره کافیه منظورتو برسونی میدن بهت اسم فنی شرمنده نمیدونم چ میگن :دی} بعد هم بزن به line in ورودی کارت صدا .تو این عکس اسمای ورودی/خروجیها معلوم نیست ولی تو استاندارد معمولا رنگش آبیه.خروجیه کارت صدا [ که اونم معمولا سبزه]رو هم که دیگه حالا میتونی به هدفون یا یه اسپیکر وصل کنی که با خودته.

سلام دوست عزیز این تبدیل رو گرفتم و کارم راه افتاد فقط یه مشکل که دارم یه کوچولو نویز داره مشکل از تنظیمات sound کامپیوتر هست؟ چجوری نویز رو رفع کنم؟

سلام دوست عزیز این تبدیل رو گرفتم و کارم راه افتاد فقط یه مشکل که دارم یه کوچولو نویز داره مشکل از تنظیمات sound کامپیوتر هست؟ چجوری نویز رو رفع کنم؟
تو تنظیمات کارت صدا (بسته به مدل )گزینه هایی برای حذف یا کم کردن نویز و نسبت صدای ورودی و این چیزا داره یکم کم و زیاد کن و ور بری میفهمی/اگه تنظیمی برای مقدار صدای ورودی داره کم کن بعد با اسپیکر زیاد کن .البته اولین گزینه برای حذف مشکل نویز، کابل انتقال جنس خوب و بعد سعی در عبور ندادن اون از کنار سیم برق و این چیزاست.در هر حال ممکنه بازم یکم نویز باقی بمونه بخاطر مدل کارت و مسائل دیگه...

سلام خدمت دوستان فرق بین کنسول های با برد کبری و کنسول های کپی خور رو میخواستم بدونم یعنی مزیت و معایب

تفاوت کلیش اینه که برای کپی خور نرم افزاری نمیخواد که دستگاه رو باز کنی و قطعه اضافه کنی و همچینین میتونی تمام CFW های مختلف رو نصب کنی و هم چینین نیازی به تبدیل بازیها و نصب کردن براحتی اپدیت بازی و DLC ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or