پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام نمیدونم سوالم رو کجا مطرح کنم اگه جای درست نیست به بزرگی خودتون منو ببخشید
دو ستان و سروران عزیز من میخواهم برای pes2013 ایدیت درست کنم از دوستانی که سر رشته دارن ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر

سلام نمیدونم سوالم رو کجا مطرح کنم اگه جای درست نیست به بزرگی خودتون منو ببخشید
دو ستان و سروران عزیز من میخواهم برای pes2013 ایدیت درست کنم از دوستانی که سر رشته دارن ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
ساده ترین راه اینه به پی اس ان وصل بشی و آپدیت ورژن 6 رو نصب کنی که اگه اشتباه نکنم نزدیکه 600 مگ حجمشه.....(البته این آپدیت فقط تا پایان فصل 2013-2014 هستش)

ساده ترین راه اینه به پی اس ان وصل بشی و آپدیت ورژن 6 رو نصب کنی که اگه اشتباه نکنم نزدیکه 600 مگ حجمشه.....(البته این آپدیت فقط تا پایان فصل 2013-2014 هستش)

نه دوست عزیز برای ps3میخوام مثل پچ باشه بازیکنها ولباسشون رو به دلخواه خودم ویرایش کنم یه جای میخواهم برای بوندسلیگا عکس اون لیگ رو بذارم نمیتونم

سلام.دوستان بعد از اون باری که دستگاهم بریک شد و آنبریکش کردم دیگه به آنلاین (PSN) وصل نشدم. به نظرتون دوباره وصل بشم مشکلی ایجاد نمیشه؟ دلیل اصلی بریک شدن من Spoof بود که دیگه الان نیاز ندارم به spoof و نیاز نیست نصبش کنم!
....؟

سلام.دوستان بعد از اون باری که دستگاهم بریک شد و آنبریکش کردم دیگه به آنلاین (PSN) وصل نشدم. به نظرتون دوباره وصل بشم مشکلی ایجاد نمیشه؟ دلیل اصلی بریک شدن من Spoof بود که دیگه الان نیاز ندارم به spoof و نیاز نیست نصبش کنم!
....؟
نخیر فک نکنم مشکلی داشته باشه.....

راستی دستگاهتو خودت درست کردی؟؟؟؟؟

فایلا جور شد؟؟؟؟

نه دوست عزیز برای ps3میخوام مثل پچ باشه بازیکنها ولباسشون رو به دلخواه خودم ویرایش کنم یه جای میخواهم برای بوندسلیگا عکس اون لیگ رو بذارم نمیتونم
آقا شما اصلا چنین چیزیو به صورت رسمی پیدا نمیکنی....نه برا pc نه برا ps3....

بنظروتون ps3 رو کجا قرار بدیم که به فن و خودش فشار نیار و گرم نشه ؟
من روی شیشه گذاشتم صاف !

شما میتونی اولا ps3 رو 5cm از سطح شیشه یا هر جایی دیگه ایی که میزارید فاصله بدید بعد دور تا دورشو خالی کیند .....
بهترین کاری که دیگه واسه ی خنک کردن میتونید انجام بدید این هستش که کنترل فن استفاده کنید واقعا عالی هست ....

شما میتونی اولا ps3 رو 5cm از سطح شیشه یا هر جایی دیگه ایی که میزارید فاصله بدید بعد دور تا دورشو خالی کیند .....
بهترین کاری که دیگه واسه ی خنک کردن میتونید انجام بدید این هستش که کنترل فن استفاده کنید واقعا عالی هست ....
ممنون ، یعنی دورش یه چی بذارم که بیاد بالا ؟
کنترل فن چی هست

ممنون ، یعنی دورش یه چی بذارم که بیاد بالا ؟
کنترل فن چی هست

منظورم اینه که سه تا استکانی یا لیوانی بزار بطور مثلثی که بیاد بالا ......
یه برنامه هست که میتونی فن ps3 رو کم یا زیاد کنی که کم کردنش باعث ضرر میشه .....
اول بگو دستگاهت فت هستش یا اسلیم ....

سلام بچه ها ...
یه سوال داشتم ، من فلشم رو به ps3 وصل میکنم محتویات داخلش رو برام بالا نمیاره ، چه فیلم چه عکس ، چه اهنگ ..
چکار باید بکنم ک بالا بیاره ؟ ...

سلام بچه ها ...
یه سوال داشتم ، من فلشم رو به ps3 وصل میکنم محتویات داخلش رو برام بالا نمیاره ، چه فیلم چه عکس ، چه اهنگ ..
چکار باید بکنم ک بالا بیاره ؟ ...

- - -ویرایش - - -

بنظروتون ps3 رو کجا قرار بدیم که به فن و خودش فشار نیار و گرم نشه ؟
من روی شیشه گذاشتم صاف !
جایی که دور تا دورش حدود چند سانت خالی باشه
مخصوصا پشت دستگاه که باد گرمو بده بیرون
اگه هم میتونی یه فن لب تاپ بگیر بذار زیرش

ببخشید یادم رفت :d
اسلیم 120گیگ ، تقریبا 4 ساله دارم

خوبه خود دستگاه هم اسلیمه اما کنترل فن هم بزاری بدک نیست ....
بستگی یه دستگاه داره ببینی جواب میده یا نه ... یعنی بعضی از موقعه ها هست که دستگاه نمیفهمه که سی پی یو داغ کرده و کنترل فن رو نمیتونه بیاره بالا ... که موجب خراب شدن میشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or