شما مشکلتون رو تو این تاپیک بگید و فریمویتون رو هم بگید چیه تا بگم چطوری حلش کنید.سلام دوستان
یه سوال داشتم
من یه کنسول (ps3)دارم که دکمه ok با دایره کار میکنه ودکمه بکش با ضربدر خیلی تو مخه چون ما از بچگی عادتمون این بودکه توپلی استیشن دکمه تائید با ضربدر باشه حالا میخواستم ببینم برای حل این مشکل (جابجا کردن دایره با ضربدر ) برنامه خاصی موجوده یا باید همینطور بسوزیمو بسازیم ممنون میشم اگه کسی راهنمایم کنه
پلی استیشن بازی هایی که انحصارین بیشتر داره کیفیتشونم بهتره والانم که کپی شده و راحتهمن میخوام کنسول بخرم.خودم پلی استیشن 3 دوست دارم.در موردش و ایکس باکس خیلی تحقیق کردم.هرکدام خوبی و بدیهاییی دارند.میخواستم کمکم کنید.الان که کپی خور پلی استیشن راحت شده و بازیهاش زیاد شده ایا بهتر است پلی استیشن بخرم یا ایکس باکس.ممنونتون میشم اگر راهنماییم کنید.با سپاس
دور فن بالا جریانش چیه؟ میشه بهم توضیح بدین؟ چجوری متوجه بشم؟
شما شک نکن ps3 بگیر.من میخوام کنسول بخرم.خودم پلی استیشن 3 دوست دارم.در موردش و ایکس باکس خیلی تحقیق کردم.هرکدام خوبی و بدیهاییی دارند.میخواستم کمکم کنید.الان که کپی خور پلی استیشن راحت شده و بازیهاش زیاد شده ایا بهتر است پلی استیشن بخرم یا ایکس باکس.ممنونتون میشم اگر راهنماییم کنید.با سپاس
حالا یه دفعه دو دفعه رو خرده نگیر.ولی اگه زیاد برخورد کردی با این مشکل دنبال دلیل باشسلام دوستان
من الان داشتم اینفیمس1 بازی میکردم ک یهو بازی قفل کرد و با دکمه رو دسته نشد که خارج بشم از بازی و مجبور شدم با دکمه رو دستگاه رو بزنم دستگاه خاموش شد و دوباره روشنش کردم و مرحله رو رد کردم.مدل دستگاه هم سوپر اسلیمه.
این مشکل برای شما هم پیش اومده تا حالا؟مشکل از چیه؟
کنسول رو روشن کنید دسته رو باسیم وسل کنید و دکمه Home {همون وسط دسته }رو بزنید بعد چند ثانیه باید وصل شه.اگه نشد یه سوراخ ریز پشت دسته داره برای ریست کردن.اونو با سوزنی چیزی چند ثانیه نگه دارید و دوباره این کارارو از اول تکرار کنید.با سلام.دوستان امروز واسم یه دسته ارجینال اوردن اما وقتی دکمهps رو فشار میدم دستگاه شناساییش نمیکنه هر کاری کردم حتی باسیمم وصل کردم بازم وصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید
کابل 3 فیش رو وصل میکنی به اسپیکر بهد از تو تنظیمات صدا بجای hdmi بزار روی سه فیش با عکس مشخصهسلام دوستان
تصمیم دارم PS3 رو به مانیتور وصل کنم.مانیتورم فقط dvi می خوره.برای انتقال تصویر مشکلی نیست و با یه کابل یا مبدل حل می شه.مشکل صداش هست.مانیتورم خروجی صدا نداره.برلی صدا باید چی کار کنم؟
ممنون
کلا فقط همین یدفعه بود.دیگه اینجوری نشد.حالا یه دفعه دو دفعه رو خرده نگیر.ولی اگه زیاد برخورد کردی با این مشکل دنبال دلیل با