پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان
یه سوال داشتم
من یه کنسول (ps3)دارم که دکمه ok با دایره کار میکنه ودکمه بکش با ضربدر خیلی تو مخه چون ما از بچگی عادتمون این بودکه توپلی استیشن دکمه تائید با ضربدر باشه حالا میخواستم ببینم برای حل این مشکل (جابجا کردن دایره با ضربدر ) برنامه خاصی موجوده یا باید همینطور بسوزیمو بسازیم ممنون میشم اگه کسی راهنمایم کنه
شما مشکلتون رو تو این تاپیک بگید و فریمویتون رو هم بگید چیه تا بگم چطوری حلش کنید.
http://forum.bazicenter.com/thread33248/page927/#post2736207

من میخوام کنسول بخرم.خودم پلی استیشن 3 دوست دارم.در موردش و ایکس باکس خیلی تحقیق کردم.هرکدام خوبی و بدیهاییی دارند.میخواستم کمکم کنید.الان که کپی خور پلی استیشن راحت شده و بازیهاش زیاد شده ایا بهتر است پلی استیشن بخرم یا ایکس باکس.ممنونتون میشم اگر راهنماییم کنید.با سپاس

من میخوام کنسول بخرم.خودم پلی استیشن 3 دوست دارم.در موردش و ایکس باکس خیلی تحقیق کردم.هرکدام خوبی و بدیهاییی دارند.میخواستم کمکم کنید.الان که کپی خور پلی استیشن راحت شده و بازیهاش زیاد شده ایا بهتر است پلی استیشن بخرم یا ایکس باکس.ممنونتون میشم اگر راهنماییم کنید.با سپاس
پلی استیشن بازی هایی که انحصارین بیشتر داره کیفیتشونم بهتره والانم که کپی شده و راحته

دور فن بالا جریانش چیه؟ میشه بهم توضیح بدین؟ چجوری متوجه بشم؟

وقتی کنسول زیادی داغ میشه دور فن میره بالا(یعنی فن دستگاه بیشتر و سریع تر کار میکنه).
از صداش میشه متوجه شد یدفعه صدا دستگاه زیاد میشه.

شما شک نکن ps3 بگیر.
من خودم هر دوتا کنسول رو دارم لذتی ک ps3 داره 360 نداره مخصوصا انحصاریایی ک سونی داره 360 نداره.
بدون شک ps3 بهتره.

سلام دوستان
من الان داشتم اینفیمس1 بازی میکردم ک یهو بازی قفل کرد و با دکمه رو دسته نشد که خارج بشم از بازی و مجبور شدم با دکمه رو دستگاه رو بزنم دستگاه خاموش شد و دوباره روشنش کردم و مرحله رو رد کردم.مدل دستگاه هم سوپر اسلیمه.
این مشکل برای شما هم پیش اومده تا حالا؟مشکل از چیه؟

با سلام.دوستان امروز واسم یه دسته ارجینال اوردن اما وقتی دکمهps رو فشار میدم دستگاه شناساییش نمیکنه هر کاری کردم حتی باسیمم وصل کردم بازم وصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید

سلام دوستان
من الان داشتم اینفیمس1 بازی میکردم ک یهو بازی قفل کرد و با دکمه رو دسته نشد که خارج بشم از بازی و مجبور شدم با دکمه رو دستگاه رو بزنم دستگاه خاموش شد و دوباره روشنش کردم و مرحله رو رد کردم.مدل دستگاه هم سوپر اسلیمه.
این مشکل برای شما هم پیش اومده تا حالا؟مشکل از چیه؟
حالا یه دفعه دو دفعه رو خرده نگیر.ولی اگه زیاد برخورد کردی با این مشکل دنبال دلیل باش
با سلام.دوستان امروز واسم یه دسته ارجینال اوردن اما وقتی دکمهps رو فشار میدم دستگاه شناساییش نمیکنه هر کاری کردم حتی باسیمم وصل کردم بازم وصل نشد لطفا منو راهنمایی کنید
کنسول رو روشن کنید دسته رو باسیم وسل کنید و دکمه Home {همون وسط دسته }رو بزنید بعد چند ثانیه باید وصل شه.اگه نشد یه سوراخ ریز پشت دسته داره برای ریست کردن.اونو با سوزنی چیزی چند ثانیه نگه دارید و دوباره این کارارو از اول تکرار کنید.

داداش سیم رو وصل کردم و دکمه home رو زدم ولی باز وصل نشد .دسته از این مدلای قدیمیه که پشته دسته دکمه ریسیت نداره قبلا این دسته رو من همینجوری دکمه home رو فشار دادم وصل شده

سلام دوستان
تصمیم دارم PS3 رو به مانیتور وصل کنم.مانیتورم فقط dvi می خوره.برای انتقال تصویر مشکلی نیست و با یه کابل یا مبدل حل می شه.مشکل صداش هست.مانیتورم خروجی صدا نداره.برلی صدا باید چی کار کنم؟
ممنون

سلام دوستان
تصمیم دارم PS3 رو به مانیتور وصل کنم.مانیتورم فقط dvi می خوره.برای انتقال تصویر مشکلی نیست و با یه کابل یا مبدل حل می شه.مشکل صداش هست.مانیتورم خروجی صدا نداره.برلی صدا باید چی کار کنم؟
ممنون
کابل 3 فیش رو وصل میکنی به اسپیکر بهد از تو تنظیمات صدا بجای hdmi بزار روی سه فیش با عکس مشخصه

حالا یه دفعه دو دفعه رو خرده نگیر.ولی اگه زیاد برخورد کردی با این مشکل دنبال دلیل با
کلا فقط همین یدفعه بود.دیگه اینجوری نشد.
میخوام ببینم عادی برای همه دستگاه ها یکی دوبار اینجوری شدن؟

چند رو پیش رفتم شمال ، دوستان بیکار بودن PS3 و Fifa رو هم انداختیم صندوق و راهی شدیم :d . یه چند روزی اونجا بودم و متوجه شدم که دسته مُنگل شده :d واسه خودش X و O و مثلث می زد ولی دستگاه مشکل نداشت ، الان که برگشتیم اعمال حیاتیه دستگاه ریخته بهم ، دستگاه رو که روشن می کنم دستگاه روشن میشه ولی دسته بهش وصل نمیشه ، هر وقت هدست رو Mute و Unmute می کنم دستگاه چند ثانیه فریز می کنه ، کلا هر چند ثانیه فریز می کنه یه بار هم روشن نشد کلاً .

اینم بگم اونجایی که بودم یه ارتفاع زیادی داره و همیش مِه بود به طوریکه پنجره رو بازی می کردی مِه میومد تو . کلاً هوای عجیب غریبی هم داره معمولاً گوشی های Smart هَنگ می کنن :d .

فکر کنم دستگاه نَم کشیده :d ، چه کنم :d ؟ یه مقدار گذاشتمش تو تراس آفتاب بخوره ، درست نشد :d .

سلام دوستان

یه سوال دارم...
من چند ماه پیش تلوزیون ال جی گرفتم برای گیمینگ
اومدم خونه روشن کردم هدست روش گذاشتم کار نمیکرد (صدا از هدست بیرون نمیاد از اسپیکر تلوزیون بیرون میاد)
خلاصه اینکه رفتم گفتم این هدستش کار نمیکنه گفتن اره این مدل اوت پوت نداره
حالا سوال من اینه ایا اگه هدست یو اس بی یا وایرلیس بگیرم میتونم بدون استفاده از تلوزیون استفاده کنم ؟(با پی اس 3)
که هم صدای بازی بشنوم و هم صدای کسی که حرف میزنه ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or