سلام به همه گی یه سوال داشتم برو بچ وارد ممنون میشم جواب بدن و تجربیات شون رو بگن ممنون...
من میخوام یه ps3 بخرم اما اصلا از Slim خوشم نمیاد فقط Fat دوست دارم داشته باشم الان یه psp دارم 2 ساله دارم میدمش بره حلا موندم Fat چه سالی رو بگیرم 40Gb خوب بوده یا 80 کدوم...
بعد انای که ریفر هست یعنی هر جیزیش ممکنه خراب شده باشه یا حتمی چراق Yold شده سونی هم فن جدیدو انداخته روش داده تو بازار؟؟؟یعنی ریفر بگیرم بیشتر کار میکنه یا یه fat که ممکنه امروز چراق Yold بده ممکنه حالا حالا ها هم نده...
بیشتر میخوام روشن باشه باهاش تو نت برم دانلود بزارم باش روش میشه نرم افزار دانلود یا FireFox با مشابه نصب کرد موس و کیبورد چی ؟؟؟Yahoo Masengerو البته انا حتمی نیست نشدم با سیستم 2 میلونیم میکنم همه کار اما میخوام بدونم شده یا نه چون یکی گفت صبح تا شب باهاش بازی های ps3 رو دانلود میکنه که رویrapidShare یعنی میشه؟؟؟
بعد الان کپی خور بهتره حال میده یا Live حال میده بیشتر نمیشه کاری کرد هردو باهم بشه ممنونم اگر هم نکته ای هست که تو خرید حتمی باید دقت کنم اونم بگید که سرم کلاه نره...صدای فن یا غیره...
میشه وقتی که خریدم ببرم پاساژ لباف بدم سرویس کنه فناشو خاکشو نو شه یا ضرر داره اینکار؟؟؟چند سال پیش دیدم روش عین کامپیوترم WaterCooling بستن تو ایران هست ببندم روش...
خیلی ممنون از جوابتون....THanx
سلام به شما
فت 40 گیگ و فت 80 گیگ همشون تو 1 سال با فاصله 2 ماه تولید شدن پس زیاد فرقی نداره
در مورد ریفر هم بگم کل سیستم داخلیش عوض شده یعنی برد دستگاه کلا با یه برد نو عوض شده اینجوری نیست که قطعه ای چیزی ازش عوض بشه درایو و پاور و هارد جدیدی هم روش انداخته شده
روشن بودنش میشه روشن بمونه مشکلی نداره ولی کلا چه کنسول فت یا اسلیم نباید دانلود های طولانی مدت با خود کنسول انجام بشه چون بیش از حد داغ میکنه و خرابش میکنه من خودم به شخصه فت های ریفری رو دیدم که مثل تراکتور :d دارن کار میکنن (بازیکن ازش درست استفاده میکنه)
چیزی رو خود کنسول نصب نمیشه (تو حالت اوریجینال) اونی هم که گفته دانلود میکنه باهاش فکر نمیکنم درستشو گفته باشه چون اگه اینجوری باشه سر 2 ماه کنسول میسوزه
کلا هر وسیله برقی یه رفتار مناسب با اون وسیله رو میطلبه یعنی شما اگه موبایلت 24 ساعت تو شارژ باشه مطمئناً باطریش داغون میشه (درستش اینه بعد از شارژ کامل از برق بکشی و دوباره که داشت تموم میشد بزنی شارژ)
کلا تجربه من تو کنسول ps3 بهم و به شما میگه نصف لذت بازی ها به آنلاینشونه و نصف دیگه به آفلاین و اگه شما بری سراغ کپی پس نصف لذتشو عملا از دست دادی
تو خرید به ظاهر کنسول نگاه کن حتما بخواه تست کنه برات و دسته رو چک کن پیچهاش باز نشده باشه همینا رو دقت کنی بسه (البته کسایی تو سایت هستن که بهتر از بازار برای فروش جنس میزارن و شناخته شده هم هستن)
خودتون هم میتونید باز کنید تمیز کنید اگه کنسولتونو نو بخرید که مشکلی نداره تمیز هست
سیستم خنک کننده آبی هم میشه بست روش ولی هم مهارت هم تخصص و هم هزینه بر هستش ولی شدنیه
باز اگه سوالی بود در خدمتم