پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

یکی از دوستان یه پی اس تری فت 40 گیگ "ریفر" داره با یه دسته sixaxis و یه بازی resisitance 2.
میگه باید دانگرید بشه.این دانگریدش رو خودم می تونم انجام بدم یا دستگاه یا دانگل خاصی میخواد؟
خودم دوتا هارد دارم مشخصاتش تو این لینکها هست.
http://www.hdsentinel.com/storageinf...NG%20HD 502HI
http://www.hdsentinel.com/storageinf...STM 3320613AS
اینا رو میشه با هارد خود دستگاه تعویض کرد یا به عنوان هارد اکسترنال براش استفاده کرد؟
در آخر از کجا بفهمم دستگاه سالمه سالمه و با چه قیمتی خریدش می ارزه؟
خواهش دارم فوری جواب بدین که این بنده خدا زیاد منتظر نمونه.
N_aggressive%20%2817%29.gif

دوست عزیز ، فروشنده بنده هستم درسته نه ؟

خب بیبین من خودم برات دانگیرد میکنم 40 تومن ( اطلاعات الکی ندین ).
عزیزم اونجا که من بهت گفتم مشکلی نداره.

سلام دوستان

من دو سه روزه که پلی استیشن 3 خریدم البته نو و آکبند از مغازه .

الان مشکلم اینکه توی بازی ها کنسولم هنگ میکنه و صفحه فریز میشه . بخصوص توی بازی انچارد 3 .

خواستم بدونم کنسول مشکلیداره یا نه.

ممنون میشم اگه سریع راهنمایی کنید .

با تشکر

سلام دوستان

الان مشکلم اینکه توی بازی ها کنسولم هنگ میکنه و صفحه فریز میشه . بخصوص توی بازی انچارد 3 .

با تشکر
کنسول شما کپی خوره ؟

سلام دوستان

با تشکر
شما احتمالا کنسولتو با آپدیت غیر ریجن خودش آپدیت کردی که باعث همچین مشکلی شده
اقا ps3 کدوم فرمت های ویدیو رو اجرا میکنه؟
فایل mkv رو که اجرا نکرد.
راهی هست که mkv رو اجرا کنه؟
هم با مدیا سرور میشه اجراش کرد هم با این 2 تا برنامه میتونید تبدیل کنید
mkv2vob (پیشنهاد میشه)
tsmuxer
جفت برنامه ها مجانی هستن و از طریق سرچ تو گوگل پیدا میشن
---------
بهتون این همه گفتم در مورد هک و کپیخور سوال و... نپرسید (جاش اینجا نیست) گزارش میکنم این آخرین اخطار بود

کنسول شما کپی خوره ؟

شما احتمالا کنسولتو با آپدیت غیر ریجن خودش آپدیت کردی که باعث همچین مشکلی شده

کنسول اسلیم 320گیگ کپی خور 3.55

یعنی الان این هنگ و فریز غیر طبیعی هستش ؟؟ آخه یکی از دوستان میگفت که ایرادی نداره.
توی آنچارد تا تمومش کنم نزدیک به 4 بار هنگ کرد .
البته بازی های که انجام میدم روی هارد کنسول ریخته شده .

این شانس ماست :(

یعنی کنسول اصلا نباید هنگ کنه و بازی فریز بشه؟؟

آخرین ویرایش:

یعنی الان این هنگ و فریز غیر طبیعی هستش ؟؟ آخه یکی از دوستان میگفت که ایرادی نداره.

دوست عزیز سوال شما اصلا مربوط به این بخش نیست!لطفا سوالتون رو در بخش خودش مطرح کنید!حالا خوبه اسم تاپیک مشخص هست!
نوشته : به غیر از مسائل کپی خور!

رفقا ! یه چیزی داره منو دیوونه میکنه از وقتی کنسول گرفتم ! :دی

اینکه بعضی ها بازی میخوان بفروشند می زنند پلات شده یعنی چه !؟ اینکه می زنند پلات خالی یعنی چی !؟ :دی

یه پلات انگار مال نسخه پلاتینیوم بازی است ، این نسخه چه تفاوتی با نسخه معمولی داره !؟
پلات بعدی مال اینه که طرف تروفی پلاتینیوم رو گرفته ؛ یعنی بعد از این بازی روی هیچ دستگاهی ولو با آپدیت کردن بهمون تروفی نمیده !؟

اینکه بعضی ها بازی میخوان بفروشند می زنند پلات شده یعنی چه !؟ اینکه می زنند پلات خالی یعنی چی !؟ :دی

یه پلات انگار مال نسخه پلاتینیوم بازی است ، این نسخه چه تفاوتی با نسخه معمولی داره !؟

پلات بعدی مال اینه که طرف تروفی پلاتینیوم رو گرفته ؛ یعنی بعد از این بازی روی هیچ دستگاهی ولو با آپدیت کردن بهمون تروفی نمیده !؟
نسخه پلاتینیوم جلدش زرد رنگه و بعد از مدتی که حدود 400000 هزار نسخه از بازی ریلیز شد ریلیز میشه و کیفیت دیسکش نسبت به نسخه معمولی پایین تره و همینطور نسبت به نسخه معمولی از قیمت پایین تری برخورداره.

---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:21 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز دستگاه شما اگه فقط موقع اجرای بازی UC3 اون هم به صورت کپی فریز میکنه مربوط به نسخه بازی شماست که خرابه ( باید به بخش جیلبریک بری )
اما اگر با همه بازی ها هنگ میکنه مشکل از جای دیگه است.

آخرین ویرایش:

حامد جان بعضی بازی های انحصاری بعد از گذشت ریلیزشون به صورت قاب نقره ای وارد بازار میشن و به اسم پلات از نظر کیفیت هیچ فرقی نداره ولی برای آرشیو کردن خیلی ها نمیخوان
تروفی پلات یعنی اینکه شما تمام اون تروفی های بازی رو گرفتی و تونستی تروفی پلاتشو بگیری
برای پلی 3 رو هر دستگاهی باشی تروفی میده میخواد دسته 2 باشه یا نباشه

---------- نوشته در 12:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:14 AM ارسال شده بود ----------

دوستان جواب سوالات مربوط به هک وکپیخور رو ندین فقط گزارش کنید

سلام دوستان , من میخوام از مکه یه ps3 بیارم فقط مشکل اینه که هیچ اطلاعاتی در مورد ps3 ندارم ممنون میشم اگه به سوالام جواب بدید:
1. Move و وسایل ورزشی جانبیش باحاله مثلا MW3 رو میشه براش یه تفنگ بگیرم حال میده یا نه , یا مثلا لگ نداره یا تو بیشتر بازیها کارایی داره یا مثل Kinect یه سری بازیه خاص داره ؟ خلاصه move بگیرم یا نه ؟
2.یه چند تا بازی اوریج میخوام بگیرم : fifa 12 بهتره یا pes12 ؟ یه ماشین Race میخوام بهترین کدومه پیستی نباشه دو نفرم بشه ؟ بازی سه بعدی تو سبک اویل (خفن باشه )؟ MW3 بهتره یا batlefield 3 ؟(بازی از مکه میشه اورد دیگه نیایم اینجا بمون گیر بدن؟ )
3. یه چند تا بازی(ترجیحا 3D) که بهترینه معرفی کنید ؟
4. میخوام برا لایو یه هدستم بگیرم کیبوردشم بدرد میخوره بگیرم یا نه ؟
5.فریمور دستگاهو موقع خرید میشه فهمید یا نه ؟میخوام 4.11 باشه
6.اگه نکته ی دیگه ای است که موقع خرید باید بش دقت کنم ممنون میشم اگه بگید , فقط ما فردا (دوشنبه) پرواز داریم لطف می کنید اگه سریع جواب بدید

.یه چند تا بازی اوریج میخوام بگیرم : fifa 12 بهتره یا pes12 ؟ یه ماشین Race میخوام بهترین کدومه پیستی نباشه دو نفرم بشه ؟ بازی سه بعدی تو سبک اویل (خفن باشه )؟ MW3 بهتره یا batlefield 3 ؟(بازی از مکه میشه اورد دیگه نیایم اینجا بمون گیر بدن؟ )
FIFA 12 به نظر من ... با این چیزایی که گفتی NFS Hot Persuit . بازی سه بعدی Uncharted 3 : Drake's Deception , Batman : Arkham City , KillZone 3 ...
BF 3 بهتر است. تفنگ خوبی هم داره ( Sharp Shooter ) .

یه چند تا بازی(ترجیحا 3D) که بهترینه معرفی کنید ؟
همون سه تای بالایی .

میخوام برا لایو یه هدستم بگیرم کیبوردشم بدرد میخوره بگیرم یا نه ؟
لایو نداره ! PS Home داره ... شاید به دردت بخوره .

فریمور دستگاهو موقع خرید میشه فهمید یا نه ؟میخوام 4.11 باشه
فریمور سیستم باید موقع خرید 3.55 باشه. تست که میکنه کنسول رو بهش بگو ورژن فریمور رو نشونت بده !
4.11 رو میتونی از سایت خودش دانلود کنی و با کول دیسک روی سیستم نصب کنی.

اگه نکته ی دیگه ای است که موقع خرید باید بش دقت کنم ممنون میشم اگه بگید , فقط ما فردا (دوشنبه) پرواز داریم لطف می کنید اگه سریع جواب بدید

1- جعبه رو که باز می کند ، تای کاغذ درپوش برگرده ! اگر برنگشت یعنی کنسول دست دوم است یا رفرش شده !
2- صفحه ورودی خوش آمد گویی سونی ، داخلش پروفایل USER 1 نباشد. اگر باشه مشخص میشه این کنسول قبلاً باز شده !
3- ورژن کنسول باید 3.55 باشد.
4- ریجن کنسول : سعی کن کنسول ریجن 2 یا 1 بگیری. از روی کره زمین جعبه اش ، ریجن کنسول مشخصه ...
این موارد توی ذهنم بود. اگر مورد دیگه ای باشه دوستان می گویند.

راستی ! میری اونجا اول بچه های تاپیک رو دعا کن شاید صدقه سر دعای شما به جایی رسیدیم رضا جان ! :دی
در ضمن PSN Card 20 , 50$ به میزان کافی از اونجا تهیه کن ! لازمت میشه در آینده نزدیک !
اگر ارزون بود ، یه $20 برای من هم بیار باهات حساب میکنم ... :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or