پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

نبود کسی:-w
دوست عزیز اکانت PSN همون اکانت برای آنلاین بازی کردن و خرید DLC و بازیهای آرکید هست ( مثل live تو کنسول Xbox360 )
شما برای این که بتونید آنلاین بازی کنید باید این اکانت رو بسازید که مجانی هم هست ...البته به شرط این که کنسولتون کپی خور نباشه و از بازیهای ارجینال استفاده کنید...

دوستان چه دلیلی میتونه داشته باشه که سرور های بازی KZ و UNCHARTED رو ***** کردن . چیز غیر مجازی داره ؟ واقعا؟؟:(

نه اینطور نیست که سرورهاش رو بسته باشن.یه سری پورت ها رو برای جلوگیری از چیز پی ان بستن که متاسفانه این 2 بازی هم از این پورت ها استفاده میکردن واسه همین

من تازه به اورجينال اومدم . ريجن دستگاهم 3 هست . ميخواستم بدونم براي آنلاين حتما بايد ريجن بازي ودستگاه يكي باشه ؟؟؟ اخه ريجن 3 بازي هم مگه هست تو ايران ؟؟=((

سلام محمد جان
اصلا این موضوع کد و VIP Pass و اینا تا قبل از موضوع هک شدن PS3 بسیار بسیار کم اهمیت بود یعنی بازیهایی که قبل تا 1 سال پیش هم عرضه میشدن کد و اینا برای بازی آنلاین نیازی نداشتن ولی بعد از موضوع هک شدن PS3 تقریبا تمام بازیها دیگه برای آنلاین بازی کردن نیاز به کد دارند مخصوصا بازیهای EA و بازیهای انحصاری.
اسم بازیت چیه؟
ممنون از راهنماییت آرمان جان بازی red dead goty edition هست

سلام به همه بزرگان.
جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.یه ps3 گرفتم متاسفانه کپیه میخواستم بدونم چطور ارجینالش کنم که هیچ اثری از کپی بودنش نباشه و بتونم برم آنلاین؟

ممنون

سلام به همه بزرگان.
جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم.یه ps3 گرفتم متاسفانه کپیه میخواستم بدونم چطور ارجینالش کنم که هیچ اثری از کپی بودنش نباشه و بتونم برم آنلاین؟

ممنون
یه گزینه هست به اسن restore ps3 system به این آدرس برو پیداش میکنی
settings>system settings>restore ps3 system
کنسولو فرمت کن بعد آپدیت جدید رو بریز تو فلش (به این شکل
x:\PS3\UPDATE\PS3UPDAT.pup
بعد مراحل روی صفحه رو دنبال کن درست میشه
دوستان یه سوال
راه حلی چیزی نیست بتونم با پلی3 بتونم فیلم سی دی (بلوری و دی وی دی نه) پخش کنم
پلیری چیزی میزی نیست؟
ممنون
اگه منظورت از cd تصویری VCD هست باید بگم نمیتونه پخش کنه
يه سوال تخصصي:اقا كدوم كنسول فوتباليستا داره سوباسا:d؟wii or ps3orxbox?
عجب تخصصی ای من که نمیتونم جواب بدم :d
----------------
یه چیز جالب بگم روحیمون تازه شه
برید صفحه 1 تاپیکو ببینید پست فکر کنم سوم یا چهارم هست
هنوزم اون سوال جواب قطعی داده نشده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or