پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
من پی اس تری فت ریفر دارم بعد مدتی که گذشت که خریدم احساس میکنم کمی این جای سیم برقش لق شده
ایا این لقی مشکلی ایجاد میکنه؟
تا حالا که لق بوده درست کار میکرده

سلام
من پی اس تری فت ریفر دارم بعد مدتی که گذشت که خریدم احساس میکنم کمی این جای سیم برقش لق شده
ایا این لقی مشکلی ایجاد میکنه؟
تا حالا که لق بوده درست کار میکرده
سلام
مگه شما از برق هی میکشید و دوباره وصل میکنید که فکر میکنید لق شده؟
بهش دست نزن زیاد تکونش نده چیزی نیست همشون تقریبا تکون میخورن ولی نباید باهاشون بازی بشه

من امروز دستگاهو از کپی خور در آوردم به امید بازی آنلاین. الان وقتی تنها بازی اورجینالمو killzone 2 میخوام انلاین بازی کنم ارور نتوورک میده میگه : -10 چه کار کنم ؟؟؟:(:-s

من امروز دستگاهو از کپی خور در آوردم به امید بازی آنلاین. الان وقتی تنها بازی اورجینالمو killzone 2 میخوام انلاین بازی کنم ارور نتوورک میده میگه : -10 چه کار کنم ؟؟؟:(:-s
مثل اینکه سرور های کیلزون و آنچارتد فـیـلـتـر شدن

کسی احیاناً توی تنظیمات کانکشنش USE Pro.xy رو فعال کرده !؟ گویا فقط با Soc.ks های سری پنجم کار می کنند ، یوزرنیم و پسورد نمی خواهند ، پورتشون هم یکی بیشتر نیست ...

با سلام خدمت اساتید محترم،من قصد خرید PS3 دارم اما با اینکه اطلاعات فنیم خوبه و PSP هم دارم اما تقریبا از PS3 چیزی نمیدونم میخواستم ازتون بپرسم به کدوم تاپیک یا کدوم صفحه مراجعه کنم که از 0 تا 100 این کنسول توضیح داده شده باشه،اطلاعاتی مثل : ریجن چیه؟آخرین فریمور چیه؟آپدیت کنم کنسول رو یا نه؟بن شدن تو PSN چطوریه؟در مورد هارد و ... هم اطلاعات میخوام،کلا اگر یکی از دوستان بتونه یه صفحه یا تاپیک بهم معرفی کنه که اونجا جواب اینجور سوالا رو پیدا کنم ممنون میشم.

با سلام خدمت اساتید محترم،من قصد خرید PS3 دارم اما با اینکه اطلاعات فنیم خوبه و PSP هم دارم اما تقریبا از PS3 چیزی نمیدونم میخواستم ازتون بپرسم به کدوم تاپیک یا کدوم صفحه مراجعه کنم که از 0 تا 100 این کنسول توضیح داده شده باشه،اطلاعاتی مثل : ریجن چیه؟آخرین فریمور چیه؟آپدیت کنم کنسول رو یا نه؟بن شدن تو PSN چطوریه؟در مورد هارد و ... هم اطلاعات میخوام،کلا اگر یکی از دوستان بتونه یه صفحه یا تاپیک بهم معرفی کنه که اونجا جواب اینجور سوالا رو پیدا کنم ممنون میشم.

عزیز هر سوالی داری مطرح کن خودم در خدمتم.

من تازه ps3خریدم یه سوال دارم ریجین چی بید:-/

ریجن Region به معنی منطقه میباشد.
تمام کنسول ها و بازیها و فیلمها دارای منطقه بندی خاصی میباشند.کلا ریجن به این درد میخوره که مثلا میتونن تمام آمار یه بازی یا فیلم رو داشته باشن مثلا از روی ریجن آمار فروش را توی مناطق مختلف میفهمند و یا مثلا در موارد بسیار کمی مثلا میگن محتوای فلان قسمت بازی با فرهنگ فلان منطقه جور در نمیاد پس این قسمت رو توی فلان ریجن سانسور میکنیم.یا مثلا اصلا فلان بازی رو برای فلان منطقه منتشر نمیکنیم.دلیل اصلیش نوع سیستم های تلویزیون هستن که دیگه این چند سال اخیر همه ی تلویزیون ها مولتی سیستم هستند و تمام سیستم های تصویری رو اجرا میکنند.
کلا در مورد بازیهای PS3 کلا 3 ریجن اصلی داریم:

ریجن 1 یا NTSC U که مختص قاره ی آمریکا هستش(آمریکای شمالی و جنوبی)

ریجن 2 یا PAL که مختص قاره ی اروپا و قاره ی آفریقا و خاورمیانه هستش

ریجن 3 یا NTSC J که مختص قاره ی آسیا هستش(به غیر از خاور میانه)

البته چند تا ریجن فرعی هم داریم که جزو زیر شاخه های ریجن های اصلی محسوب میشن مثل ریجن 4 که مختص قاره ی استرالیا و اقیانوسیه هست ولی زیر شاخه ی ریجن 2 محسوب میشه یا ریجن NTSC J/JAPAN که مخصوص کشور ژاپن هستش ولی زیر مجموعه ی ریجن 2 حساب میشه

برای فیلم های بلوری هم 2 تا ریجن داریم:
ریجن A که میشه همون NTSC (ریجن 1 و 3)
ریجن B که میشه PAL (ریجن 2)

و تعداد زیادی از فیلمها هم FREE Region هستن یعنی روی همه ی دستگاه ها اجرا میشن(چون بازیهای PS3 قفل ریجن یا Region Lock ندارن و تمام بازیها با هر ریجنی روی تمام دستگاه ها با هر ریجنی اجرا میشن ولی فیلم های بلوری Region Lock هستند یعنی ریجن فیلم باید با ریجن PS3 تون یکی باشه یا ریجن فیلم FREE باشه )

Last edited by a moderator:
این سال دوستمون سوال من هم هستش که گفتن چهریجینی توی ایران جواب میده؟ واین که اگه من که دستگاهم ریجینس3هستش می توانم بازی ریجین1بازی کنم وDLCهاشروهم با دستگام دنلود کنم:-/

تمام ریجن ها جواب میدن تو ایران ولی اگه میخوای فیلم بلوری زیاد نگاه کنی بهتره ریجن 2 بگیری
بله تمام ریجن ها میتونن با هم بازی کنن
دانلود و اجرای DLC ربطی به ریجن کنسول نداره ، باید ریجن بازی و ریجن اکانتت باهم یکی باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or