mehrdad_ati
کاربر سایت
کسی نبود![]()
این سال دوستمون سوال من هم هستش که گفتن چهریجینی توی ایران جواب میده؟ واین که اگه من که دستگاهم ریجینس3هستش می توانم بازی ریجین1بازی کنم وDLCهاشروهم با دستگام دنلود کنم![]()
خودت جواب خودت رو دادی امیر رضا جان !یه سوال اگهDLCبرای دانلودFREEبود هم بایدPSN CARDبخرم مثلا DLC AXELبرای بازیTWISTEDMETAL![]()
ممنونخودت جواب خودت رو دادی امیر رضا جان !
DLC رایگان است ، پس برای دانلودش کافیه یه اکانت هم ریجن با ریجن بازی ات توی PSN داشته باشی.

مگه نباید برای دانلود DLC ریجن اکانت با ریجن بازی یکی باشند؟پس چطور من با اکانت ریجن 1 برای بازی فرقه اساسین : انجمن برادری (brotherhood) که ریجن 2 بود DLC رایگان اختصاصی copernicus conspiracy رو دانلود کردم و رو بازی نشت!![]()
دوست عزیز بازیتون چیه؟؟؟آقا من بازی ps3 گرفتم ولی توش کد نداره این قبیل بازی ها بدون کد به آنلاین وصل میشه؟؟؟
(بازی هایی که تاحالا بازی کردم روشون نوشته pass داره ولی رو این یکی نیست میشه بگین چجوری به آنلاین وصل میشن)
آقا من بازی ps3 گرفتم ولی توش کد نداره این قبیل بازی ها بدون کد به آنلاین وصل میشه؟؟؟
(بازی هایی که تاحالا بازی کردم روشون نوشته pass داره ولی رو این یکی نیست میشه بگین چجوری به آنلاین وصل میشن)
بگویید چه بازی ای هست تا راهنمایی تون بکنند دوستان ...آقا من بازی ps3 گرفتم ولی توش کد نداره این قبیل بازی ها بدون کد به آنلاین وصل میشه؟؟؟