پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

این سال دوستمون سوال من هم هستش که گفتن چهریجینی توی ایران جواب میده؟ واین که اگه من که دستگاهم ریجینس3هستش می توانم بازی ریجین1بازی کنم وDLCهاشروهم با دستگام دنلود کنم:-/
ریجن 2 طرفدارش بیشتره.
هر بازی با هر ریجنی رو میتونی بازی کنی.

کسی نبود:(

مطمئنی کنسولتون ریجن 3 هست !؟ چون توی ایران بیشتر ریجن 1 و 2 موجوده ...

مشکلی وجود نداره ! برای بازی کردن هیچ مشکلی ندارید ولی برای دانلود DLC ها باید یه اکانت متناسب با ریجن بازی خریداری شده تون بسازید :

مثلاً FIFA 12 آک ریجن 2دو رو از دوبی گرفتید 95 تومن ، خب یه اکانت امارات بسازید برای دانلود DLC های بازی و وارد کردن کد آنلاین بازی کردن ... همین.

این سال دوستمون سوال من هم هستش که گفتن چهریجینی توی ایران جواب میده؟ واین که اگه من که دستگاهم ریجینس3هستش می توانم بازی ریجین1بازی کنم وDLCهاشروهم با دستگام دنلود کنم:-/

دوستان جواب دادن ولی من تکمیلش میکنم.
تمام بازیها و تمام ریجنها توی تمام نقاط دنیا جواب میدن.ولی دو تا جنبه ی دیگه هم هست که باید ببینی.1-اگر میخوای بعدا باهاش فیلم بلوری هم تماشا کنی بهتره ریجن دستگاهت 2 باشه چون ما توی منطقه ی PAL هستیم یعنی ریجن 2 و فیلمهای ریجن 2 بیشتر تو ایران گیر میان و با توجه به اینکه 90 درصدشون از دبی وارد میشن و دبی هم ریجن 2 هست پس 2 بهتره البته خیلی از فیلم ها FREE هستن و مشکلی ندارن و اینم بگم که PS3 فیلمهای کپی رو هم اجرا میکنه و میتونید راحت هر فیلمی هم ریجنی بخواید رو از فروشگاه های اینترنتی خاصی کپیشون رو با فیمت 13-14 تومن بخرید.
2-نکته ی بعدی هم اینکه چون ما توی ریجن 2 هستیم برای آنلاین بازی کردن بعضی از بازیها بهتره ریجن بازیتون 2 باشه تا لگ کمتری داشته باشید البته این مورد بستگی به بازی داره چون سرورهای هر بازی ای فرق میکنه

در مورد DLC هم باید بگم که DLC ها هم ریجن بندی دارن.شرط اجراشون اینه که ریجن بازیتون با ریجن DLC تون یکی باشه.ریجن DLC یعنی اکانت PSN تون مال کدام کشوره(اون کشور توی هر ریجنی باشه اکانتتون مال همون ریجن محسوب میشه)
البته خیلی از بازیهای ریجن 1 و 3 DLC هاشون به هم میخوره مثلا اگر بازی میدان نبرد ریجن 3 رو دارین چون PSN Card ریجن 3 اینجا یافت نمیشه میتونید DLC های ریجن 1 رو براش دانلود کنید و بازی کنید.

مگه نباید برای دانلود DLC ریجن اکانت با ریجن بازی یکی باشند؟پس چطور من با اکانت ریجن 1 برای بازی فرقه اساسین : انجمن برادری (brotherhood) که ریجن 2 بود DLC رایگان اختصاصی copernicus conspiracy رو دانلود کردم و رو بازی نشت!:|

مگه نباید برای دانلود DLC ریجن اکانت با ریجن بازی یکی باشند؟پس چطور من با اکانت ریجن 1 برای بازی فرقه اساسین : انجمن برادری (brotherhood) که ریجن 2 بود DLC رایگان اختصاصی copernicus conspiracy رو دانلود کردم و رو بازی نشت!:|

امیر بعضی بازیها اینطورین.یعنی بعضی بازیها هستن که DLC ریجن های دیگه مختلف روشون جواب میده ولی تعدادشون خیلی کمه.
همونطور که تعداد DLC های Compatible بین ریجن 1 و 3 هم کمه

آقا من بازی ps3 گرفتم ولی توش کد نداره این قبیل بازی ها بدون کد به آنلاین وصل میشه؟؟؟
(بازی هایی که تاحالا بازی کردم روشون نوشته pass داره ولی رو این یکی نیست میشه بگین چجوری به آنلاین وصل میشن)

آقا من بازی ps3 گرفتم ولی توش کد نداره این قبیل بازی ها بدون کد به آنلاین وصل میشه؟؟؟
(بازی هایی که تاحالا بازی کردم روشون نوشته pass داره ولی رو این یکی نیست میشه بگین چجوری به آنلاین وصل میشن)
دوست عزیز بازیتون چیه؟؟؟
چون یک سری از بازیها برای انلاین نیازی به کد ندارن...مثل Killzone 3 یا سری Call of duty
بعضی از بازیها هم هستن که به کد نیاز دارن مثل اکثر بازیهای شرکت EA...

سلام محمد جان
اصلا این موضوع کد و VIP Pass و اینا تا قبل از موضوع هک شدن PS3 بسیار بسیار کم اهمیت بود یعنی بازیهایی که قبل تا 1 سال پیش هم عرضه میشدن کد و اینا برای بازی آنلاین نیازی نداشتن ولی بعد از موضوع هک شدن PS3 تقریبا تمام بازیها دیگه برای آنلاین بازی کردن نیاز به کد دارند مخصوصا بازیهای EA و بازیهای انحصاری.
اسم بازیت چیه؟

بگویید چه بازی ای هست تا راهنمایی تون بکنند دوستان ...

آرمان جان ممنون که بچه ها رو راهنمایی میکنی
-------------
بازی اگه تاریخ تولیدش بعدش برج 6 2011 باشه شامل کد میشه اونم یه تعداد محدودی از بازی ها کد دارن و شما نیاز به وارد کردن کد آنلاین دارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or