پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان این PSN Card های اوریجینال هست که جعبه داره . این پکش دقیقا مثل پک بازی های Ps3 هست ؟ یعنی میشه مثلا با پک بازی هایی که کهنه شده عوضشون کرد ؟
محمد جان فکر نکنم بزرگ باشه تا اونجایی که من میدونم و یکی دو بار دیدم پکش اندازه بازی های 360 هست بعضی جا ها هم دیدم اندازه بازی ویتا بوده

دوستان این PSN Card های اوریجینال هست که جعبه داره . این پکش دقیقا مثل پک بازی های Ps3 هست ؟ یعنی میشه مثلا با پک بازی هایی که کهنه شده عوضشون کرد ؟

من تا حالا 2-3 بار خریدم دقیقا همون جعبه ی بازیهای PS3 هست.بله میشه تعویض کرد

تم ps3 رو با کامپیوتر دانلود کردم چجوری باید انتقالش بدم به ps3؟
توی دی وی دی ریختم نشد دستگاه پیداش نکرد.
دروود
شما باید یه فلش به کامپیوتر وصل کنید و توش یه فولدر PS3 درست کنید و بعد تو اون فولدر PS3 یه فولدر دیگه به اسم THEME درست کنید و تم دانلود شده که فرمت اون p3t هست رو تو فولدر THEME کپی کنید و بعدش هم تم رو نصب کنید.
نکته : فرمت فلشت باید FAT32 باشه.
اسم پوشه ها رو باید با حروف بزرگ تایپ کنی.

سلام به همه گی یه سوال داشتم برو بچ وارد ممنون میشم جواب بدن و تجربیات شون رو بگن ممنون...

من میخوام یه ps3 بخرم اما اصلا از Slim خوشم نمیاد فقط Fat دوست دارم داشته باشم الان یه psp دارم 2 ساله دارم میدمش بره حلا موندم Fat چه سالی رو بگیرم 40Gb خوب بوده یا 80 کدوم...

بعد انای که ریفر هست یعنی هر جیزیش ممکنه خراب شده باشه یا حتمی چراق Yold شده سونی هم فن جدیدو انداخته روش داده تو بازار؟؟؟یعنی ریفر بگیرم بیشتر کار میکنه یا یه fat که ممکنه امروز چراق Yold بده ممکنه حالا حالا ها هم نده...

بیشتر میخوام روشن باشه باهاش تو نت برم دانلود بزارم باش روش میشه نرم افزار دانلود یا FireFox با مشابه نصب کرد موس و کیبورد چی ؟؟؟Yahoo Masengerو البته انا حتمی نیست نشدم با سیستم 2 میلونیم میکنم همه کار اما میخوام بدونم شده یا نه چون یکی گفت صبح تا شب باهاش بازی های ps3 رو دانلود میکنه که رویrapidShare یعنی میشه؟؟؟

بعد الان کپی خور بهتره حال میده یا Live حال میده بیشتر نمیشه کاری کرد هردو باهم بشه ممنونم اگر هم نکته ای هست که تو خرید حتمی باید دقت کنم اونم بگید که سرم کلاه نره...صدای فن یا غیره...

میشه وقتی که خریدم ببرم پاساژ لباف بدم سرویس کنه فناشو خاکشو نو شه یا ضرر داره اینکار؟؟؟چند سال پیش دیدم روش عین کامپیوترم WaterCooling بستن تو ایران هست ببندم روش...

خیلی ممنون از جوابتون....THanx

سلام به همه گی یه سوال داشتم برو بچ وارد ممنون میشم جواب بدن و تجربیات شون رو بگن ممنون...

من میخوام یه ps3 بخرم اما اصلا از Slim خوشم نمیاد فقط Fat دوست دارم داشته باشم الان یه psp دارم 2 ساله دارم میدمش بره حلا موندم Fat چه سالی رو بگیرم 40Gb خوب بوده یا 80 کدوم...

بعد انای که ریفر هست یعنی هر جیزیش ممکنه خراب شده باشه یا حتمی چراق Yold شده سونی هم فن جدیدو انداخته روش داده تو بازار؟؟؟یعنی ریفر بگیرم بیشتر کار میکنه یا یه fat که ممکنه امروز چراق Yold بده ممکنه حالا حالا ها هم نده...

بیشتر میخوام روشن باشه باهاش تو نت برم دانلود بزارم باش روش میشه نرم افزار دانلود یا FireFox با مشابه نصب کرد موس و کیبورد چی ؟؟؟Yahoo Masengerو البته انا حتمی نیست نشدم با سیستم 2 میلونیم میکنم همه کار اما میخوام بدونم شده یا نه چون یکی گفت صبح تا شب باهاش بازی های ps3 رو دانلود میکنه که رویrapidShare یعنی میشه؟؟؟

بعد الان کپی خور بهتره حال میده یا Live حال میده بیشتر نمیشه کاری کرد هردو باهم بشه ممنونم اگر هم نکته ای هست که تو خرید حتمی باید دقت کنم اونم بگید که سرم کلاه نره...صدای فن یا غیره...

میشه وقتی که خریدم ببرم پاساژ لباف بدم سرویس کنه فناشو خاکشو نو شه یا ضرر داره اینکار؟؟؟چند سال پیش دیدم روش عین کامپیوترم WaterCooling بستن تو ایران هست ببندم روش...

خیلی ممنون از جوابتون....THanx
سلام به شما
فت 40 گیگ و فت 80 گیگ همشون تو 1 سال با فاصله 2 ماه تولید شدن پس زیاد فرقی نداره

در مورد ریفر هم بگم کل سیستم داخلیش عوض شده یعنی برد دستگاه کلا با یه برد نو عوض شده اینجوری نیست که قطعه ای چیزی ازش عوض بشه درایو و پاور و هارد جدیدی هم روش انداخته شده

روشن بودنش میشه روشن بمونه مشکلی نداره ولی کلا چه کنسول فت یا اسلیم نباید دانلود های طولانی مدت با خود کنسول انجام بشه چون بیش از حد داغ میکنه و خرابش میکنه من خودم به شخصه فت های ریفری رو دیدم که مثل تراکتور :d دارن کار میکنن (بازیکن ازش درست استفاده میکنه)

چیزی رو خود کنسول نصب نمیشه (تو حالت اوریجینال) اونی هم که گفته دانلود میکنه باهاش فکر نمیکنم درستشو گفته باشه چون اگه اینجوری باشه سر 2 ماه کنسول میسوزه

کلا هر وسیله برقی یه رفتار مناسب با اون وسیله رو میطلبه یعنی شما اگه موبایلت 24 ساعت تو شارژ باشه مطمئناً باطریش داغون میشه (درستش اینه بعد از شارژ کامل از برق بکشی و دوباره که داشت تموم میشد بزنی شارژ)

کلا تجربه من تو کنسول ps3 بهم و به شما میگه نصف لذت بازی ها به آنلاینشونه و نصف دیگه به آفلاین و اگه شما بری سراغ کپی پس نصف لذتشو عملا از دست دادی

تو خرید به ظاهر کنسول نگاه کن حتما بخواه تست کنه برات و دسته رو چک کن پیچهاش باز نشده باشه همینا رو دقت کنی بسه (البته کسایی تو سایت هستن که بهتر از بازار برای فروش جنس میزارن و شناخته شده هم هستن)

خودتون هم میتونید باز کنید تمیز کنید اگه کنسولتونو نو بخرید که مشکلی نداره تمیز هست

سیستم خنک کننده آبی هم میشه بست روش ولی هم مهارت هم تخصص و هم هزینه بر هستش ولی شدنیه

باز اگه سوالی بود در خدمتم

ممنون در مورد درست مصرف کردن من خودم خیلی تجربه دارم و کاملا قبول دارم و میدونم چه طور باید رفتار کرد تا بازده خوبی بده...اما فکر نکنم زید دانلود 2 هسته بیشتر از سیستم استفاده بشه و یه جایی که هوا در جریانه و کولر روشنه مشگل براش پیش بیاد چون تو حالت Load 100% که نیست مثل اجرای یه بازی خفن این کامپوتر به Stand Buy میره درسته بعد راجب ریفر جایی سایت خارجی عکسی چیزی هست ببینیم...درسته تو بترین حالتا برد و پاور و درایور عوض شده اما تو حالات معمول تعمیرم داشته درسته؟؟؟یعنی بردی که خربه ور میداره یه برد نو نمیندازه میندازه با یکی دیگه یا یه تعمیری عوض میکنه اون برد خرابو چیکار میکنه تعمیر میکنه قطعات شرو بر میداره یا میندازه دور
کلا تو خاج چه مواردی شمال گارانتی میشه که درست میکنن...ممنونم ببخشید طولانی شد...

دوستان من کنسولم ریحن 3 هست NTSC میخواستم ببینم برای ساخت اکانت psn محدودیت نداره مثلا برای بازی کردن بازی ریجن 2 مشکلی مخواهم داشت؟؟؟ممنون

دوستان من کنسولم ریحن 3 هست NTSC میخواستم ببینم برای ساخت اکانت psn محدودیت نداره مثلا برای بازی کردن بازی ریجن 2 مشکلی مخواهم داشت؟؟؟ممنون

دروود
دوست عریز مشکلی برای انجام بازی ها با ریجن های مختلف ندارید این ریجن دستگاه که مثلا مال شما 3 هست مربوط به تماشای فیلم های بلو-ری هست که باید ریجن فیلم با ریجن درایو شما هماهنگ باشه.
برای ساخت اکانت psn هم مشکلی ندارید فقط باید ریجن کد بازی شما با ریجن بازی شما یکی باشه همین.

ممنون در مورد درست مصرف کردن من خودم خیلی تجربه دارم و کاملا قبول دارم و میدونم چه طور باید رفتار کرد تا بازده خوبی بده...اما فکر نکنم زید دانلود 2 هسته بیشتر از سیستم استفاده بشه و یه جایی که هوا در جریانه و کولر روشنه مشگل براش پیش بیاد چون تو حالت Load 100% که نیست مثل اجرای یه بازی خفن این کامپوتر به Stand Buy میره درسته بعد راجب ریفر جایی سایت خارجی عکسی چیزی هست ببینیم...درسته تو بترین حالتا برد و پاور و درایور عوض شده اما تو حالات معمول تعمیرم داشته درسته؟؟؟یعنی بردی که خربه ور میداره یه برد نو نمیندازه میندازه با یکی دیگه یا یه تعمیری عوض میکنه اون برد خرابو چیکار میکنه تعمیر میکنه قطعات شرو بر میداره یا میندازه دور
کلا تو خاج چه مواردی شمال گارانتی میشه که درست میکنن...ممنونم ببخشید طولانی شد...

ممنونم از آقا حامد که جواب دوستان رو میدن
کلا آقا اشکان یه روشی هست برای دانلود با PS3 که دیگه لازم نیست حتی 1 دقیقه هم کنسول رو روشن بذاری.روشش هم اینه که با استفاده از یه نرم افزار از طریق Proxy میتونید همون فایلهایی که میخواید با PS3 دانلود کنید رو با PC دانلود کنید که هم دیگه لازم نیست دستگاه روشن بمونه هم سرعت دانلود چندین برابر میشه(واضحه که دانلود منیجر PS3 با برنامه ای مثل IDM خیلی فرق داره)

در مورد سوالتون در مورد دستگاه های ریفر هم باید بگم که دستگاه های ریفر شده هیچ چیزشون تعمیری نیست.قطعاتی که نیاز به تعویض داشته باشن به طور کامل تعویض میشن و هیچ چیز تعمیر نمیشه.مثلا تمام دستگاه های YLOD رو بردشون رو به طور کامل عوض میکنند.حتی اگه کوچکترین قطعه ای از مادربرد هم مشکل داشته باشه کلا برد تعویض میشه.

موارد گارانتی هم شامل مشکلات خرابی دستگاه میشه.ولی به شرطی که فیزیکی نباشه.البته نباید قبل از اینکه برای سونی فرستاده میشه هیچ تعمیرکاری یا کس دیگری دستگاه رو باز کرده باشه(چون یه برچسب گارانتی داره روی یکی از پیچها که باز شدن دستگاه مشروط به برداشتن این برچسبه و وقتی که برچسب برداشته بشه روی برچسب کلمه ی Void ظاهر میشه(ابطال) و از گارانتی خارج میشه)

خیلی لطف کردی پاسخ دادین ممنون دارم تاپیک زیر رو میخونم خیلی دستم امده که مقه ی خرید دقت کنم تصمیم شد یه 80 بگیرم که ریفر هم نباشه ادم خیلش داحت تر و صدای فن بعد 20 بی استفاده دقیقه بالا نره و غیره و...
ولی یه چیزیرو موندم سونی که بردو عوض میکنه وانا رو چیکار میکنه Cpu Cell رو که اونموقه 7 هسته یعنی خدا الانم فک پایین میاره بازی هاشو چیکار میکنه یا خود بردو اخه بی استفاده نمیمونه که باید جم کنه بره؟؟؟
[h=1]ps3 fat اکبند؟؟؟هان؟[/h]

خواهش میکنم
خب اگه جلو کولر باشه براش اتفاقی نمیوفته من خودم فت غیر ریفر داشتم اصلا صداش در نمیومد ولی وقتی تابستون باهاش دانلود زیاد گزاشتم به امید اینکه جلو کولر گازیه و مشکلی براش پیش نمیاد، نگو خونواده کولرو دم صبح خاموش میکنن و تا ظهر کنسول تو گرما میمونه و همین خرابش کرد وگرنه اصلا نیازی به تعویضش نداشتم
نمیدونم تا حالا از نزدیک برد کنسولو دیدین یا نه ولی اون چیزی که من دیدم اصلا و ابداً تعمیرش نمیصرفه سونی این برد ها رو اوراق میکنه و یه برد جدید رو کنسول سوار میکنه با قطعات جدید روانه بازار میکنه تو گوگل این عبارت رو سرچ کن و خودت ببین ps3 refurbished
برد قدیمی و خراب هم قطعاتش مثل پورت لن hdmi و... رو جدا میکنه و رو برد های جدید در حال ساخت وصل میکنه

آخرین ویرایش:
واقعا ممنون بله نظر من هم همین بود که گفتید میخواسم ببینم درست فک میکنم یانه سونی تمام برد دستگاهاشرو تعویض میکنه اما اینجا تو ایران موبایل 1 میلونی رو باز میکنه میگه لایه ی 3 بورد مو ورداشته انقدر هزینه ی تعمیرشه که ادم با انهمه سواد میمونه مگه سونی دستگاهی ساخته که بشه لایه ی سوم برد رو تعمیر کنه خلاصه اینجا ایرانه....تعمیر اونجا...تعویض.... Thanx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or