پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

واقعا ممنون بله نظر من هم همین بود که گفتید میخواسم ببینم درست فک میکنم یانه سونی تمام برد دستگاهاشرو تعویض میکنه اما اینجا تو ایران موبایل 1 میلونی رو باز میکنه میگه لایه ی 3 بورد مو ورداشته انقدر هزینه ی تعمیرشه که ادم با انهمه سواد میمونه مگه سونی دستگاهی ساخته که بشه لایه ی سوم برد رو تعمیر کنه خلاصه اینجا ایرانه....تعمیر اونجا...تعویض.... Thanx

خیلی لطف کردی پاسخ دادین ممنون دارم تاپیک زیر رو میخونم خیلی دستم امده که مقه ی خرید دقت کنم تصمیم شد یه 80 بگیرم که ریفر هم نباشه ادم خیلش داحت تر و صدای فن بعد 20 بی استفاده دقیقه بالا نره و غیره و...
ولی یه چیزیرو موندم سونی که بردو عوض میکنه وانا رو چیکار میکنه Cpu Cell رو که اونموقه 7 هسته یعنی خدا الانم فک پایین میاره بازی هاشو چیکار میکنه یا خود بردو اخه بی استفاده نمیمونه که باید جم کنه بره؟؟؟
ps3 fat اکبند؟؟؟هان؟
اون بالا رفتن صدای فن مربوط به همین داغ کردن و موندن تو شرایط گرم بیش از حد هستش
از نظر من اون 80 گیگ های اولیه که ریفر نیستن رو نگیر چون معلوم نیست چند وقته کار کشیده شده ازش و اگه بازشم کنی تمیزش کنی بازم به تمیزی یه دستگاه نو نمیشه
شما یه ریفر نو بخر و نهایت هاردشو تعویض کن و کلا ازش استفاده کن
در مورد اون cpu و بقیه چیزای برد هم حتما سونی یه فکری براش میکنه که میصرفه همچین حرکتی بزنه

دارم به این نتیجه برسم یه ریفر بگیرم که نو باشه نه کارکرده بعد بخواد بفروشه تو فروم PersianTools Forums زیاده حلا برم بازار بخرم یا از بچه ها یه 40 GB رو 250 میده کچی خورشم کرده 3.5 نگیرم بگیرم تهران نیست طرف تو تهرانم هست 300 میده با یه بازی اسلیمم 160 رو یکی داره با psp خودم عوض میکنه سر 200 میگیره حلا سلیم نمیخوام یکی پیدا شه psp رو بگیره مایه ps3 بخریم ....:d

سلام
من يه مدل fat80g دارم كه كپي خور هست 3.55 ،حالا ميشه باهاش بازي سه بعدي پخش كرد منظورم از روي هارده ،مثلا بازي انچارتد3 رو از روي هارد ميشه سه بعدي پخش كرد؟اخه نه توي تنظيمات بازي نه كنسول تنظيمات سه بعدي نيست ،اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم

سلام
من يه مدل fat80g دارم كه كپي خور هست 3.55 ،حالا ميشه باهاش بازي سه بعدي پخش كرد منظورم از روي هارده ،مثلا بازي انچارتد3 رو از روي هارد ميشه سه بعدي پخش كرد؟اخه نه توي تنظيمات بازي نه كنسول تنظيمات سه بعدي نيست ،اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم

دقیق نمیدونم ولی فکر کنم در صورتی که PS3 را به نمایشگر سه بعدی وصل کنید به صورت اتوماتیک گزینه 3D اضافه میشه.
البته بعضی بازیها توی option تنظیمات 3D را به صورت پیشفرض دارند ولی بعضی بازیها فکر کنم بعد از اتصال به 3D تنظیمات ظاهر میشه
ولی مطمئن نیستم

يعني واقعا هيشكي نميتونه جواب بده!!!حالا موندم مانيتور سه بعدي بخرم يا نه
کنسول شما کپیخور شدس و باید حتما آپدیت بشه تا بتونید 3d استفاده کنید برید تو بخش ps3 jailbreak بپرسید شاید راهی باشه برای 3d کردنش
---------
سوالای مربوط به هک رو جواب ندید

وصلش کنم به کیس.
یه همچین تبدیلی بخر
$%28KGrHqVHJB8E63%28O7nrWBO4cV%29%29Eh%21%7E%7E60_35.JPG
35m_rca2f.JPG

وصلش کن به Line in یا microphone کیست بعد برو اون کابل 3 فیش که تو جعبه کنسولت بود رو بیار وصلش که به پشت کنسول و اون سرش که 3 تا فیش میشه رو بدون درنظر گرفتن فیش زرد وصل کن به این تبدیل بعد برو تو کنسولت این قسمت
Settings > Sound Settings > Audio Multi-Output
اون گزینه off رو on کن
بعد برو تو کنترل پنل ویندوزت و قسمت sound یه جایی یه گزینه میکروفون داره اونو تیک بزن صدا میره تو کامپیوترت
اگه دیدی تنظیم نمیشه و صدا نمیاد این تنظیماتو تو کنسول انجام بده
Settings > Sound Settings > Audio Output Settings
و بعد گزینه Audio Input Connector / SCART / AV MULTI رو انتخاب کن

یه همچین تبدیلی بخر
35m_rca2f.JPG

وصلش کن به Line in یا microphone کیست بعد برو اون کابل 3 فیش که تو جعبه کنسولت بود رو بیار وصلش که به پشت کنسول و اون سرش که 3 تا فیش میشه رو بدون درنظر گرفتن فیش زرد وصل کن به این تبدیل بعد برو تو کنسولت این قسمت
Settings > Sound Settings > Audio Multi-Output
اون گزینه off رو on کن
بعد برو تو کنترل پنل ویندوزت و قسمت sound یه جایی یه گزینه میکروفون داره اونو تیک بزن صدا میره تو کامپیوترت
اگه دیدی تنظیم نمیشه و صدا نمیاد این تنظیماتو تو کنسول انجام بده
Settings > Sound Settings > Audio Output Settings
و بعد گزینه Audio Input Connector / SCART / AV MULTI رو انتخاب کن
دمت گرم آقا حامد.
این و دمه دست دارم :

فقط یه سوال دیگه optical port مادربردم داره اون خروجیه کیس، درسته ورودی نمیشه بهش زد؟یعنی از ps3 به کیس؟

دمت گرم آقا حامد.
این و دمه دست دارم :

فقط یه سوال دیگه optical port مادربردم داره اون خروجیه کیس، درسته ورودی نمیشه بهش زد؟یعنی از ps3 به کیس؟
خواهش میکنم
اون خروجیه همونطور که گفتی ورودی نیست و نمیشه بهش بزنی میتونی از اون خورجی وصل کنی به dvd player یا سینما خونگی

دوستان سایتی رو میشناسید که کامل از اول تا آخر بازی GOD OF WAR III رو به همراه دموها (بدون حذف هیچ قسمتی ) رفته باشه و فیلمش رو گذاشته باشه برای دانلود؟؟؟ آخه من 1 و 2 رو تموم کردم ... 3 ش رو بازی نکردم... حدقل فیلمش رو ببینیم چه طوریه ...
ممنون .... ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or