DiRT MASTER
کاربر سایت
وقتی دستگاه روشنه دکمه پاور رو نگه دار خودشه چندتا بوق می زنه که نشون می ده ریست شده .من دستگاه رو 5 روزه گرفتم با نگه داشتن دکمه روشن؟
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟
نه فک نمی کنم مشکلی پیش بیاد.
وقتی دستگاه روشنه دکمه پاور رو نگه دار خودشه چندتا بوق می زنه که نشون می ده ریست شده .من دستگاه رو 5 روزه گرفتم با نگه داشتن دکمه روشن؟
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟
سلام و خسته نباشید
من تا به حال با hdmi کار میکردم و حالا کجبور به استفاده از کابل کونپوننت شدم(سه رنگ)
اما نه تصویر بهم میده نه صدا
از سالم بودن سیمم هم اطمینان دارم چون جای دیگه تست کردم
ممکن از تنظیمات داخل کنسول باشه؟
مشکل چیه؟
من دستگاه رو 5 روزه گرفتم با نگه داشتن دکمه روشن؟
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟
---------- نوشته در 03:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 AM ارسال شده بود ----------
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟
---------- نوشته در 03:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 AM ارسال شده بود ----------
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟
کسی نبود جواب من رو بده؟
آقا سلام طریقه ریختن تم رو میگید گشتم پیدا نکردم
یه سوال دیگه..این ریموت پلی توی پی اس 3 رو فعال کردم روی پی اس پی خودم ..یعنی میشه از طریق پی اس پی بازی هارو انجام داد؟؟و کنترل کردن PS3?
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟
---------- نوشته در 03:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 AM ارسال شده بود ----------
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟
---------- نوشته در 03:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 AM ارسال شده بود ----------
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟
آقا سلام طریقه ریختن تم رو میگید گشتم پیدا نکردم
جواب این بالاییها رو هم میدی مرسی از آموزشتدمت گرم
---------- نوشته در 03:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------
عذر می خوام باز سوال من 3.55 داشتم الان 3.73 هست می خوام 4 کنم چجوری انجام بدم بعد ضرری که نداره دستگاه نمیترکه که آخه گفتن بن میشی و از این حرفا
آموزش آپدیت به 4 ولینک دانلودشم میگی کجاس؟
---------- نوشته در 03:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ----------
آقا من تازه گرفتم دستگارو که خاموش میکنم چراغ قرمز بالای دکمه پاور روشنه باید روشن باشه یا نه
هیچ کس نیست مردیم از انتظارجواب این بالاییها رو هم میدی مرسی از آموزشت
اگه فایلی با برنامه های هک تو کنسول هست پاک کن بعد فریمور4 رو بریز .دمت گرم
---------- نوشته در 03:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------
عذر می خوام باز سوال من 3.55 داشتم الان 3.73 هست می خوام 4 کنم چجوری انجام بدم بعد ضرری که نداره دستگاه نمیترکه که آخه گفتن بن میشی و از این حرفا
آموزش آپدیت به 4 ولینک دانلودشم میگی کجاس؟
---------- نوشته در 03:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ----------
آقا من تازه گرفتم دستگارو که خاموش میکنم چراغ قرمز بالای دکمه پاور روشنه باید روشن باشه یا نه
سلام آقا موزیک و عکس و فیلم چجوری بریزم به سوالای قبلیمم جواب بدید تو رو خدا
سﻻم من هم سوال این دوستمونو دارم عکس فیلم و موزیک رو از هارد اکسترنال چجوری باید بریزیم ؟ یا آیا از خود هارد اکسترنال میشه این فایل ها رو خوند ؟ من هر کاری کاردم میگه فایلی وجود نداره!
سلام دوستان وقتی هاردم رو میزنم به دستگاه اولش یه بوقی میزنه بعد کلا در حال چشمک زدنه ولی هارد رو لود نمیکنه بالای صفحه xmb هم ارور میده وسیله ناشناخته وصل شده است . چه کار باید بکنم ؟ هاردم خراب شده ؟