RISING
کاربر سایت
شما قبل از روشن کردن باید خاکشو میگرفتی اون گرد و خاک باعث تولید صدا شده صداش خیلی بلنده؟ یا یه نواخته؟ بالا پایین نمیشه صداش؟
نه یک نواخت بود بالا پایین نمی شد یکم زیاد بود بعد علت زیادد داغ کردن اسلیم چیه؟
شما قبل از روشن کردن باید خاکشو میگرفتی اون گرد و خاک باعث تولید صدا شده صداش خیلی بلنده؟ یا یه نواخته؟ بالا پایین نمیشه صداش؟
نه یک نواخت بود بالا پایین نمی شد یکم زیاد بود بعد علت زیادد داغ کردن اسلیم چیه؟
سلامبا سلام خدمت اساتید
من تازگی یه pS3 گرفتم اما متاسفانه وقتی از قسمت Display خروجی رو روی 1080i یا 1080p قرار میدم تصویر مدام قطع و وصل میشه مشخصات TV هم Sony (LED&LCD) 46Inch Full HD البته من از کابل HDMI Ver 1.3 استفاده میکنم ممکنه نیاز به 1.4 باشه ؟ پیشاپیش از شما سپاسگذارم
یه نواخت باشه مشکلی نداره احتمال گرم شدنش هم چون بازی انحصاریه و به اصطلاح سنگینه باعث تولید گرمای زیاد میکنهنه یک نواخت بود بالا پایین نمی شد یکم زیاد بود بعد علت زیادد داغ کردن اسلیم چیه؟
کسی نیست جواب بده؟آقا سلام می خواستم بدونم پلی 3 1080 یا ایکس باکس تو بازی میگم نه تو منو؟
یه سوال دیگه آیا هکش نرم افزاریه یا سخت افزاری؟؟؟ ممنون میشم
اولا یکم صبور باش جوابتو میدنآقا سلام می خواستم بدونم پلی 3 1080 یا ایکس باکس تو بازی میگم نه تو منو؟
یه سوال دیگه آیا هکش نرم افزاریه یا سخت افزاری؟؟؟ ممنون میشم
---------- نوشته در 07:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:15 PM ارسال شده بود ----------
کسی نیست جواب بده؟
نه فعلا نیمده بالاترین الان 1080p هستسلام بالاتر از رزولیشن p1080 داریم؟
تو حالت عادی داغ میکنه یا بازی میکنی؟سلام من پی اس تری ریفر دارم نمیدونم چرا بغل هاردش داغ میکنه و فنش میره روی دور 2 و صدا میده؟
به هر حال باطریه دیگه و هر باطری اتلاف انرژی داره . شما واسه اینکه طول عمرش بیشتر بشه هر وقت شارژش داشت خالی میشد ( پیغام داد ) بزن به شارژ اینطوری عمرش طولانی تر میشه . ولی اگه مثلا با شارژ پر بزنی به سیم باطری اصطلاحا دشارژ میشه و این برای باطری بده .سلام به همگی عزیزان
چندتا سوال داشتم..
گیم پد پلی 3 باطری داخلی داره درسته؟؟؟!!!
عمره باطریچ چند وقت هست؟؟!!
قابل تعویضه؟؟
من که دستگاهو تازه گرفتم با شارج اولیش یچیزی نزدیک 3 تا 5 روز بازی کردم در هر روز 3ساعت(تقریبا)..فکر نکنم به همین صورت بمونه عمرش کمتر میشه--باطریه دیگه!!!
اگر مستقیم با سیم وصل باشه خودش بصورت اتوماتیک جریان برق شارج دهی رو قطع میکنه پس نباید مشکلی برا باطری داخلیش پیش بیاد؟!
بله باطری داخلی دارهسلام به همگی عزیزان
چندتا سوال داشتم..
گیم پد پلی 3 باطری داخلی داره درسته؟؟؟!!!
عمره باطریچ چند وقت هست؟؟!!
قابل تعویضه؟؟
من که دستگاهو تازه گرفتم با شارج اولیش یچیزی نزدیک 3 تا 5 روز بازی کردم در هر روز 3ساعت(تقریبا)..فکر نکنم به همین صورت بمونه عمرش کمتر میشه--باطریه دیگه!!!
اگر مستقیم با سیم وصل باشه خودش بصورت اتوماتیک جریان برق شارج دهی رو قطع میکنه پس نباید مشکلی برا باطری داخلیش پیش بیاد؟!
سلام و خسته نباشید
من تا به حال با hdmi کار میکردم و حالا کجبور به استفاده از کابل کونپوننت شدم(سه رنگ)
اما نه تصویر بهم میده نه صدا
از سالم بودن سیمم هم اطمینان دارم چون جای دیگه تست کردم
ممکن از تنظیمات داخل کنسول باشه؟
مشکل چیه؟
کنسولت روی همون تنطیمات hdmi مونده باید قبل اینکه کونپونیت بزنی از تو تنظیمات از hdmi رو به کمونپونیت تغییر می دادی فک کنم با ریست کردن درست بشه دکمه پاور کنسول رو نگه دار.
کنسولت روی همون تنطیمات hdmi مونده باید قبل اینکه کونپونیت بزنی از تو تنظیمات از hdmi رو به کمونپونیت تغییر می دادی فک کنم با ریست کردن درست بشه دکمه پاور کنسول رو نگه دار.
کسی نبود جواب من رو بده؟من دستگاه رو 5 روزه گرفتم با نگه داشتن دکمه روشن؟
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟
---------- نوشته در 03:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:02 AM ارسال شده بود ----------
من دستگاه رو 5 روزه گرفتم با نگه داشتن دکمه روشن؟
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟
---------- نوشته در 03:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 AM ارسال شده بود ----------
من دستگاه رو 5 روزه گرفتم با نگه داشتن دکمه روشن؟
کپی خور دستگاه نمیپره؟
چقدر نگه دارم؟