واسه من 25124 هست.رجیون 3 ، درسته؟
..........
رجیون درایو رو از کجا میشه بفهمیم؟
کلا دشمن اصلی ps3 گرد و خاک و رطوبته که بیشتر اینجا گرد و خاک هست تا رطوبت اگه کنسولتون رو برای مدت زیادی (مثلا 2 هفته بیشتر) میخواید خاموش کنید بهتره کلا بزارید تو جعبش چون گرد و خام میشینه رو برد و اتصال های پایه آی سی ها و بعد از روشن کردن اون گرد و خاک در اثر گرما میسوزه و اتصال هایی بین پایه ها ایجاد میکنه که باعث از کار افتادن دستگاهتون میشهگردو خاک اسیب جدی به ps3میرسونه درسته؟؟؟؟!!!
*خوب آره دیگهگردو خاک اسیب جدی به ps3میرسونه درسته؟؟؟؟!!!
ایستاده مشکلی پیش نمیاد برای دستگاه خیالتون راحت اتفاقا باعث میشه گرد و خاک رو برد نشینهیکی از کاربرای عزیز جایی گفته بودن که حالت قرار گیری دستگاه زیاد مهم نیست..الیم 160 هستش...درسته؟؟؟!!(الان خفته..ایستاده نیست!(اگر بخوام حالت ایستاده بذارمش باید بذارمش جفت 360(دشمن خونی هستن:d:d)که جا رو میز بیشتر بشه...
ایستاده مشکلی پیش نمیاد براش...!!!؟(گرمایشی یا لنز)
چون کپی خوره بازی از رو بلوری نصب نکردم روی هارد دستگاه ولی وقتی بازیای(کپی)رو اجرا میکنم دیسک که نمیچرخه درسته؟؟؟یه لرزشی هست(خیلی کم)وقتی که دست میزنم به دستگاه مال فنه؟
ایستاده مشکلی پیش نمیاد برای دستگاه خیالتون راحت اتفاقا باعث میشه گرد و خاک رو برد نشینه
در مورد سوالات آخرتون برید تو بخش jailbreak بپرسید بهتر کمک میکنن
نه علی جان مشکلی پیش نمیاد خیالت راحتحامد جان تو حالت ایستاده برا درایو بلو ری که مشکلی پیش نمیاد ؟
آخه مال من کپی خور نیست.
راستش هیچ کاری بزار تو خونتون بمونه و سمت بازار یا مغازه ای نبر که برات کپی خورش کننببخشید من ps3 رو تازه خریدم میشه بگید چیکار ها باید بکنم که ps3 کپی خور نشه چون من همه 14 تا بازی ارجینال دارم برای همین پرسیدم؟
مرسی حامد جان..
ولی من سوال اصلیم این بود که این لرزش دستگاه از فنه؟؟؟یا چرخیدن بلوری؟؟
خواهش میکنممرسی حامد جان..
ولی من سوال اصلیم این بود که این لرزش دستگاه از فنه؟؟؟یا چرخیدن بلوری؟؟
شما قبل از روشن کردن باید خاکشو میگرفتی اون گرد و خاک باعث تولید صدا شده صداش خیلی بلنده؟ یا یه نواخته؟ بالا پایین نمیشه صداش؟سلام من پلی3 نمیدونم بعد یک ساعت که روشن میمونه داخل بازی آنجارتد3 صدای فنش بالا میره و دستگاه زیاد داغ میکنه صدای فنش اینجوری وووووووو قبلا حدود دوماهی دستگاه خاموش بوده وحالت خوابیده بوده . سال ساختش 2009 از نمایندگی لادیز گرفتم مدل اسلیم
یه تاپیک هست برای قیمت گزاشتن http://forum.bazicenter.com/thread24798/ فکر کنم اسمش این باشه انجا بپرس بهتر جوابتو میدندوستان یه Ps3 160 ریجن 3 کپی خور نیست و دو ماه کار کرده رو به چ قیمتی میتونم بفروشم؟