ORTEZA\/\/
کاربر سایت
نظر لطفته مرتضی جانحامد خیلی مردی و با مرام میدونستی؟:d
1.دشمنت شرمندهنظر لطفته مرتضی جان
اگه سوالی رو از قلم انداختم
1. شرمنده
2. بگید جواب میدم
یکی از دوستان بود قرار شده بود هارد 3.5 اینچی وصل کنه به کنسولش و جوابشو بگه
تونستی کاری بکنی؟
فقط و فقط تو آنلاین و برای صحبت کردن صدا ازش در میاد همین آهنگ و اینا رو نمیشه باهاش گوش داد مگه اینکه ps3 wireless stereo headset رو بخری(عکسش تو پروفایلم تو آلبومم هست ببین خواستی بگو برات تهیه کنم)سلام من یه هدست بلوتوث وصل کردم ، کانکت هم شد ،ولی هیچ صدایی ازش در نمیاد آیا تنظیمات خاصی داره؟اصلا پشتیبانی می کنه ؟
فقط و فقط تو آنلاین و برای صحبت کردن صدا ازش در میاد همین آهنگ و اینا رو نمیشه باهاش گوش داد مگه اینکه ps3 wireless stereo headset رو بخری(عکسش تو پروفایلم تو آلبومم هست ببین خواستی بگو برات تهیه کنم)
پس من که می خوام با HDMI وصلش کنم به مانیتور کامپیوترم (که اسپیکر هم نداره)، صدا رو چجوری پخش کنم ؟
سلامسولام :d
چند تا سوال داشتم ، تازه میخوام یه 3 بگیرم :d :
1. اینطور که شندیم کلا هارد برای اوریجنال لازا فایده نداره :d ، کتر از 160 ، اسلیم نداریم که ، داریم ؟! :d
2. تو ایران بازیهای ریجن 2 بیشتره ؟! :d
3. من یه کابل HDMI واسه 360 دارم از همون میشه واسه همین 3 استفاده کرد ؟! :d
4. راسته که یه بلوری تو باندل دستگاه هستش ؟! :d
5. الان 3.72 آخرین ِ ؟! اورجینال میخوام ، باید کدوم رو بگیرم ؟! :d
6. PSN مجانی بازی کردن باهاش دیگه ؟! :d
7. الان مزنه این بازیها چنده که بهمون نندازن :d :
HR :
U 1.2.3 یا Daul Pack :
GOW 2.3 :
Infamous 1.2 :
Motostrom C :
MGS 4 :
با تشکر از پاسخ دهنده عزیز :d:d
یه کابل تو جعبه کنسولت بود یه سرش 3 فیش سفید قرمز زرد داره اونو بزن پشت دستگاه تو قسمت settings بعد sound settings یا audio settings برو output رو تنظیم کن رو av cable بعد hdmiرو بزن به مانیتورت تصویر بگیر اون کابل 3 فیش هم قرمز و سفیدشو بزن پشت باندتپس من که می خوام با HDMI وصلش کنم به مانیتور کامپیوترم (که اسپیکر هم نداره)، صدا رو چجوری پخش کنم ؟
محمد جان پاسختو داده ولی در تکمیل فرمایشات ایشون عرض میکنمسولام :d
چند تا سوال داشتم ، تازه میخوام یه 3 بگیرم :d :
1. اینطور که شندیم کلا هارد برای اوریجنال لازا فایده نداره :d ، کتر از 160 ، اسلیم نداریم که ، داریم ؟! :d
2. تو ایران بازیهای ریجن 2 بیشتره ؟! :d
3. من یه کابل HDMI واسه 360 دارم از همون میشه واسه همین 3 استفاده کرد ؟! :d
4. راسته که یه بلوری تو باندل دستگاه هستش ؟! :d
5. الان 3.72 آخرین ِ ؟! اورجینال میخوام ، باید کدوم رو بگیرم ؟! :d
6. PSN مجانی بازی کردن باهاش دیگه ؟! :d
7. الان مزنه این بازیها چنده که بهمون نندازن :d :
HR :
U 1.2.3 یا Daul Pack :
GOW 2.3 :
Infamous 1.2 :
Motostrom C :
MGS 4 :
با تشکر از پاسخ دهنده عزیز :d:d
1 مربع رو بزنید میشه مثلث رو هم بزنید برید تو sort میشه ولی نمیتونید خودتون براش پوشه بسازید خودش تنظیم میکنهصدا رو با یه تبدیل میتونی از کابل composite بگیری و به اسپیکر وصل کنی.
---------- نوشته در 11:08 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:03 AM ارسال شده بود ----------
دو تا سوال:
1- وقتی عکس رو از توی فلش مموری کپی میکنم توی هارد داخلی کنسول ، در قسمت تصاویر مرتب سازی بر اساس تاریخ هست ، چجوری میتونم تغییر بدم؟(مثلا wallpaper - profile pic و ...)
2- در قسمت sync کردن ، PS3 موبایلم رو میشناسه (Xperia X8) ولی وقتی کدی که مشخص کرده رو وارد میکنم ، میگه کد اشتباه هست و نمیتونه کانکت بشه.چکار باید کرد؟ (با HTC Desire Z هم تست کردم ، بازم کانکت نشد)
شما اگه سینما خونگیتون ورودی و خروجی HDMI (hdmi in و out) داره راحت ترین کار تهیه 2 تا کابل hdmi هست یکی از کنسول به سینما(hdmi in) و یکی از سینما(hdmi out) به تلویزیون اینجوری صدا میره رو باند و تصویر هم رو tv تو کنسول هم قسمت تنظیمات display output میزاری رو hdmi و بعد از اون ازتون میخواد تنظیم کنید صدا رو که باز همون hdmi رو انتخاب میکنیدسلام دوستان
یک نفر مردونگی کنه آموزش وصل کردن PS3 به سینمای خانگی رو برام بذاره
نه نیستش ولی تو بعضی از بایز ها میشه سیو کرد just cause 2 رو میدونمیه برنامه ای نیست واسه پلی 3 مثل xfire که زمان مدت بازی کردن رو سیو کنه؟
البته واسه آفلاین میخوام نه آنلاین
اگه پولت زیادی کرده کار اولو بکن اگه نه دستت مثل به زورکی به بازی اوریج می رسه سعی کن بازی های خوب رو اوریج بگیری و غید هک رو بزن .سلام من می خوام ازتون مشورت بخوام برای انجام اینکار بگید خوبه یا نه
من الان یه اسلیم دارم و باهاش اورجینال بازی می کنم حالا برای قضیه بازی های هک می خوام 1 دونه دیگه بخرم که با اون هکها رو بازی کنم اولی رو که می گم اورجینال بازی می کنم رو برای انلاین می خوام که هیچ ترس و درد سری نداشته باشه
حالا نظرتونو می خوام ؟این کارو انجام بدم یا همین رو هک کنم و بی خیال انلاین شم؟
یعنی میخوای 2تا پلی 3 بگیری آقا؟؟؟ برو به اسلیم 4 گیگ بگیر مثه من جفتشو دارم با پلی 3 ارج و انلاین با ایکس کپی تمام .:dسلام من می خوام ازتون مشورت بخوام برای انجام اینکار بگید خوبه یا نه
من الان یه اسلیم دارم و باهاش اورجینال بازی می کنم حالا برای قضیه بازی های هک می خوام 1 دونه دیگه بخرم که با اون هکها رو بازی کنم اولی رو که می گم اورجینال بازی می کنم رو برای انلاین می خوام که هیچ ترس و درد سری نداشته باشه
حالا نظرتونو می خوام ؟این کارو انجام بدم یا همین رو هک کنم و بی خیال انلاین شم؟