oMid_EsiNs
کاربر سایت
دوستان میشه منو راهنمایی کنید موقع خرید پی اس 3 به چه چیز هایی توجه کنم ؟![7 :-/ :-/](/styles/default/xenforo/smilies/meep/7.gif)
اگه تاپیکی بود که کاملا توضیح داده، بگید لطفا
![7 :-/ :-/](/styles/default/xenforo/smilies/meep/7.gif)
اگه تاپیکی بود که کاملا توضیح داده، بگید لطفا
خیلی ساده اول یک USER دیگه درست کن بعد به راحتی او یکی رو پاک کن ...سلام
من یه اکانت با یه پروفایلم ساختم الان میخوام اون نامه کاربری رو حذف کنم و یکی دیگه با یه اسم دیگه بسازم برای لایو بازی کردن ولی نمیشه کسی میتون راهنمای کنه ؟
ممنون,پس از طریق dvd نمیشه فیلم رو ریخت نه؟باید فیلم رو بریزم تو فلش بعد کپی کنم تو هارد درسته؟برا ريختن فيلم بايد فيلمتو تو هارد اكسترنال يا فلش كه هر دوشون فمتشون بايد فت باشه بريزي و بزني به كنسول و در قسمت ويديو روي ايكون ديواسDIVICE كليد مثلث بزني و. گزينه DISPLAY ALL رو انتخاب كني تا محتوياتش نمايان بشه
براي ريخت بازي هم كه بايد دستگاهو هك كرده باشي... كه درحالت عادي اين امكان نداره فقط ميتوني بلزي هاي دمو رو نصب كني(كپي)
موفق باشيد
:dممنونم,دیگه داشتم قاطی میکردم,حالا چجوری فیلم DVD رو کپی کنم؟سوال :
جواب :ممنون,پس از طریق dvd نمیشه فیلم رو ریخت نه؟باید فیلم رو بریزم تو فلش بعد کپی کنم تو هارد درسته؟
حالا چجوری دستگاه رو هک کنم؟منظورتون همون کپی خور کردن و دانگل و از اینجور چیزا؟پس این همه 250 گیگ هارد داره,به چه دردی میخوره؟صدرحمت به x360 حداقل بازیهای خودش رو میشه ریخت تو هارد
نه دوست عزيز اشتباه برداشت نكنيد
الان توضيح ميدم:
بله ميشه با DVD هم فيلم و آهنگ و عكس ريخت تو هارد كنسول و ازشون استفاده كرد ولي با فلش اسون تره و سرعت كپي فلش و هارد اكسترنال به مراتب از DVD بالاتره
2 - در رابطه با هك دستگاه هم به اين تاپيك مراجعه كنيد
http://forum.bazicenter.com/forumdisplay.php?f=151
كه كلا درباره هك و اينجور چيزها راهنمايي و غيره گذاشته
بله همنون کپی خور کردن و دانگل و از اینجور چیزا هستش
در رابطه با كپي بازي هم اينو بگم كه اصلا راهي براي دستگاه اورجينال كه بشه بازي بريزي توش غير از دانلود وجود نداره
بايد كپي خور كني يا بازي BLUE-REY اورجينال بخري
ولي ميشه بازي دمو و ..... توش بريزي
سوالي بود من در خدمت دوستان هستم فقط تا ساعت 4 بعد از ظهر دسترسي يه نت دارم:d
والا سونی یک کاری کرده که دستگاهش اخرین ابدیت را داشته باشه و دیگه کسی نمیتوانه ابدیت را غوض کنه :dسلام.راسته کهps3 slimهای جدید هک نمیشه؟