پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام به همه .. اقا من تازه Heavy Rain رو شروع کردم زد اپدیت کنه دیدم نزدیک به 1 گیگ بود .. الان این اپدیت مربوط به Move بوده یا مال خود بازی؟ اپدیت کنم یا نه؟
نه عزیز چیو ابدیت کنه؟دستگاه کپی خوره؟اصلا این کارو نکنی که بیچاره میشی و دستگاه از کپی میوفته

نه عزیز چیو ابدیت کنه؟دستگاه کپی خوره؟اصلا این کارو نکنی که بیچاره میشی و دستگاه از کپی میوفته
نه فدات شم دستگام کپی نشده فقط میخواستم بدونم این 1 گیگ اپدیت خود بازی هست واسه رفع باگ و .. یا اپدیت move ..

سلام.میخامPS3 SLIM بخرم.حالابخرم یا نزدیکای عید؟(من دانشجو هستم.میخام عید یه حال اساسی باPS3بکنم.)ببخشیدزیاد حرفیدم.:d
اتفاقا شاید چند وقت دیگه این ورژن 3.41 ها گرون شه,چون دستگاه های جدید همه با ورژن های بالاتر میان که نمیشه کپی خورشون کرد:d

سلام.یه سوال
من هارد ps3 رو در آوردم باکسش کردم و می خوام به یکی از فرمت های ntfs fat32
تبدیل کنم.با چه نرم افزاری و چطوری این کارو انجام بدم.ممنون
اول با خود ویندوز امتحان کنید روی درایوکلیک راست کرده و گزینه فرمت,و بعد انتخاب نوع فرمت:ntfs یا fat32 اما اگر نشد از این برنامه استفاده کنید
http://www.world-p30.com/?tag=فرمت-کردن-يک-هارد-ديسک-يا-پارتيشن-تحت-وي

سلام.میخامPS3 SLIM بخرم.حالابخرم یا نزدیکای عید؟(من دانشجو هستم.میخام عید یه حال اساسی باPS3بکنم.)ببخشیدزیاد حرفیدم.:d

سلام
فكر كنم اگه الان بگيري بهتر باشه چون قبل عيد احتمال افزايش قيمت زياده
من تجربه ي شخصي خودم رو بهت ميگم من پارسال درست همين موقع يعني وسط امتحان هام بود يهSlim120 با يه Uncharted2گرفتم واقعا بهترين لحظات زندگيم توي اون هفته ي اول بود كه Uncharted2 رو بازي ميكردم هيچ وقت يادم نميره براي عيد هم MGS4 روگرفته بودم

با سلام یکی از دوستام یه ps3 فت 80گیگ pal بهم معرفی کرده و حالا خودم ازمشکلات و خرابی های ps3 سردرنمیارم کسی می تونه راهنماییم کنه موقع خریدش به کجاها وچه قسمتهای دستگاه توجه کنم که یوقت دستگاه خراب بهم نندازه
راهنماییم کنید
ممنون
کسی اطلاعاتی درباره ps3 نداره من راهنماییم کنه

سلام. ببخشید دوستان یه روز PS3 مو روشن کردم دیدم تنظیماتش به هم ریخته. تصویر از حالت HD در اومده بود. همه چیم سیاه و سفید شده بود.

از داخل SETTING دو باره HD ایش کردم. THEME اشم از داخل درست کردم دوباره رنگی شد. ولی قبلا که روشنش میکردم آرم PS3 و زمینه ای که اول میومد رنگی بود.

الان همه چیش درست شده فقط اون هنوز سیاه و سفیده. مشکل از چیه؟ جدیه؟
دنبال یه مردم جواب منو بده.

دوستان من کلی فایل wmv دارم میخوام رو ps3 اجرا کنم اما نمیشه چیکار باید کنم در ضمن ps3 رو هم نمیتونم به نت وصل کنم نرم افزاری چیزی داره دانلود کنم نصب کنم اجرا بشه ؟ لطفا راهنمایی کنید >:d<

farnam

دوستان من کلی فایل wmv دارم میخوام رو ps3 اجرا کنم اما نمیشه چیکار باید کنم در ضمن ps3 رو هم نمیتونم به نت وصل کنم نرم افزاری چیزی داره دانلود کنم نصب کنم اجرا بشه ؟ لطفا راهنمایی کنید >:d<
یه سوال browsere کنسول چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or