پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان من کلی فایل wmv دارم میخوام رو ps3 اجرا کنم اما نمیشه چیکار باید کنم در ضمن ps3 رو هم نمیتونم به نت وصل کنم نرم افزاری چیزی داره دانلود کنم نصب کنم اجرا بشه ؟ لطفا راهنمایی کنید >:d<
شما باید بری توی تنظیماتش و اونجا انیبلش کنی
که اونم باید وصل باشی به اینترنت تا بشه :|

دوستان عزیز یه لطفی بکنید این سوال ما رو جواب بدید . ممنون میشم

الان بینه ps3 fat و ps3 slim با شرایط زیر کدوم رو انتخاب میکنید؟
الان اسیلم مدل هاش با قیمت هاش اینا هست
120گیگ : 380
160 گیگ : 395
250گیگ : 420
320گیگ : 445
ولی الان فت نو که کار نکرده
40گیگ : 290
البته الان همه بازی های که تو بازار هستن رو نمیشه رو هارد دستگاه بریزی پس حتما باید هارد اکسترنال بگیری که قیمتش حدوده 100 تومن هست.
حالا به نظرتون من اسیلم 120 گیگ بگیرم که با هارد میشه 480 تومن یا فت 40 گیگ بگیرم که با هارد میشه 390 تومن .

چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کارکرد و کاریایی کدوم بهترن .

البته اینو میدونم که فت خیلی خیلی قشنگتره . از اونور هم اسیلم سیستمه خنک کنندگیش بهتره و صدا کمتر داره

سلام. ببخشید دوستان یه روز PS3 مو روشن کردم دیدم تنظیماتش به هم ریخته. تصویر از حالت HD در اومده بود. همه چیم سیاه و سفید شده بود.

از داخل SETTING دو باره HD ایش کردم. THEME اشم از داخل درست کردم دوباره رنگی شد. ولی قبلا که روشنش میکردم آرم PS3 و زمینه ای که اول میومد رنگی بود.

الان همه چیش درست شده فقط اون هنوز سیاه و سفیده. مشکل از چیه؟ جدیه؟
دوست من شاید ایراد از فریمور دستگاه باشه,ورژنش چنده؟شما یه بار دستگاه رو ریست کن و بعد فریمورش رو ابدیت کن ببین درست میشه,بعد کابلهاتون سالمه؟میتونه از کابل هم باشه ها؟

دوستان عزیز یه لطفی بکنید این سوال ما رو جواب بدید . ممنون میشم

الان بینه ps3 fat و ps3 slim با شرایط زیر کدوم رو انتخاب میکنید؟
الان اسیلم مدل هاش با قیمت هاش اینا هست
120گیگ : 380
160 گیگ : 395
250گیگ : 420
320گیگ : 445
ولی الان فت نو که کار نکرده
40گیگ : 290
البته الان همه بازی های که تو بازار هستن رو نمیشه رو هارد دستگاه بریزی پس حتما باید هارد اکسترنال بگیری که قیمتش حدوده 100 تومن هست.
حالا به نظرتون من اسیلم 120 گیگ بگیرم که با هارد میشه 480 تومن یا فت 40 گیگ بگیرم که با هارد میشه 390 تومن .

چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ کارکرد و کاریایی کدوم بهترن .

البته اینو میدونم که فت خیلی خیلی قشنگتره . از اونور هم اسیلم سیستمه خنک کنندگیش بهتره و صدا کمتر داره
شما اگر میدونی که وقتی یه بازی که ریختی رو هارد دستگاه وقتی تمومش کردی بازی رو پاک میکنی,پس 120 اسلیم بخر,اما اگر میدونی میخوای بازیهارو رو هارد اصلی دستگاه نگه داری,باید 320 یا 250 بگیری,چون اگر بعدن کم بیاری و مجبور به ارتقاع هارد اصلی بشی,دستگاه از پلمب میوفته,
اما در مورد fat&slim باید بگم چون در اسلیم ها از پردازنده 45 نانومتر استفاده شده,گرمای کمتری تولید میکنه و مصرف برقش هم کم شده,شما حتما اسلیم بگیر

دوستان من یه سوال داشتم: من دستگاهم رو هک کردم و چند تا بازی ریختم توهارد داخلی قبلنا سرعت لودم بالا بود تو بازی ها. اما الان یکمی اومده پایین ولی توبازی iv ز بلو-ری سریع تر لود میکنه . حالا میخواستم بدونم ایا هارد ps3 ممکنه سرعتش پایین بیاد و ضعیف بشه ؟؟؟(( یه چند بار هم وسط نصب بازی نصبو پروندم از اون نیست؟؟؟) ممنون میشم راهنمایی کنید >:d<

دوست من شاید ایراد از فریمور دستگاه باشه,ورژنش چنده؟شما یه بار دستگاه رو ریست کن و بعد فریمورش رو ابدیت کن ببین درست میشه,بعد کابلهاتون سالمه؟میتونه از کابل هم باشه ها؟
بابا آرم ps3 که لود میشه همیشه سیاه و سفیده .

شما اگر میدونی که وقتی یه بازی که ریختی رو هارد دستگاه وقتی تمومش کردی بازی رو پاک میکنی,پس 120 اسلیم بخر,اما اگر میدونی میخوای بازیهارو رو هارد اصلی دستگاه نگه داری,باید 320 یا 250 بگیری,چون اگر بعدن کم بیاری و مجبور به ارتقاع هارد اصلی بشی,دستگاه از پلمب میوفته,
اما در مورد fat&slim باید بگم چون در اسلیم ها از پردازنده 45 نانومتر استفاده شده,گرمای کمتری تولید میکنه و مصرف برقش هم کم شده,شما حتما اسلیم بگیر[/QUOTE
عزیز تعویز هارد اصلا تاثیری روی پلمپ و گارانتی نداره.

ps3 حداكثر چه حجمي از هارد رو نشون ميده؟چون من وقتي هارد 2ترا بش وصل كردم 146گيگ رو نشون ميده كسي ميدونه مشكل كجاست؟

مدل و هارد دستگاهتو بگو...
.
.
.
احتمالا فرمت هاردت درست نیست . چون من خودم با 1 ترا مشکلی ندارم.

اما در مورد fat&slim باید بگم چون در اسلیم ها از پردازنده 45 نانومتر استفاده شده,گرمای کمتری تولید میکنه و مصرف برقش هم کم شده,شما حتما اسلیم بگیر

نه داداش من کلا قصد ریختن بازی تو هارد کنسول رو نداریم . میخوام کلا هر چی بازی هست رو همون هارد اکسترنال بریزم .

اما در مورد fat&slim باید بگم چون در اسلیم ها از پردازنده 45 نانومتر استفاده شده,گرمای کمتری تولید میکنه و مصرف برقش هم کم شده,شما حتما اسلیم بگیر[/QUOTE
عزیز تعویز هارد اصلا تاثیری روی پلمپ و گارانتی نداره.
اولا 90 درصد دستگاه هایی که ما میخریم بدون گارانتی هستند,تو کنسول ها دارم میگم,
و دوما شما تا حالا چند تا دستگاه اسلیم که هاردشون تعویض شده رو بردی برا فروش؟
برای گارانتی شاید,اما برای فروش همه یچیزی زیر قیمت ور میدارن,بنده تو چندتا پست قبل گفتم که این کار شده بهونه این فروشنده ها

آخرین ویرایش:
دوستان من یه سوال داشتم: من دستگاهم رو هک کردم و چند تا بازی ریختم توهارد داخلی قبلنا سرعت لودم بالا بود تو بازی ها. اما الان یکمی اومده پایین ولی توبازی iv ز بلو-ری سریع تر لود میکنه . حالا میخواستم بدونم ایا هارد ps3 ممکنه سرعتش پایین بیاد و ضعیف بشه ؟؟؟(( یه چند بار هم وسط نصب بازی نصبو پروندم از اون نیست؟؟؟) ممنون میشم راهنمایی کنید >:d<

کسی نبود به ما کمک کنه ؟؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or