پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

بچه ها یه سوال من UCHARTED 2 رو کپی تا وسط های بازی رفتم ها اصلشو خریدم سیو هام نمیان چه کنم؟؟
مسلمـــا ریجن Bluray که خریدین با بازی کپی که قبلا استفاده میکردین نامتقارن ـه...
برای رفع مشکل هم میتونین با جستجو توی Google یه فایل سیو همگون با ریجن Blurayـتون دانلود کنین

سلام.
یه PS3 دست دوم خریدم و باکابل VGA به مانیتور وصل کردم. صدای بالا اومدن کنسول و حرکت توی منو‌های XMB شنیده میشه ولی تصویری دریافت نکردم. انگار اصلا سیگنالی نمیفرسته.

حدس زدم شاید تنظیماتی که قبلا برای تصویر انجام شده با مانیتور من همخوانی نداره. راهی هست که بشه PS3 را با تنظیمات Defult بالا آورد؟
( مانیتورم: P23500 Full HD سامسونگ).

سلام.
یه PS3 دست دوم خریدم و باکابل VGA به مانیتور وصل کردم. صدای بالا اومدن کنسول و حرکت توی منو‌های XMB شنیده میشه ولی تصویری دریافت نکردم. انگار اصلا سیگنالی نمیفرسته.

حدس زدم شاید تنظیماتی که قبلا برای تصویر انجام شده با مانیتور من همخوانی نداره. راهی هست که بشه PS3 را با تنظیمات Defult بالا آورد؟
( مانیتورم: P23500 Full HD سامسونگ).
احتمالن طرف با HDMI کار کرده و چون شما با VGA کار کردید تصوری نمی ده!
پس به ریکاوری برید و یه ریست بدید!
کنسول رو خاموش کنید!
دکمه پاور رو نگه دارید تا روشن بشه بعد خاموش بشه!
بعد ول کنید دوباره نگه دارید تا صدای 2 تا بوق بشنوید بعد ولش کنید!بعد دسته رو با usb به دستگاه وصل کنید اینجا محیط ریکاوری ps3 هست!یه ریست به دستگاه بدید!

• Like
Reactions: GENE
با سلام میخواستم ببینم چطور میتونم پلی استیشن 3 رو به مانیتور وصل کنم مانیتور من ورودی HDMI نداره .لطفا توضیح بدید در ضمن صدا رو باید چطوری به دست بیارم ؟؟؟ با چی باید وصل کنم مانیتور من LG 2262 22 اینچ فول اچ دی
من میخوام این کنسولو بگیرم ولی فقط امکان بازی تو مانیتور رو دارم واسه همین این سوالو پرسیدم که آیا میشه به مانیتور وصل کرد و اگر وصل بشه صدا از چه طریقی خواهد بود
ممنون میشم جوابمو بدید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

من چند تا سوال داشتم که میدونم تکراری هم هست ولی چون میخوام 1 PS3 بخرم ممنون میشم برام جواب بدین:)

1-چند تا ریجن داره ps3 ؟ و کدوم ریجن بهتره؟
2-آیا بازی هست که فقط روی 1 ریجن باشه و ریجن های دیگه نتونستن بازی کنن؟
3-حالا که ps3 هک شده،هر نوع بازی کپی با هر ریجنی هم رویه PS3 اجرا میشه؟ مثلا PS3 pal باشه بازی کپی j?
4-این قضیه ی بازی کپی روی هارد اکسترنال که الان باب شده،یعنی من حتی اگه PS3 20g هم داشته باشم،میتونم 1 هارد اکسترنال 1 ترابایتی بهش وصل کنم و بازی ها رو از روی هارد اجرا کنم؟
5-هارد حتما هارد مخصوصی هست یا هارد های اکسترنالی که با usb به همه چی وصل میشن روی ps3 کار میکنن؟
6-با وجود این هاردها، پس الان فرق اساسی بین PS3 250G و PS3 20G وجود نداره؟(غیر از fat,slim بودنشون)
7-یه لیست کامل از تمام بازی های انحصاری ps3 رو ازکجا میتونم پیدا کنم؟
ممنون واقعا

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
یه سئوال داشتم: من یه PS3 slim دارم چند وقت به شکل ایستاده قرارش میدادم ، الان میخوام بخوابونمش
مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟
آخه من زیاد بازی میکنم ، دیشب تقریبا 8 ساعت پاش بودم دیدم زیرش خیلی داغ شده!!!
لطفا راهنمایی کنید...

با تشکر

با سلام میخواستم ببینم چطور میتونم پلی استیشن 3 رو به مانیتور وصل کنم مانیتور من ورودی HDMI نداره .لطفا توضیح بدید در ضمن صدا رو باید چطوری به دست بیارم ؟؟؟ با چی باید وصل کنم مانیتور من LG 2262 22 اینچ فول اچ دی
من میخوام این کنسولو بگیرم ولی فقط امکان بازی تو مانیتور رو دارم واسه همین این سوالو پرسیدم که آیا میشه به مانیتور وصل کرد و اگر وصل بشه صدا از چه طریقی خواهد بود
ممنون میشم جوابمو بدید

شما مانیتورتون باید HDCP رو پشتیبانی کنه که بتونید از PS3 استفاده کنید روی مانیتور.
با یه کابل HDMI To DVI کارت راه میوفته.اما برای صدا 2261 یادمه یه خروجی صدا داشت.نمی دونم 2262 داره یا نه.
ولی دو راه هست.یکی این که تست کنید با کابل کامپوزیت همراه کنسول و یکی کابل Optical خروجیش رو PS3 داره.

سلام دوستان
یه سئوال داشتم: من یه PS3 slim دارم چند وقت به شکل ایستاده قرارش میدادم ، الان میخوام بخوابونمش
مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟
آخه من زیاد بازی میکنم ، دیشب تقریبا 8 ساعت پاش بودم دیدم زیرش خیلی داغ شده!!!
لطفا راهنمایی کنید...

با تشکر

به صورت افقی بذاری کنسول رو به لنز درایوش هم کمتر فشار میاد.جهت این که هوا زیرش هم رد بشه 4 طرفش رو یه چیزی بذار از سطح ارتفاع بگیره.

ممنون میشم جوابمو بدید
درود,شما با استفاده از کابل تبدیل میتونید کنسولتون رو به مانیتور وصل کنید.من کابل تبدیل p3 vga cable رو پیشنهاد میکنم که هم قیمتش مناسبه و هم راحت گیر میاد
برای صدا هم 2 تا فیش داره که به اسپیکر وصل میشه.شما اصلا" نگران نباش و با خیال راحت برو دستگاتو بخر

شما مانیتورتون باید HDCP رو پشتیبانی کنه که بتونید از PS3 استفاده کنید روی مانیتور.
با یه کابل HDMI To DVI کارت راه میوفته.اما برای صدا 2261 یادمه یه خروجی صدا داشت.نمی دونم 2262 داره یا نه.
ولی دو راه هست.یکی این که تست کنید با کابل کامپوزیت همراه کنسول و یکی کابل Optical خروجیش رو PS3 داره.

به صورت افقی بذاری کنسول رو به لنز درایوش هم کمتر فشار میاد.جهت این که هوا زیرش هم رد بشه 4 طرفش رو یه چیزی بذار از سطح ارتفاع بگیره.
از کجا بفهمم HDCP داره یا نه ولی میدونم که full HD هست
پشتش هم فقط دوتا ورودی داره یکی avi یکی هم همون آنالوگای قدیمی
نمیشه کاری کرد که صدا از طریق اسپیکر پخش بشه؟؟

از کجا بفهمم HDCP داره یا نه ولی میدونم که full HD هست
پشتش هم فقط دوتا ورودی داره یکی avi یکی هم همون آنالوگای قدیمی
نمیشه کاری کرد که صدا از طریق اسپیکر پخش بشه؟؟

داداشه گلم شما میری یه کابل hdmi to dvi میگیری 10 تا 14 تومن این از تصویر :دی برای صدا هم یه کابلی هست که به tv وصل میشه ؟ تو خود جعبه ps3 هست :دی اونو فیشای قرمز و سفیدشو بزن به اسپیکرت بعد میری تو تنظیمات کنسول میزنی صدا از اینا دراد تصویر از اون :دی من خودم الان همین ریختی وصل کردم مشکلی نداره
از اینجام میتونی مشخصات کامل مانیتورت رو ببینی
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=864&ID=162#

داداشه گلم شما میری یه کابل hdmi to dvi میگیری 10 تا 14 تومن این از تصویر :دی برای صدا هم یه کابلی هست که به tv وصل میشه ؟ تو خود جعبه ps3 هست :دی اونو فیشای قرمز و سفیدشو بزن به اسپیکرت بعد میری تو تنظیمات کنسول میزنی صدا از اینا دراد تصویر از اون :دی من خودم الان همین ریختی وصل کردم مشکلی نداره
از اینجام میتونی مشخصات کامل مانیتورت رو ببینی
http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=864&ID=162#
میدونم عزیزم اینطوری میشه. من میخوام صدارو 5.1 داشته باشم واسه اینه که سوال میپرسم چون اسپیکر های خوبی دارم میخوام 5.1 بشه استفاده کرد؟

خواهش میکنم کمک کنید آیا راهی بجز OPTICAL برای گرفتن صدای 5.1 کانال تو بازی ها نیست؟؟؟
هیچ جور نمیشه صدای 5.1. داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ کابلی واسه این وجود نداره؟؟
لطفا کمک کنید

خواهش میکنم کمک کنید آیا راهی بجز OPTICAL برای گرفتن صدای 5.1 کانال تو بازی ها نیست؟؟؟
هیچ جور نمیشه صدای 5.1. داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ کابلی واسه این وجود نداره؟؟
لطفا کمک کنید

کابل نمیخواد که :دی یه تبدیل میخواد یا از توپخونه بخر یا خودت درست کن .منم 5.1 دارم اما معمولی وصلش کردم با این تبدیلهای 2 به 1 اما همون موقع دنباله دالبی بودم همونجا بهم گفتن که تبدیلشو بگیر منم حال نداشتم :دی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or