Amino-Danger
کاربر سایت
به هیچ صراتی مستقیم نیست !سلام
چطوری می تونم فیلم رو با زیر نویس ببینم؟ DVD نیست فیلم رو از طریق فلش می خوام ببینم.
فقط زیرنویس هایی خونده میشن که به فایل DVD ایمپورت شدـه باشن ...
به هیچ صراتی مستقیم نیست !سلام
چطوری می تونم فیلم رو با زیر نویس ببینم؟ DVD نیست فیلم رو از طریق فلش می خوام ببینم.
سلام
به طریق فلش نمیشه مگر انکه به این روشی که دوستمان شیر کرده بتوانیبه هیچ صراتی مستقیم نیست !
فقط زیرنویس هایی خونده میشن که به فایل DVD ایمپورت شدـه باشن ...
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم که میدونم تکراری هم هست ولی چون میخوام 1 PS3 بخرم ممنون میشم برام جواب بدین
1-چند تا ریجن داره ps3 ؟ و کدوم ریجن بهتره؟
2-آیا بازی هست که فقط روی 1 ریجن باشه و ریجن های دیگه نتونستن بازی کنن؟
3-حالا که ps3 هک شده،هر نوع بازی کپی با هر ریجنی هم رویه PS3 اجرا میشه؟ مثلا PS3 pal باشه بازی کپی j?
4-این قضیه ی بازی کپی روی هارد اکسترنال که الان باب شده،یعنی من حتی اگه PS3 20g هم داشته باشم،میتونم 1 هارد اکسترنال 1 ترابایتی بهش وصل کنم و بازی ها رو از روی هارد اجرا کنم؟
5-هارد حتما هارد مخصوصی هست یا هارد های اکسترنالی که با usb به همه چی وصل میشن روی ps3 کار میکنن؟
6-با وجود این هاردها، پس الان فرق اساسی بین PS3 250G و PS3 20G وجود نداره؟(غیر از fat,slim بودنشون)
7-یه لیست کامل از تمام بازی های انحصاری ps3 رو ازکجا میتونم پیدا کنم؟
ممنون واقعا
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم که میدونم تکراری هم هست ولی چون میخوام 1 PS3 بخرم ممنون میشم برام جواب بدین
1-چند تا ریجن داره ps3 ؟ و کدوم ریجن بهتره؟
2-آیا بازی هست که فقط روی 1 ریجن باشه و ریجن های دیگه نتونستن بازی کنن؟
3-حالا که ps3 هک شده،هر نوع بازی کپی با هر ریجنی هم رویه PS3 اجرا میشه؟ مثلا PS3 pal باشه بازی کپی j?
4-این قضیه ی بازی کپی روی هارد اکسترنال که الان باب شده،یعنی من حتی اگه PS3 20g هم داشته باشم،میتونم 1 هارد اکسترنال 1 ترابایتی بهش وصل کنم و بازی ها رو از روی هارد اجرا کنم؟
5-هارد حتما هارد مخصوصی هست یا هارد های اکسترنالی که با usb به همه چی وصل میشن روی ps3 کار میکنن؟
6-با وجود این هاردها، پس الان فرق اساسی بین PS3 250G و PS3 20G وجود نداره؟(غیر از fat,slim بودنشون)
7-یه لیست کامل از تمام بازی های انحصاری ps3 رو ازکجا میتونم پیدا کنم؟
ممنون واقعا
این مورد رو با اجازه بنده یه توضیح بدمفقط در این میان یک مشکل کوچیک هست که اگر از تلویزیون های قدیمی استفاده کنید براتون پیش میاد.
حداکثر هارد لپتابی که تو خشابش جا میشه 750 هست 1 گیگ نمیشهدوستان میخوام برای هارد داخلی هارد 1 ترابایت لاپتابی بخرم
ایا ساپورت میکنه؟سرغت دورش هم 5400 دور هست ؟
حداکثر هارد لپتابی که تو خشابش جا میشه 750 هست 1 گیگ نمیشه
منم میخواستم این کارو کنم ولی روشی پیدا نکردم براشسلام. دوستان چطوری میتونم زیر نویس فیلم رو تو ps3 نمایش بدم؟
زیر نویس فیلمم از ایناس که جدا هست و با km player باید اجرا بشه فیلم تا زیر نویس هم لود بشه.
کمک کنید خیلی ممنون میشم.
با سلام
میخواستم بدونم من میخوام از یک آشنا یک دستگاه PS3 مدل قدیمیش و بخرم و خودم اطلاعی از این دستگاه ندارم و فقط میدونم دارای 40 گیگ هارد هستش . میخواستم بدونم آیا میتونم بر روی این دستگاه بازیهای کپی رو اجرا کنم یا نه یا دقیق تر من اصلا برای این میخوام بخرم که بتونم بازیهای کپی رو اجرا کنم .و یک سوال اینکه من میخواستم به وسیله کابل HDMI اون رو به یک مانیتور فول HD وصل کنم حالا میخوام ببینم چون مانیتور اسپیکر نداره من چه جوری میتونم صدای بازی رو ، روی اسپیکر داشته باشم ؟ اصلا یک همچنین کاری امکان پذیر هستش یا خیر؟ و اگر هست چگونه ؟؟؟
مبارک باشهسلام
من میخواستم یک بلوری 3d بگیرم بعد دیدم اگه ps3 بگیرم میشه بازی هم کرد
حالا سوالی که داشتم این هست که:
میشه هم ps3 کپی خور شده باشه که بشه بازی ریخت روش و هم فیلم 3d دید
چون شنیدم باید دانگرید بشه به3.41 به شک افتادم که بعد از دانگرید فیلم و بازی 3d رومیتونه اجرا کنه یا نه
ممنون میشم نظرتون رو بگید
مبارک باشه
نه دیگه دانگرید ربطی به فیلم نگاه کردند نداره خیالتان راحت:d