پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

پردازنده PS3 ؛ Cell هستش که نمیشه اصلا با پردازنده هایی که توی کامپیوترها و 360 هستن مقایسه کردکه مثلا بگیم چند هسته ای هستش و...
در واقع یه پردازنده دستکاری شدس ؛ شاید باورتون نشه ولی کارت گرافیکی که توی PS3 هستش بر پایه Geforce 7600 ساخته شده ، ولی خوب با تغییراتی که توی قطعات میدن ، کارایی اون ها رو افزایش میدن...

بله ؛ مثلا بازی Unreal Tournament 3 قراره که کاملا موس و کیبورد رو ساپورت کنه...[/QUOTsaE]
salam cpu ps3 az noe power pc mac hastesh va daraye 4 haste vali na 4 ta mojaza balke 2 ta 2 tayi mitooni hardware ps3 ro too sita bebini taghriban cpush shabihe seriye quade intelle

پردازنده PS3 ؛ Cell هستش که نمیشه اصلا با پردازنده هایی که توی کامپیوترها و 360 هستن مقایسه کردکه مثلا بگیم چند هسته ای هستش و...
در واقع یه پردازنده دستکاری شدس ؛ شاید باورتون نشه ولی کارت گرافیکی که توی PS3 هستش بر پایه Geforce 7600 ساخته شده ، ولی خوب با تغییراتی که توی قطعات میدن ، کارایی اون ها رو افزایش میدن...

بله ؛ مثلا بازی Unreal Tournament 3 قراره که کاملا موس و کیبورد رو ساپورت کنه...[/QUOTsaE]
salam cpu ps3 az noe power pc mac hastesh va daraye 4 haste vali na 4 ta mojaza balke 2 ta 2 tayi mitooni hardware ps3 ro too sita bebini taghriban cpush shabihe seriye quade intelle
ki mige cpu dastkari shodast daghighan male seriye power pc apple

نوشته شده توسط nimaprince
متن پنهان:
آقا يه سوال فني كسي از بچه هاي سايت تا حالا از خرابي كنسول هاي اسليم خبري داده؟؟؟
يعني تا حالا برا كسي پيش اومده؟؟؟

يه سوال ديگه
من PS3 SLIM دارم كه با HDMI به HDTV مارك LG وصله البته به همين تلوزيون XBOX360 هم وصل دارم
وقتي Xbox360 روشن اصلا نويز و لرزشي تو تلوزيون ندارم خيلي وقت هر دو وصل هستند ولي وقتي PS3 روشنه (اگه خيلي از نزديك به تلوزيون نگاه كنم در حد 10 سانتي متر ) نوشته ها يه نويز خيلي ريزي دارند
البته اينو اتفاقي ديدم از 1 متري اصلا معلوم نيست
حالا مي خواستم بپرسم TV مشكل نداره؟؟؟ يا PS 3 ؟؟؟؟
بعد يه سوال ديگه وقتي بازي هاي مختلف ميزارم تو كنسول لحظه اجراي بازي صفحه يكبار ميره و مياد انگار داره دوباره روشن ميشه اين چي مشكلي نداره؟
نكته : كنسول اسليم 250 گيگ همرا با PS EYE هستش و كپي خور نيست و ورژن دستگاه 3.50 هستش

ممنون ميشم كامل كامل توضيح بديد؟؟؟
ممنونb-)
يادم رفت بگه PS3 رو 1080P هستش و Xbox360 رو 1080i هستش
و روي بدنه TV هم نوشته كه HD و تو دفترچش هم خوندم نوشته بود تو حالت HDMI 1080P ساپورت ميكنه

اقا تستش كردم فقط تو PS3 نويز دارم و مشكل از HD TV نيست
حالا كسي ميدونه اين نويز چرا فقط تو PS3 اتفاق مي افته
ببينيد آيكونهام نويز دارن و يه لرزش ريزي توشون هست

كسي نبود به من كمك كنه؟؟؟؟
يكي جواب بده نويز تو همه كنسول ها هستش يا نه؟؟؟
2- كسي از بچه هاي سايت تا حالا PS3 SLIM خرابي داشته؟؟؟

نوشته شده توسط nimaprince
متن پنهان:
آقا يه سوال فني كسي از بچه هاي سايت تا حالا از خرابي كنسول هاي اسليم خبري داده؟؟؟
يعني تا حالا برا كسي پيش اومده؟؟؟

يه سوال ديگه
من PS3 SLIM دارم كه با HDMI به HDTV مارك LG وصله البته به همين تلوزيون XBOX360 هم وصل دارم
وقتي Xbox360 روشن اصلا نويز و لرزشي تو تلوزيون ندارم خيلي وقت هر دو وصل هستند ولي وقتي PS3 روشنه (اگه خيلي از نزديك به تلوزيون نگاه كنم در حد 10 سانتي متر ) نوشته ها يه نويز خيلي ريزي دارند
البته اينو اتفاقي ديدم از 1 متري اصلا معلوم نيست
حالا مي خواستم بپرسم TV مشكل نداره؟؟؟ يا PS 3 ؟؟؟؟
بعد يه سوال ديگه وقتي بازي هاي مختلف ميزارم تو كنسول لحظه اجراي بازي صفحه يكبار ميره و مياد انگار داره دوباره روشن ميشه اين چي مشكلي نداره؟
نكته : كنسول اسليم 250 گيگ همرا با PS EYE هستش و كپي خور نيست و ورژن دستگاه 3.50 هستش

ممنون ميشم كامل كامل توضيح بديد؟؟؟
ممنونb-)
يادم رفت بگه PS3 رو 1080P هستش و Xbox360 رو 1080i هستش
و روي بدنه TV هم نوشته كه HD و تو دفترچش هم خوندم نوشته بود تو حالت HDMI 1080P ساپورت ميكنه

اقا تستش كردم فقط تو PS3 نويز دارم و مشكل از HD TV نيست
حالا كسي ميدونه اين نويز چرا فقط تو PS3 اتفاق مي افته
ببينيد آيكونهام نويز دارن و يه لرزش ريزي توشون هست

كسي نبود به من كمك كنه؟؟؟؟
يكي جواب بده نويز تو همه كنسول ها هستش يا نه؟؟؟
2- كسي از بچه هاي سايت تا حالا PS3 SLIM خرابي داشته؟؟؟

bebin tvha be zoor 1080p ro support mikonam mage brandaye khafan mesle hitachi va apple va dell ke khayli geroonan tabiiye azizi

1- اگر برق بره که دستگاهتان خراب میشه و صدمه مبینه ولی اگر قطع بشه هیچی از اول بذار برای دانلود:d

2-البته بهتره که قطع یا وصل نشه چون برای چیزی که دانلود میکنی صدمه مبینه و اجرا نمیشه پس بهتره که هیچ وقت این طوری نشه

1.یعنی چی اگه برق بره دستگاه خراب میشه؟:-oفقط وقت آپدیت اگه برق بره خراب میشه یا نه کلا هر وقتی برق بره خراب میشه

2.برای دانلود آپدیت میشه با pc آپدیت را دانلود کرد بعدا ریخت تو ps3؟در مورد دانلود بازی دمو و... چطور؟

1.یعنی چی اگه برق بره دستگاه خراب میشه؟:-oفقط وقت آپدیت اگه برق بره خراب میشه یا نه کلا هر وقتی برق بره خراب میشه

2.برای دانلود آپدیت میشه با pc آپدیت را دانلود کرد بعدا ریخت تو ps3؟در مورد دانلود بازی دمو و... چطور؟
موقعی دانلود کردن آپدیت اگه برق بره مشکلی نیست و بعدا میتونی Resume کنی، ولی اگه هنگام نصب فرمور برق بره کنسول خراب میشه و دیگه قابل تعمیر هم نیست(البته تنها راهش فرستادن به نمایندگی های سونی که توی ایران غیر قابل ممکنه)
2.بله میتونین با PC دانلود کنین و از طریق یه فلش نصب کنین توی کنسول، اینام میشه ولی یه سری آموزش خاص میخواد که توی فروم بگردی هست .

• Like
Reactions: SOLY
دوستان این PS3 تا چند ساعت دووم میاره روشن بمونه ؟! جدا از اغراق و اینا که مثلآ بگین فلانی 38 ساعت روشن گذاشت و آخ نگفت ! برای این آپدیت GT5 حدود 6 ساعت و نیم باید روشنش بذارم :|

دوستان این PS3 تا چند ساعت دووم میاره روشن بمونه ؟! جدا از اغراق و اینا که مثلآ بگین فلانی 38 ساعت روشن گذاشت و آخ نگفت ! برای این آپدیت GT5 حدود 6 ساعت و نیم باید روشنش بذارم :|
:d:d
6 ساعت ؟! نه بابا آریا حرفایی میزنیا . :d
برای من شده 1 روز و نصفی برای آپدیت متال گیر روشن بود ! یا پارسال واسه کنکور که میخوندم از صبح تا شب روشن بود و آهنگ پخش میکرد . ( هر روز ! ) .

من خودم برا اپدیت MAG تا 18 ساعتم روشن گزاشتم. خیالت راحت باشه مشکلی پیش نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or