داداش سایت خود سونی لینکش رو میزاره از همونجا میتونی راحت دانلود کنی این کارا دیگه نداره که :d اگه ریجن کنسولت 2 هست UK.playstation برو صفحه اول گذاشته ...اقا اینی که گذاشتی 3.50هست3.55 نیست که
داداش سایت خود سونی لینکش رو میزاره از همونجا میتونی راحت دانلود کنی این کارا دیگه نداره که :d اگه ریجن کنسولت 2 هست UK.playstation برو صفحه اول گذاشته ...اقا اینی که گذاشتی 3.50هست3.55 نیست که
هر نوع دسته ای که USB باشه ببهش میخوره !! من تست کردمدوستان یه سوالی داشتم میخواستم بدونم دسته XBOX360 یا PC به PS3 میخوره؟
الان منظورتون اینکه من دسته X360 که USB هست بزنم PS3 میخونه یا همین دستههای PC؟؟؟؟هر نوع دسته ای که USB باشه ببهش میخوره !! من تست کردم
5نفره فوتبال بازی کردیم PES
آقا این جواب شما رو ۲ ۳ نفر دیگم به من گفته بودن اما من دیروز دسته سیم داره XBOX رو زدم به PS3 اما تو محیط اصلی PS3 نتونست حرکت کنه و میزد UNKOWN USB حالا باید چیکار کنم که بشناسه؟ دانگل هم وصل بود ...ممنون از راهنمایتونهر نوع دسته ای که USB باشه ببهش میخوره !! من تست کردم
5نفره فوتبال بازی کردیم PES
دسته ایکس باکس رو دقیقا تست نکردم اما دسته PC رو هم توی منو میشناخت هم توی بازی .. مشکلی هم نداشتآقا این جواب شما رو ۲ ۳ نفر دیگم به من گفته بودن اما من دیروز دسته سیم داره XBOX رو زدم به PS3 اما تو محیط اصلی PS3 نتونست حرکت کنه و میزد UNKOWN USB حالا باید چیکار کنم که بشناسه؟ دانگل هم وصل بود ...ممنون از راهنمایتون
دسته پی سی رو دقیقا خودم تست کردم .. ایکس باکس رو یکی دیگه از فامیلمون !الان منظورتون اینکه من دسته X360 که USB هست بزنم PS3 میخونه یا همین دستههای PC؟؟؟؟
یعنی واقعن اینطوری میشه!!؟
آره میشه .. اگه دیده باشین توی قسمت لوازم جانبی نوشتتن که میشه ..فقط این هابهای معمولی زیاد به درد نمیخورن آ ! من برای خود کام که گرفتم مشکل داشت !!!برای افزایش تعدادUSB های PS3 slim میشه از این هابهای معمولی PC استفاده کرد؟
آقا کاش واسه دسته xbox هم خودتون تست کرده بودین و جوابش رو می گفتین باور کن هر کاری می کنم نمیشهدسته ایکس باکس رو دقیقا تست نکردم اما دسته PC رو هم توی منو میشناخت هم توی بازی .. مشکلی هم نداشت
در ضمن من گفتم توی محیط بازی کار میکنه آ !!
دسته پی سی رو دقیقا خودم تست کردم .. ایکس باکس رو یکی دیگه از فامیلمون !
پی سی رو هم منو شناخت هم توی بازی .. مشکلی هم نداشتم+
آره میشه .. اگه دیده باشین توی قسمت لوازم جانبی نوشتتن که میشه ..فقط این هابهای معمولی زیاد به درد نمیخورن آ ! من برای خود کام که گرفتم مشکل داشت !!!
مرسی از اینکه جواب دادیّرو قسمت setting
قسمت
disply
اونجا گزینه hdmi رو انتخاب کن
دوستان من یه مشکلی دارم لطفا راهنمایی کنید !
من با کپی کردن Save گیم ها مشکل دارم ! وقتی که روی یو اس بی کپی می کنم و پلی استیشن رو فرمت میکنم، بعد از اون بازی ها ارور میدن که این Save ها متعلق به یه یوزر دیگست و خودش Save جدید می سازه !!! همراه Save ها چیز دیگه ای هم باید کپی کرد ؟ لطفا اگر کسی می دونه و همچین مشکلی داشته راهنمایی کنه چون من باید پلی استیشنمو فرمت کنم
ریجن سیو ها باید با ریجن بازی یکی باشه در غیر اینصورت نمیشه !
مال همون بازی هاست ! یعنی قبل از اینکه پلی استیشن رو فرمت کنم Save های بازی هامو کپی کردم ولی بعد از فرمت هیچ بازیی save هاشو نخوند
اگه ps3 هم مثل 360 باشه باید پروفایل خودت را هم کپی میکردی.
----------------------------------------
چند تا سوال خودم دارم:
1.آنلاین ps3 رایگانه؟
2.ps3 را چون کپی خور نمیکنن وقتی میخریم داخل بسته بندی هست که معلوم باشه که نو هست یا قبلا باز شده؟
3.من بیشتر برای آنلاین red dead میخوام.این بازی اونقدر بازی کن داره(حداقل تا خرداد سال دیگه)
4.در ps3 با چه دکمه ای تیر اندازی میکنیم ؟r1 یا r2 همچنین با کدوم نارنجک می اندازیم؟
5.بازی های نو بیشتر توصیه میشه یا دست دوم؟از کجا میشه فهمید بازی نو هست و قبلا استفاده نشده؟
6.ریجن 1 و 2 چیه؟کدوم در ایران بهتره؟ایا کسی که ریجن 1 داره میتونه با کسی که ریجن 2 داره آنلاین بازی کنه؟
7.دقت آنالوگ ps3 نسبت به 360 چطوره؟
8.حجم هارد ps3 به چه دردی میخوره؟