پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

پس من اگه دستگاهم رو دانگرید کنم یه چنین مشکلی برام پیش نمیاد ؟؟؟؟
احتمالش چقدره ؟؟؟

دستگاه من ps3 40g cechh06 رجیون ntsc j هست

ببین عزیز یک درصد امکان داره این طوری بشه مگر اینکه طرف خیلی بد شانس باشه متوجه هستید
نه ماله شما نمیشه خیالتان راحت مگر انکه بدشانس باشید
چی شد؟کسیییییییی نیسسسس؟اساتید محترم توروخداجواب بدین:((:((:((:((:((:((
عزیز ببین کدامها ارزون تر هستند و ببین کدامها درست صحبت میکنند و صعی نمیکنند که گولتان بزنه برگردید

دوستان من از ورژن 3.50 طبق اموزش سایت ps3 break برگردوندم به 3.41 الان 2 تا مشکل دارم یکی اینکه فضای هارد من رو که 250 گیگ هست رو میزنه 30 گیگ و دوم اینکه ریست فکتوری نمیره هست چی کار باید کنم این 2 مشکل حل بشه؟Lv2diag.self FILE 2 رو هم ریختم.لطف کنید راه نمایی کنید سردرگم هستم:(

دوستان من از ورژن 3.50 طبق اموزش سایت ps3 break برگردوندم به 3.41 الان 2 تا مشکل دارم یکی اینکه فضای هارد من رو که 250 گیگ هست رو میزنه 30 گیگ و دوم اینکه ریست فکتوری نمیره هست چی کار باید کنم این 2 مشکل حل بشه؟Lv2diag.self FILE 2 رو هم ریختم.لطف کنید راه نمایی کنید سردرگم هستم:(
ببین فایل Lv2diag.self رو باید تو Root یعنی شاخه اصلیه فلش درایو بزار.
به پورت سمت راست باید وصل کنی.
فایل دیگه ای روی فلش نباشه.
چی شد قرار بود زنگ بزنی؟

اقا
الان دستگاه دوستمون هم که براش مشکل صفحه قرمز پیش اومده j هست !!!!!!!

من الان 2 به شکم که دانگرید کنم یا نه
نه دوسته عزیز خیالتان راحت باشه ابدیت کن بره چون ریجن جی به ندرد این طوری میشه و تمام دوستان و حتی خوده من دستگاهاشون ریجن پال بوده به نظر میرسه ریجن پال بیشتر صحفه قرمز داده تا بقیه ریجن ها:((

دیروز موقعی که داشتم فریمور جدید رو دانلود می کردم یهو زرتی برق رفت و 20 دقیقه بعدش که اومد کنسول رو روشن کردم دیدم مثل موقعهایی که وسط بازی برق می رفت روشن شد و بعد روشن شدن زد آخرین بازی که دستگاه خاموش شده به طریق عادی خاموش نشده...
می خواستم بپرسم چرا برام مشکلی پیش نیومده؟شانس اوردم یا طبیعی بوده که مشکلی پیش نیاد؟
آخه قبل از شروع دانلود فریمور می زنه اگه دستگاه خاموش شه ممکنه دیگه روشن نشه،این منظورش برای زمان موقع دانلود فریموره یا موقعی که فریمور داره روی کنسول ریخته می شه؟

دیروز موقعی که داشتم فریمور جدید رو دانلود می کردم یهو زرتی برق رفت و 20 دقیقه بعدش که اومد کنسول رو روشن کردم دیدم مثل موقعهایی که وسط بازی برق می رفت روشن شد و بعد روشن شدن زد آخرین بازی که دستگاه خاموش شده به طریق عادی خاموش نشده...
می خواستم بپرسم چرا برام مشکلی پیش نیومده؟شانس اوردم یا طبیعی بوده که مشکلی پیش نیاد؟
آخه قبل از شروع دانلود فریمور می زنه اگه دستگاه خاموش شه ممکنه دیگه روشن نشه،این منظورش برای زمان موقع دانلود فریموره یا موقعی که فریمور داره روی کنسول ریخته می شه؟
اگه وسط دانلود مشکلی پیش بیاد اتفاقی نمی افته. اگه وسط نصب برق بره، مشکل پیش میاد. دلیلش هم فکر کنم اینه که قبل از اینکه FW جدید رو نصب کنه FW قبلی رو پاک می کنه(مطمئن نیستم).

سلام دوستان من توی یه سایت دیگه مطرح کردم کهps3 تا چه ظرفیتی از هارد اکسترنال رو ساپورت می‌کنه و اونجا چند نفر بهم گفتن ما رو هارد ۲ ترا هم تست کردیم جواب داده... اما عزیزان که اینجا جواب منو دادن گفتن حداکثز تا ۷۵۰ گیگ ساپورت می‌کنه ...من گیج شدم راهنمایم کنین دوستان گلم..ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من توی یه سایت دیگه مطرح کردم کهps3 تا چه ظرفیتی از هارد اکسترنال رو ساپورت می‌کنه و اونجا چند نفر بهم گفتن ما رو هارد ۲ ترا هم تست کردیم جواب داده... اما عزیزان که اینجا جواب منو دادن گفتن حداکثز تا ۷۵۰ مگابایت ساپورت می‌کنه ...من گیج شدم راهنمایم کنین دوستان گلم..ممنون
750 درسته البته گیگابایت.;)

750 درسته البته گیگابایت.;)
بله اشتباه لپی بود معذرت می‌خوام استاد ...منظورم گیگ بود...:p
فقط شرمنده که باز میپرسم شما خودتون بیشتر از ۷۵۰ گیگ رو امتحان کردید و نشناخته چون می‌خوام یه هارد بگیرم اینقدر میپرسم :)؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or