پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

آقا يه سوال فني كسي از بچه هاي سايت تا حالا از خرابي كنسول هاي اسليم خبري داده؟؟؟
يعني تا حالا برا كسي پيش اومده؟؟؟

يه سوال ديگه
من PS3 SLIM دارم كه با HDMI به HDTV مارك LG وصله البته به همين تلوزيون XBOX360 هم وصل دارم
وقتي Xbox360 روشن اصلا نويز و لرزشي تو تلوزيون ندارم خيلي وقت هر دو وصل هستند ولي وقتي PS3 روشنه (اگه خيلي از نزديك به تلوزيون نگاه كنم در حد 10 سانتي متر ) نوشته ها يه نويز خيلي ريزي دارند
البته اينو اتفاقي ديدم از 1 متري اصلا معلوم نيست
حالا مي خواستم بپرسم TV مشكل نداره؟؟؟ يا PS 3 ؟؟؟؟
بعد يه سوال ديگه وقتي بازي هاي مختلف ميزارم تو كنسول لحظه اجراي بازي صفحه يكبار ميره و مياد انگار داره دوباره روشن ميشه اين چي مشكلي نداره؟
نكته : كنسول اسليم 250 گيگ همرا با PS EYE هستش و كپي خور نيست و ورژن دستگاه 3.50 هستش

ممنون ميشم كامل كامل توضيح بديد؟؟؟
ممنونb-)
يادم رفت بگه PS3 رو 1080P هستش و Xbox360 رو 1080i هستش
و روي بدنه TV هم نوشته كه HD و تو دفترچش هم خوندم نوشته بود تو حالت HDMI 1080P ساپورت ميكنه

من از خبرهای مربوط به هک کنسول PS3 دور بودم.
یه چند تا سوال داشتم در این مورد:
1. هزینه ی هک کردن چقدره؟
2. آیا تمام بازی های موجود و بازی هایی که در آینده قراره بیاند رو میشه به صورت کپی استفاده کرد؟
3. آیا بازی های کپی شده، در بازار پیدا میشه؟
4. بازی های کپی شده در چه دیسکتی قرار دارند؟ DVD ?
5. آیا از هارد اکسترنال میشه برای اجرای بازی ها استفاده کرد؟ می خوام یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم. ایا این هارد، برای نصب بازی های PS3 باید ویژگی های خاصی داشته باشه؟
6. اگه نکته و مورد خاصی هست که در این زمینه باید بهش توجه بشه، لطفا به من بگید!
7. فعلا همین سوال ها کافیه!

سلام من با یه دانگل ps3خودم هک کردم وفریموار دستگام3.41اگه بخوام بازیهای جدید مثال گران تریسم ومدال وکال افدیوتی باید دانگل چکار کنم اگه بخوام بازیهای جدید روش بریزم اگه میشه جواب بدید

من از خبرهای مربوط به هک کنسول PS3 دور بودم.
یه چند تا سوال داشتم در این مورد:
1. هزینه ی هک کردن چقدره؟
2. آیا تمام بازی های موجود و بازی هایی که در آینده قراره بیاند رو میشه به صورت کپی استفاده کرد؟
3. آیا بازی های کپی شده، در بازار پیدا میشه؟
4. بازی های کپی شده در چه دیسکتی قرار دارند؟ DVD ?
5. آیا از هارد اکسترنال میشه برای اجرای بازی ها استفاده کرد؟ می خوام یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم. ایا این هارد، برای نصب بازی های PS3 باید ویژگی های خاصی داشته باشه؟
6. اگه نکته و مورد خاصی هست که در این زمینه باید بهش توجه بشه، لطفا به من بگید!
7. فعلا همین سوال ها کافیه!

1- شما یه دانگل میخری که حدودا از 30 هست تا 60 ت

2- همه بازیها کامل هک شده نیستن ، بازیهای جدید رو که فعلا با ترفندهایی میشه استفاده کرد ، آینده رو کی دیده ؟

3. نمیدونم .. ولی توی نت زیاده !!

4. 100% DVD دیگه!! یا روی هارد .. بلوری خام خودش 30تومنه!!! دلیل گرونیشم بخاطر انبوه نشدنشه .. ( دلیل اصلیش )

5. بله میشه .. هارد 7200RPM بگیرید حتما..

6. چیز خاصی یادم نیست که بگم !!

دوستان من یک هارد 500 GB اکسترنال خریدم
این هارد روی ps3 fat و کامپیوتر به راحتی کار میکنه ولی ps3 slim نمیشناستش و کار نمیکنه
البته وقتی وصلش میکنم روشن میشه ولی دستگاه نمیشناستش
مشکا چیه راهنمایی کنید
هارد دستگاه خوش 250 هست
کسی نیست جواب ما رو بده
یکی بداد ما برسه

پلی3 تا هارده 750 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه
نه دو ترا ساپورت نمیکنه دوسته عزیز
دوست عزیز من اگه هارد ۱ ترا هم بگیرم پس نمیشناسه? یعنی‌ مجبورم هارد ۵۰۰ گیگ بگیرم چون هارد ۷۵۰ که تو بازار نیست ...درسته؟
من شنیده بودم ۷۵۰ گیگ واسه اون وقتیه که بخوای هارد داخلی شو رو با هارد دیگی‌ جایگزین کنی‌ پس این حرف در مورد هارد اکسترنال هم صدق می‌کنه؟

اگه مدلی‌ میشناسین از سیگت یا وسترن دیجیتال ۷۵۰ گیگ بهم بگین ممنون میشم
شما بهتر بری بیشه ایشون Police _ 110 با پیام خصوصی بهشان بگید ایشون اطلاعاتش بیشتر از منه و راهنمایتان میکنه
موفق باشی
دوستان مشکل red screen چه زمانی پیش میاد و دلیلش چیه ؟؟؟؟؟
بدبختی دلیلی مشخصی نداره و هنوز کسی نمیدونه چرا این طوری میشه
البته بیشتر دستگاهای پال این طوری شدند

آقا يه سوال فني كسي از بچه هاي سايت تا حالا از خرابي كنسول هاي اسليم خبري داده؟؟؟
يعني تا حالا برا كسي پيش اومده؟؟؟

يه سوال ديگه
من PS3 SLIM دارم كه با HDMI به HDTV مارك LG وصله البته به همين تلوزيون XBOX360 هم وصل دارم
وقتي Xbox360 روشن اصلا نويز و لرزشي تو تلوزيون ندارم خيلي وقت هر دو وصل هستند ولي وقتي PS3 روشنه (اگه خيلي از نزديك به تلوزيون نگاه كنم در حد 10 سانتي متر ) نوشته ها يه نويز خيلي ريزي دارند
البته اينو اتفاقي ديدم از 1 متري اصلا معلوم نيست
حالا مي خواستم بپرسم TV مشكل نداره؟؟؟ يا PS 3 ؟؟؟؟
بعد يه سوال ديگه وقتي بازي هاي مختلف ميزارم تو كنسول لحظه اجراي بازي صفحه يكبار ميره و مياد انگار داره دوباره روشن ميشه اين چي مشكلي نداره؟
نكته : كنسول اسليم 250 گيگ همرا با PS EYE هستش و كپي خور نيست و ورژن دستگاه 3.50 هستش

ممنون ميشم كامل كامل توضيح بديد؟؟؟
ممنونb-)
يادم رفت بگه PS3 رو 1080P هستش و Xbox360 رو 1080i هستش
و روي بدنه TV هم نوشته كه HD و تو دفترچش هم خوندم نوشته بود تو حالت HDMI 1080P ساپورت ميكنه
به به يعني هيچ كس نيست جواب منو بده
عجب.......................:(اون طرف هم پرسيدم كسي جواب نداد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or