بــــله ! PAL واسه اروپاســــت ...یه سئوال ریجن بستگی به این pal و Ntsc داشت یا یه چیزی دیگه !
اونوقت میشه به تفکیک بگین شماره هر ریجن مربوط به کدوم یک میشه !؟
لطفا !!
مرسی
منم 5 6 بار انجام دادم اتفاقی نمیوفته !!!دوستان من یه سوال داشتم : اگر وسط نصب بازی وقتی بلو -ری داخل دستگاهه دستگاه رو خاموش کنیم یا بلو -ری رو بیرون بیاریم چه اتفاقی می افته یه عده میگن هارد میسوزه یه عده هم میگن رم میسوزه ؟ اخه من خودم چند بار این کارو کردم ولی اتفاقی نیفتاد ایا چیزی از کنسول من خراب شده یا سالمه ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید ##
#
![]()
این سئوال منم هست !دوستان ميخواستم ببينم چطور ميشه روي ps3 آهنگ كپي كرد.چون از طريق فلش مموري نشد
Ps3 FTPاقا به این سوال من نخندینا ... من تازه کنسول و گرفتم .. این بازی ها رو ازکجا میشه کپی کرد تو هارد
نه منظورم از این کپی ها نبود .. من شدیدا مخالف هک هستم .. بازی ارجینال می خرم . میخواستمببینم این بازی ارجینال ها رو میشه ریخت رو هارد تا پدر درایور در نیااداین سئوال منم هست !
بعد اونوقت میشه بگین که روی پی اس .. دیگه چه چیزهایی میشه اجرا کرد؟
مثلا میشه باهاش دایویکس م دید ؟ !:d
Ps3 FTP
یه کابل Lan به پی اس وصل کن و .....
کابل حتما نباید کراس باشه !
سعی کن از این بسته بندی های اصل بگیری .. بهتر از ایناس که خودت میزنی .. ( البته اگه کابل آمریکایی .. مدلش یادم نیست از اونا بگیری که خوبه ! )
چـــرا روی فلش مموری هم میشه !دوستان ميخواستم ببينم چطور ميشه روي ps3 آهنگ كپي كرد.چون از طريق فلش مموري نشد
بعضی از بازی ها قابلیت Install رو دارن ، البته بعضی ها نصب اجباری دارن بعضی ها هم مثله PES 11 نصب اختیاری ...نه منظورم از این کپی ها نبود .. من شدیدا مخالف هک هستم .. بازی ارجینال می خرم . میخواستمببینم این بازی ارجینال ها رو میشه ریخت رو هارد تا پدر درایور در نیااد
اگه میشد که دیگه کسی هکش نمیکرد ! هک این قابلیت رو اضافه میکنه !نه منظورم از این کپی ها نبود .. من شدیدا مخالف هک هستم .. بازی ارجینال می خرم . میخواستمببینم این بازی ارجینال ها رو میشه ریخت رو هارد تا پدر درایور در نیااد
نصب هم بشه که بازم ، بلوری رو میخونه . .نمیخونه؟ ( البته بعد از نصب یه خورده کمتر ) اشتب میگم؟چـــرا روی فلش مموری هم میشه !
بعد از اینکه فلش رو وصل کردی به کنسول ، برو قسمت Music و گزینه اول فلش مموریت مشخص شده ! بعد از اینکه وارد فلش مموریت شدی و هیچی ندیدی ! برگرد و مثلث رو بزن درنهایت Show All Info رو انتخاب کن ! اگه دوباره با زدن این گزینه هم چیزی مشخص نبود ، چند دفع وارد فلش مموری شو و دایره رو بزن و دوباره وارد شـــُ (چند دفع اینکارو بکن درست میشه)
بعضی از بازی ها قابلیت Install رو دارن ، البته بعضی ها نصب اجباری دارن بعضی ها هم مثله PES 11 نصب اختیاری ...