bnc
کاربر سایت
من کلا از روی هارد بازی میکنم !منظورشون این بود که دستگات رو کپی خور کردی رو هارد بازی میکنی یا نه ....
چون خیلی شنیدم که گفتن از روی هارد اکسترناال بازی اجرا نمیشه گیرو گور داره ازاینجور حرفا!
من کلا از روی هارد بازی میکنم !منظورشون این بود که دستگات رو کپی خور کردی رو هارد بازی میکنی یا نه ....
دوستان راهی هست که بشه از دسته ps3 به صورت افلاین روی pc استفاده کرد منظورم اینکه برنامه motion joy که واسه این کار هست حتما باید آنلاین باشی نمیشه کاری کرد که آفلاین هم بشه؟![]()
با اکانت هست ! البته اگه به طور مرتب آپدیت یا Sync کنی !یه سوال دوستان من اگه بخوام دستگاه رو عوض کنم اسلیم بگیرم تروفیام میبره ؟
یا با اکانتم هست ؟
با شارژر به PS3ـه مورد نظر وصل کن بعد دکمه ی PS رو بزن ...سلام من 2 دستگاه دارم دیشب امدیم 4 تا دسته رو یه دستگاه پلی 3 کردیم اما یه دسته دیگه نمیره رو دستگاه اون یکی نمیدونی چطوری مشه انجام داد 3 تا دسته رو یک دستگاه هستش میخوام یه دونه دسته رو اون دستگاه یه دسته هستش روش ببرم کسی هست راهنما کنه
بازی رو دست دوم خریدی یا آکبند بوده ؟!سلام من بعد از 4 سال ایکس باکس بازی کردن و بند شدن بالاخره ps3 خریدم ... الان یه بازی فیفا 11 ارجینال خریدم . وقتی خواستم انلاین پس رو بزنم قبول نمی کنه میگه اشتباست .. منا لان باید چی کار کنم .... ممنون میشم کمک کنید
نه عزیز جان این معمولیه مال منم همینطوره تازه صداهای عجیب غریب هم بعضی وقتها میده ولی مشکلی نیست ..تنها نکته ای که باید توجه کنی اینه که دستگاه رو رو فرش و موکت نزاری و بزاری رو میزی چیزی و فضای اطرافشم خالی باشه مثلا نزاری تو زیر تلوزیونی . خاکم نزاری زیاد بگیره هر روز قبل بازی یه فوت بکن یا دستمال بکش روش و دورش رو .همین موفق باشیسلام.من 3 روزه یه اسلیم گرفتم.وقتی بعد 30 دقیقه دست میزارم رو بدنش داغه.زیره کنسول که بیشتر.احساس میکنم که صدا فنش هم کمی زیاده چون از 30 سانتی صداشو میشنوم.هوا خیلی گرم نیست!!!!ایعنی مشکلی داره؟![]()
شدتش رو نمیدونم ولی گرم شدن و صدای فن معمولی ( حداقل برای FAT ) و اکثرن مشکلی پیش نیومده:dسلام.من 3 روزه یه اسلیم گرفتم.وقتی بعد 30 دقیقه دست میزارم رو بدنش داغه.زیره کنسول که بیشتر.احساس میکنم که صدا فنش هم کمی زیاده چون از 30 سانتی صداشو میشنوم.هوا خیلی گرم نیست!!!!ایعنی مشکلی داره؟![]()
بازی رو دست دوم خریدی یا آکبند بوده ؟!
نه عزیز جان این معمولیه مال منم همینطوره تازه صداهای عجیب غریب هم بعضی وقتها میده ولی مشکلی نیست ..تنها نکته ای که باید توجه کنی اینه که دستگاه رو رو فرش و موکت نزاری و بزاری رو میزی چیزی و فضای اطرافشم خالی باشه مثلا نزاری تو زیر تلوزیونی . خاکم نزاری زیاد بگیره هر روز قبل بازی یه فوت بکن یا دستمال بکش روش و دورش رو .همین موفق باشی
اکثرا!!!!!من 2بار 360 از دست دادم طاقت اینو ندارم:dشدتش رو نمیدونم ولی گرم شدن و صدای فن معمولی ( حداقل برای FAT ) و اکثرن مشکلی پیش نیومده:d