پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

من فیفا 11 رجین 3 دارم اکانت رو امریکا ساختم میتونم کارت رو بخرم و یه انلاین پس دیگه بخرم
نه اینکار رو نکن ! دوباره Pass رو وارد کن شاید اشتباه وارد کردی ! شایدم مشکل اینترنتی داری ، آخه منم روز اول هرچی میزدم Pass رو میگفت اشتباس چند روز بدون اون بازی کردم بعد وارد کردم درست شد !

با سلام
ايا امكان افزايش پورتهاي usb با استفاده از هاب هاي معمولي usb كه براي كامپيوتر ها استفاده ميشه كه مثلا يك درگاه usb ميكنه دوتا، امكان پذيره يا نه؟
با سپاس فراوان

ممنون:x.نه خیلی هواشو دارم تو میزه lcd هم هست هر دفعه هم گرد گیری میکنم#:-s:d حتی بعد از game چند مین میزارم تو dashboard باشه بعد خاموش میکنم(اثرات xbox360 :d)
اره گاهی صدای تق میده:p
صداش که زیاد میشه کمی هم میلرزه این چطور؟؟؟؟:-/

!اکثرا!!!!من 2بار 360 از دست دادم طاقت اینو ندارم:d
طرز نوشتنم، اینجوری بیشتر حال میکنم!!!
یکی از رفقام هم X360 سوخته بود بعد وقتی با PS3 بازی میکنه هی میگه میترسم بسوزه وقتی صدای فنش میره بالا:))

سلام از وقتی که کنسول خودمو کپی خور کردن با مشکلات عجیبی برخورد میکنم مثلا در بازی جیمز باند ps3 یک جایی هست دوربین بازی باید هک کنیم هرچی دکمه X میزنم کار نمیکنه از بازی خارج میشه مربع هم میگه کد اشتباه است!!!
از Open Mangr جدید هم استفاده کردم اما درست نشد!
آقا کسی نیست راهنماییم کنه؟

طرز نوشتنم، اینجوری بیشتر حال میکنم!!!
یکی از رفقام هم X360 سوخته بود بعد وقتی با PS3 بازی میکنه هی میگه میترسم بسوزه وقتی صدای فنش میره بالا:))

ببخشید منظورم از نوشتن اکثرا گرفتن غلط املایی نبود حالت تعجب بود:d;)
اره 360 بدجور ادمو وسواسی میکنه!!!!:-s

سلام از وقتی که کنسول خودمو کپی خور کردن با مشکلات عجیبی برخورد میکنم مثلا در بازی جیمز باند ps3 یک جایی هست دوربین بازی باید هک کنیم هرچی دکمه X میزنم کار نمیکنه از بازی خارج میشه مربع هم میگه کد اشتباه است!!!
از Open Mangr جدید هم استفاده کردم اما درست نشد!
آقا کسی نیست راهنماییم کنه؟

فکر کنم اگه اینجا بپرسید زودتر به نتیجه میرسی
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=33248

ببخشید منظورم از نوشتن اکثرا گرفتن غلط املایی نبود حالت تعجب بود:d;)
اره 360 بدجور ادمو وسواسی میکنه!!!!:-s
:>

نه اینکار رو نکن ! دوباره Pass رو وارد کن شاید اشتباه وارد کردی ! شایدم مشکل اینترنتی داری ، آخه منم روز اول هرچی میزدم Pass رو میگفت اشتباس چند روز بدون اون بازی کردم بعد وارد کردم درست شد !

نه مشکل اینترنت ندارم الان اون هفت روز رایگانشو فعال کردم دارم بازی میکنم ... ببین دستگاه من رجین2 هست ولی بازی رجیون 3 ... بعد میرمبازی میزنه رجیون بازی بارجیون اکانت که ساختی برای لایو نمی خونه نمیتونی به فیفا store وصل شی .. فکرکنم ایرادهمیین باشه .. حالا رجیون 3 باید اکانت رو واسه کدوم کشور بسازم .. ادرس چی بدم

سلام یه کمک در زمینه خروجی صدای کنسول بکنید من سینمای خانگی دارم و میخواستم بدونم میتونم از کنسول که صدای 7.1 رو هم پشتیبانی میکنه خروجی برای سینمای خانگی بگیرم یا نه لطفا راهنمایی کنید .

سلام یه کمک در زمینه خروجی صدای کنسول بکنید من سینمای خانگی دارم و میخواستم بدونم میتونم از کنسول که صدای 7.1 رو هم پشتیبانی میکنه خروجی برای سینمای خانگی بگیرم یا نه لطفا راهنمایی کنید .
شما میتونید اینکارو کنید
میشه از خروجی Optical ( نوری ) استفاده کرد که هم از کنسول PS3 مستقیمن به سینمای هانگی وصل کنید و تنظیمات رو در فسمت Audio و output روی Optical بذار
اگه تلویزیونت خروجی اپکیاکال داره که کارت خیلی راحتره و از تلویزیون به سینمای خانگی با کابل اپتیکال وصل میکنی
اگه سینمای خانگیت ورودی HDMI داره هم میتونی باز خروجی بگیری
فقط در هر مورد باید تنظیماتش رو انجام بدی

نه مشکل اینترنت ندارم الان اون هفت روز رایگانشو فعال کردم دارم بازی میکنم ... ببین دستگاه من رجین2 هست ولی بازی رجیون 3 ... بعد میرمبازی میزنه رجیون بازی بارجیون اکانت که ساختی برای لایو نمی خونه نمیتونی به فیفا store وصل شی .. فکرکنم ایرادهمیین باشه .. حالا رجیون 3 باید اکانت رو واسه کدوم کشور بسازم .. ادرس چی بدم
منم شرایط مثل تو رو دارم ولی میشه !!! اکانتم ماله آسیاس بازی ریجنش 2 ـه ... به ریجن دستگاه هم ربطی نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or