u.s.a
کاربر سایت
not allowedیعنی چی اجازه نمیده ؟! پیغامش چیه ؟!
همه رو اجازه میده جز این یکی
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
not allowedیعنی چی اجازه نمیده ؟! پیغامش چیه ؟!
من رفتم سیوهای gt5رو بریزم تو usb ولی اجازه نمیده.همه رو اجازه میده به جز این یکی.راهی داره؟
سلام
آقا تو رو خدا کمک کنید!![]()
دستگاهم(ps3) رو روشن کردم بعد اینکه میاد بالا همش آیکونها رو لود میکنه اما باز نمیکنه حتی آیکون خاموش کردن و بازیها و ... همه در حال لود شدن هستن(2 تا فلش دور هم میچرخن)
اومدم فورمت کنم زدم فرمت بشه اما یه ساعت گذاشتم موند 1 درصد هم نرفت جلو!
چه با دانگل چه بدون دانگل همین مشکل رو دارم
دستگاه رو هم چند دفعه خاموش روشن کردم(از برق کشیدم) اما باز تاثیری نکرد
مدل دستگاه هم ps3 fat 80 g هستش
اگه میدونید مشکل از کجاست و چه جوری حل میشه تو رو خدا راهنمایی کند
ممنون میشم
یه سئوال !
پی اس من تازگیا خیلی هنگ میکنه ! هیچ کاری باهاش نکردم
فقط خیلی هنگ میکنه!! الان تازه GOd OF war رو بزور میارم بالا هزار بار رست و خاموش و روشن میکنم سریع میزنم بالا بیاد تا هنگ نکرده !! بعضی اوقات همون اول هنگ میکنه ! بعضی اوقات هم وسط برنامه و اینا ! اما بازی که اجرا شد دیگه گیر نمیده !!
داستان چیه ؟
شما باید کنسول رو از طریق Recovery بری و Reset کنی ... ولی تمام Save ها و اطلاعاتت میره ... ولی فکر نکنم چاره دیگه ای داشته باشی ...
دستگاه کپی خور شده هست ؟ یا چی ؟ ...
اگه کپی خور شده ... که هیچی !
اگه نشده از روشی که بالا برای ون یکی دوستمون توضیح دادم استفاده کنید !
منظورشون این بود که دستگات رو کپی خور کردی رو هارد بازی میکنی یا نه ....یعنی چی ! کپی خور که میشه . همیشه همینجوریه؟!
عادیه !؟
دوستان کسی نیست جواب مارو بده ؟
آقا من یه سوال کردم قبلا اما هنوز جوابمو نگرفتم !
خواهش می کنم هر کی هر چی تو چنته داره بیاد رو کنه !
آقا این PS3 ما وقتی روشن می کنی ( هنوز بازی رو اجرا نکرده و دیسک نزاشته ) فنش شروع می کنه به کار کردن و هی سرعتش می ره بالا می ره یالا دیگه تا آخر میره بالا ! ) اونم در حالی که من تو منوی اولیه ام و هیچ کاری ام نکردم ! هم افقی می زارم اینجوریه هم عمودی !
حالا یکی بهم گفت مشکل از فنشه ! به نظر شما مشکل از فنه ؟ یا مثلا توشو باید تمیز کنم ؟ کلا قضیه چیه ؟![]()
تازیه امرو ز تا روشن کردم شروع کرد دنده عوض کردن رفت رو دوره آخر ! بعد خاموش شد ! روشن که کردم گفت کنسول داغ ! اون چراغ قرمزه که چشمک می زنه ! در حالی که من تازه روشنش کرده بودم !
البته بگم من این pS3 رو تازه گرفتن دسته دوم ! بردمش تعمیرات می گن فنش خرابه ! اگر جایی می شناسین که هم منصف باشن هم کار بلد که خیلی خوب میشه ببرم اونجا ببینم چه مر گشه چون هنوز باهاش بازیم نکردم :-(