دکمه ی Power (همونی که دستگاه رو باهاش روشن میکنی !!) بعد از چند ثانیه چند تا بوق میزنه تنظیمات ریست میشه .سلام دوستان میخواستم ps3 با hdmi به tv وصل کنم باید کدوم دکمه رو نگه دارم یا داخل کدوم تنظیمات برم؟
دکمه پاورشه نگه داره همون سبزه یک چند ثانیه و وقتی بوق زد دسته ور دار تا تنظیماتت ریستارد بشهسلام دوستان میخواستم ps3 با hdmi به tv وصل کنم باید کدوم دکمه رو نگه دارم یا داخل کدوم تنظیمات برم؟
خب شما از روش Backup گرفتن استفاده کردی؟اقا لطفا یکی در مورد تعویض هارد ps3 جهت افزایش مقدار اون راهنمایی کنه.
تو تاپیک این موضوع هرچی پیغام گذاشتیم کسی به داد ما نرسید.
من طبق آموزش سایت عمل کردم ولی وقتی هارد جدید رو راه اندازی میکنم پیغام میده که برای نصب نرم افزار با ورژن 3.41 یا پایین تر مموری حاوی این نرم افزار رو به usb وصل کن.وقتی این کار رو می کنم شروع به نصب نرم افزار 3.41 میکنه و تا 70در صد پیش میره بعد پیغام میده که نرم افزاری پیدا نشد برای نصب نرم افزار با ورژن 3.41 یا پایین تر مموری حاوی این نرم افزار رو به usb وصل کن. لطفا راهنمایی کنید.
تمام موارد رو چک کردم با همین نرم افزار هم سیستمم رو ارتقا دادم مشکلی نداشته فقط روی هارد جدید این ایراد رو میگیره.هارد 500گیگ(fat32فورمت)seagate و دستگاه 40fat اصل ژاپن
میتونید اول دکمه پاور رو نگه دارید تا دو تا بوق بزنه و تنظیمات Reset بشه. بعد از وصل کردن کابل HDMI ، وقتی PS3 رو دوباره روشن میکنید به صورت اتوماتیک شناسایی میشه و از شما Adjustment جدید برای تنظیم رزولِیشن میخواد .سلام دوستان میخواستم ps3 با hdmi به tv وصل کنم باید کدوم دکمه رو نگه دارم یا داخل کدوم تنظیمات برم؟
من از سیستم کلا بک آپ گرفتم. ولی فایل بک آپ تا بعد از نصب نرم افزار سیستم که قابل استفاده نیست.این روش بک آپ گرفتن چیه؟خب شما از روش Backup گرفتن استفاده کردی؟
میتونه مشکل از ریجن firmware ـت هم باشه که با ریجن کنسول مچ نشده! البته همچین موردی رو بعید میدونم !
میتونید اول دکمه پاور رو نگه دارید تا دو تا بوق بزنه و تنظیمات Reset بشه. بعد از وصل کردن کابل HDMI ، وقتی PS3 رو دوباره روشن میکنید به صورت اتوماتیک شناسایی میشه و از شما Adjustment جدید برای تنظیم رزولِیشن میخواد .
به صورت دستی هم میتونید از آدرس Settings>Display Settings>Video Output Settings نوع کابل و رزولِیشن تصویر رو انتخاب و تنظیم کنید .
نه مشکلی پیش نمیاد .دستگاه من ریجن J هست اگه دستگاه رو با بازی که ریجن PAL هست اپدیت کنم چه مشکلی پیش میاد؟ اصلآ مشکلی پیش میاد؟
ممنون
دستگاه من ریجن J هست اگه دستگاه رو با بازی که ریجن PAL هست اپدیت کنم چه مشکلی پیش میاد؟ اصلآ مشکلی پیش میاد؟
ممنون
دستگاه من ریجن J هست اگه دستگاه رو با بازی که ریجن PAL هست اپدیت کنم چه مشکلی پیش میاد؟ اصلآ مشکلی پیش میاد؟
ممنون
من به شما پیشنهائ میکنم همون هدست خودشه بخری خیلی بهتر میتوانی به این سایت هم مراجعه کنیسلام
آقا میخواستم یک وبکم و هدست خوب بگیرم کسی چیزی پیشنهاد میکنه.بهتره روی فاصله 3 متر به بالا پیشنهاد بدین
من هم همین مشکل رو پیدا کردم دقیقا همینجوری شد مال منم چکار کنم؟سلام به بچه ها من ps3 60gb دارم کپی کردم assassins bh ریختم تو هارد رفتم تو بازی صدا قطع شد وقتی رفتم تو منو هنگ کرد روشن که کردم منو امد ولی ایتم ها همین جور لودینگ میزنه انواع راهها رو امتهان کردم بازم همین جوری هارد رو که میخام فرمت کنم هنگ میکنه کسی میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم![]()
خودم راهشو پیدا کردممن هم همین مشکل رو پیدا کردم دقیقا همینجوری شد مال منم چکار کنم؟
کسی نیست جواب بده