پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان میخواستم ps3 با hdmi به tv وصل کنم باید کدوم دکمه رو نگه دارم یا داخل کدوم تنظیمات برم؟
دکمه ی Power (همونی که دستگاه رو باهاش روشن میکنی !!) بعد از چند ثانیه چند تا بوق میزنه تنظیمات ریست میشه .

آخرین ویرایش:
اقا لطفا یکی در مورد تعویض هارد ps3 جهت افزایش مقدار اون راهنمایی کنه.
تو تاپیک این موضوع هرچی پیغام گذاشتیم کسی به داد ما نرسید.
من طبق آموزش سایت عمل کردم ولی وقتی هارد جدید رو راه اندازی میکنم پیغام میده که برای نصب نرم افزار با ورژن 3.41 یا پایین تر مموری حاوی این نرم افزار رو به usb وصل کن.وقتی این کار رو می کنم شروع به نصب نرم افزار 3.41 میکنه و تا 70در صد پیش میره بعد پیغام میده که نرم افزاری پیدا نشد برای نصب نرم افزار با ورژن 3.41 یا پایین تر مموری حاوی این نرم افزار رو به usb وصل کن. لطفا راهنمایی کنید.
تمام موارد رو چک کردم با همین نرم افزار هم سیستمم رو ارتقا دادم مشکلی نداشته فقط روی هارد جدید این ایراد رو میگیره.هارد 500گیگ(fat32فورمت)seagate و دستگاه 40fat اصل ژاپن
خب شما از روش Backup گرفتن استفاده کردی؟
میتونه مشکل از ریجن firmware ـت هم باشه که با ریجن کنسول مچ نشده! البته همچین موردی رو بعید میدونم !

سلام دوستان میخواستم ps3 با hdmi به tv وصل کنم باید کدوم دکمه رو نگه دارم یا داخل کدوم تنظیمات برم؟
میتونید اول دکمه پاور رو نگه دارید تا دو تا بوق بزنه و تنظیمات Reset بشه. بعد از وصل کردن کابل HDMI ، وقتی PS3 رو دوباره روشن میکنید به صورت اتوماتیک شناسایی میشه و از شما Adjustment جدید برای تنظیم رزولِیشن میخواد .
به صورت دستی هم میتونید از آدرس Settings>Display Settings>Video Output Settings نوع کابل و رزولِیشن تصویر رو انتخاب و تنظیم کنید .

خب شما از روش Backup گرفتن استفاده کردی؟
میتونه مشکل از ریجن firmware ـت هم باشه که با ریجن کنسول مچ نشده! البته همچین موردی رو بعید میدونم !

میتونید اول دکمه پاور رو نگه دارید تا دو تا بوق بزنه و تنظیمات Reset بشه. بعد از وصل کردن کابل HDMI ، وقتی PS3 رو دوباره روشن میکنید به صورت اتوماتیک شناسایی میشه و از شما Adjustment جدید برای تنظیم رزولِیشن میخواد .
به صورت دستی هم میتونید از آدرس Settings>Display Settings>Video Output Settings نوع کابل و رزولِیشن تصویر رو انتخاب و تنظیم کنید .
من از سیستم کلا بک آپ گرفتم. ولی فایل بک آپ تا بعد از نصب نرم افزار سیستم که قابل استفاده نیست.این روش بک آپ گرفتن چیه؟:-/:-/:-/:-/

سلام.من اگه میان ترما زنده بزارتم میخوام یه ps3 هم بگیرم.صفحه هارو که میگشتم چنتا سوال برام پیش اومد که جوابشو پیدا نکردم.ممنون میشم جواب بدین :x
1-این صفحه قرمز که جدید پیدا شده راهه حل هم نداره!!!بیشتر تو کدوم مدل ها پیش اومده و بعد از چه مدت؟ایراده سخت افزاریه یا نرم افزاری؟این اصلی ترین دلیله که تا الان ps3 نگرفتم!!!!:-s
2-چراغ زرد اونجوری که دستگیرم شد همون 3چراغ خودمونه که؟!!!!پس چی میگن ps3 از این چیزا نداره؟(میدونم ps3 مثل xbox با 15 دیقیقه بازی زرد نمیده اما هر 2 یه عامل داره انگار!!!!!)
3-هوای اصفهان همش خاکه!!!!تا چه حد واسش ضرر داره؟#:-s هر 2-3 روز مثل یه پسر خوب باس گرد گیری کنم;;)
4-این جریان سر و صدا دادن slim چیه همم میگن طبیعیه!!!!؟؟:-o
thanks>:d<

آخرین ویرایش:
دستگاه من ریجن J هست اگه دستگاه رو با بازی که ریجن PAL هست اپدیت کنم چه مشکلی پیش میاد؟ اصلآ مشکلی پیش میاد؟

ممنون

هیچ مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز من شاید 10 بار بیشتر این کارو کرده باشم همشم دارم آنلاین بازی میکنم;)

دستگاه من ریجن J هست اگه دستگاه رو با بازی که ریجن PAL هست اپدیت کنم چه مشکلی پیش میاد؟ اصلآ مشکلی پیش میاد؟

ممنون

پیشنهاد میشه انجام ندید !
هر کنسول از ریجن خودش آپدیت کنه ... بهتره ...به صورت آفلاین که رو Flash میریزی استفاده کن اگه بازی J گیرت نمیاد !

سلام

آقا میخواستم یک وبکم و هدست خوب بگیرم کسی چیزی پیشنهاد میکنه.بهتره روی فاصله 3 متر به بالا پیشنهاد بدین
من به شما پیشنهائ میکنم همون هدست خودشه بخری خیلی بهتر میتوانی به این سایت هم مراجعه کنی

سلام به بچه ها من ps3 60gb دارم کپی کردم assassins bh ریختم تو هارد رفتم تو بازی صدا قطع شد وقتی رفتم تو منو هنگ کرد روشن که کردم منو امد ولی ایتم ها همین جور لودینگ میزنه انواع راهها رو امتهان کردم بازم همین جوری هارد رو که میخام فرمت کنم هنگ میکنه کسی میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم:(
من هم همین مشکل رو پیدا کردم دقیقا همینجوری شد مال منم چکار کنم؟:-s:-s
کسی نیست جواب بده

من هم همین مشکل رو پیدا کردم دقیقا همینجوری شد مال منم چکار کنم؟:-s:-s
کسی نیست جواب بده
خودم راهشو پیدا کردم:p هارد ps3 در میارید با کابل ساتا وصل میکنید به کامپیوتر فرمت می کنید بعد که به کنسول وصل میکنید شروع میکنه به چک کردن هارد بعدش باید یک فلش مموری که اپدیت 3.41 داشته باشه به کنسول وصل میکنید بعد اپدیت میکنه دیگه درست درست میشه;):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or