پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان من توی یه سایت دیگه مطرح کردم کهps3 تا چه ظرفیتی از هارد اکسترنال رو ساپورت می‌کنه و اونجا چند نفر بهم گفتن ما رو هارد ۲ ترا هم تست کردیم جواب داده... اما عزیزان که اینجا جواب منو دادن گفتن حداکثز تا ۷۵۰ مگابایت ساپورت می‌کنه ...من گیج شدم راهنمایم کنین دوستان گلم..ممنون

درسته اکسترنال تا 2ترابایت اما
اینترنال تا 750گیگ را بیشتر ساپورت نمیکنه.

با سلام
من میخوام ps3 ام رو به مانیتور crt وصل کنم و یه کابل HDMI to VGA گرفتم ولی هر کاری میکنم جواب نمیده
کسی میتونه به من کمک کنه؟
در ضمن میدونم crt کیفیت خیلی بالایی نداره ولی خب در حال حاضر پول نداریم که مانیتور بهتر بگیریم
و اینم میدونم خیلی از بچها با همین کابل وصل کردن وجواب گرفتن

سلام دوستان من در حال حاضر یک psn id با کشور امریکا درست کردم ولی میخوام یکی هم با انگلستان هم بسازم برای دانلود دی ال سی های بازی های پال ولی وقتی یوزر و پسورد رو پاک میکنم و میخوام دوباره بسازم نمیشه خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان من در حال حاضر یک psn id با کشور امریکا درست کردم ولی میخوام یکی هم با انگلستان هم بسازم برای دانلود دی ال سی های بازی های پال ولی وقتی یوزر و پسورد رو پاک میکنم و میخوام دوباره بسازم نمیشه خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست من..
باید یه User Account جدید توی PS3ت بسازی و بعد با PSN ID جدیدت توش Log in کنی..
از یه PS3 User نمیشه با 2تا PSN ID آنلاین شد..

با سلام
من میخوام ps3 ام رو به مانیتور crt وصل کنم و یه کابل HDMI to VGA گرفتم ولی هر کاری میکنم جواب نمیده
کسی میتونه به من کمک کنه؟
در ضمن میدونم crt کیفیت خیلی بالایی نداره ولی خب در حال حاضر پول نداریم که مانیتور بهتر بگیریم
و اینم میدونم خیلی از بچها با همین کابل وصل کردن وجواب گرفتن

ّرو قسمت setting
قسمت
disply
اونجا گزینه hdmi رو انتخاب کن

دوستان یه مشکل عجیب دارم:-oمن 2 هفته پیش وصل شدم-psn و mw2 بازی کردم-طبق معمول.تا همین امروز دیگه بازی نکردم-و وصل هم نشدم-امروز دوباره خواستم وصل بشم-تا میزنم sign in پیغام میده-به آپدیت احتیاج داره-بعد که میزنم آپدیت بشه-میگه این آپدیت قبلا نصب شده.یعنی الان نمیتونم وصل بشم-psn.ورژن دستگاه هم 3.50 هست.یعنی چه مرگش شده؟:-o:-/

دوستان یه مشکل عجیب دارم:-oمن 2 هفته پیش وصل شدم-psn و mw2 بازی کردم-طبق معمول.تا همین امروز دیگه بازی نکردم-و وصل هم نشدم-امروز دوباره خواستم وصل بشم-تا میزنم sign in پیغام میده-به آپدیت احتیاج داره-بعد که میزنم آپدیت بشه-میگه این آپدیت قبلا نصب شده.یعنی الان نمیتونم وصل بشم-psn.ورژن دستگاه هم 3.50 هست.یعنی چه مرگش شده؟:-o:-/
سعی کنین آپدیت 3.55 رو بصورت دستی وارد کنسول کنین ...
یعنی از PC دانلود کنین بعدش توسط Flash Memory ، کنسول رو آپدیت کنین...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or