mrh3ds
کاربر سایت
سلام این اولین تاپیکمه.من به تازگی ps3 خریدم لطفا چندتا بازی خوب به من معرفی کنید.باتشکر![]()
سلام رفیق اینی که شما زدی تاپیک نیست پست هس
![24 =)) =))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/24.gif)
سلام این اولین تاپیکمه.من به تازگی ps3 خریدم لطفا چندتا بازی خوب به من معرفی کنید.باتشکر![]()
سلام این اولین پستمه. من به تازگی ps3 خریدم لطفا چندتا بازی خوب به من معرفی کنید.باتشکر![]()
مرسی دوست عزیز بابت معرفی این بازی ها.خیلی خوش آمدی
برای شروع بازی های زیر رو تهیه کنید :
- Uncharted
- Uncharted 2
- God of War III
- Metal Gear Solid 4
- Red Dead Redemption
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------سلام این اولین تاپیکمه.من به تازگی ps3 خریدم لطفا چندتا بازی خوب به من معرفی کنید.باتشکر![]()
کسی نیست جواب مارو بده؟سلام.میخام یهps3 slim 120gig بخرم.هزینهps3ودانگل وهارد حدودا چقد درمیاد؟هارد باید500باشه؟500واسم زیاده.ممنون:d
سلام.میخام یهps3 slim 120gig بخرم.هزینهps3ودانگل وهارد حدودا چقد درمیاد؟هارد باید500باشه؟500واسم زیاده.ممنون:d
سلام دوستان یه سوال:این life with play station چیه؟:d![]()
خب چرا خودت نمیری بازار قیمت بگیری؟:d فکر کنم طرفای 420 باشه 120 گیگ اسلیم . دانگل هم 30 40 تومنی هست. هارد رو هم باید خودت ببینی چه بازی هایی می خوای بندازی روش. چند گیگ لازم داری. موفق باشی
این چیزه مهمی نیست خودته زیاد اذیت نکنسلام دوستان یه سوال:این life with play station چیه؟:d![]()
salam be hamegi
man ye soali dashtam mikhastam bedoonam ps3 bazihaye arcade ham dare?
نه توی ایران تمامی جعبه ها را کمرگ باز میکنهدوستان میخواستم بدونم هنگام خرید پی اس 3 مگه نباید جعبه کنسول پلمپ باشه ؟
اگه میشه 1 عکس از قسمت پلمپ جعبه بزارید.![]()