والا منم گفتم به اون یارو فروشندهه ی نفهم .ولی گفت تو اینو به کامپیوترت وصل کن بعدش میفهمی.
این کابلم از فروشگاه hi vu خریدم.حالا با این کابل هیچ کاری نمیشه کرد؟ کمک کنید .بابا من از شهرستان کوبیدم تا توپخونه رفتم خیر سرم اتا از جای خوبش بگیرم.حالا vga box قیمتش چنده؟
همون هدسته که خوده سونی برای خوده کنسولش داده بیرون به نظر من این از همه مدلها بهتر هست
والا نمی دانم از کجا گیر بیاری ولی فکر کنم تهران گیر بیاد :confused:
PS3 Official Wireless: Headset Boxed (PS3)
PS3 Wireless Bluetooth Headset allows higher quality voice-chat on PS3. Mute status, volume level, battery fuel gauge, charging status and connection status is displayed up on PS3's on-screen display..
فقط باید کانکشن اینترنتو در سر برگ advanced
internet connection sharing رو هر سه تاشو تیک بزنی
تا بتونی از طریق شبکه اینترنتو شر کنی
من همین دیروز با برنامه psp media tunnel و اینترنت تونستم تمام محتویات هارد پی سی رو به اشتراک بزارم البته فقط مدیا ها رو ارسال میکنه
به خااطر اینترنتش دیگه از همون مدیا چلیر استفاده میکنم
کسی برنامه ای نمیشناسه بشه کل هارد رو بدون نیاز به اینترنت شر کرد با پی اس تری؟؟
آخه مدیا پلیر تا بخواد توی library اد کنیم خیلی چیزارو,طول میکشه
با ذسته اگر درست برخورد بشه هیچ ایراد پیدا نمی کنه .
من دستم مال 2 سال و نیم پیشه هر روز هم باهاش 10 ساعت بازی شده هنوز مثل روز اولشه .
اگر زمین نیفته یا زیر دست و پا نمونه هیچیش نمیشه .
مال من یکیش این جوری شده ! اون یکی سالم سالمه ، بعدشم یدفه این جوری شد نه این که بیوفته زمین یا ... یه روز داشتم بازی میکردم که هی میپیچید برای خودش !!!