پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

درود

دوستان من یه هدست NEC H-150 دارم

PS3 اسکن میکنه میشناسه بعدش پسورد میخواد

حالا نه من پسور دادم نه چیزی:دی

ووقتی چیز الیکی مینویسم ارور میده:دی

میخواستم ببین کد چیزی نیست؟!
شما 4 تا صفر بذاری کافی :smile:

سلام
دو تا سوال از دوستان داشتم :
1. کنسول من 40 گیگ ریجن جی هست . اون زمان که خریدم هنوز دسته دوئل شوک نیومده بود . الان می خوام یک عدد دسته دوئل شوک بخرم و از اون به عنوان دسته یک استفاده کنم و اون یکی دستمو ( که رو خود کنسول بوده ) به عنوان دسته دوم استفاده کنم . می خواستم بدون اگه دوئل شوک بخرم مشکلی پیش نمیاد و دستگاه من ساپورت می کنه دیگه ؟ یا فقط ps3 های جدید می تونن دوئل شوک داشته باشن؟ بعد از نظر دسته یک شدن دوئل شوک هم که مشکلی نیست ؟

2. یه هدست هم می خوام بخرم برای انلاین بازی کردن و کلا بتونم بعضی وقت ها به جای اینکه صدای بازی از TV پخش بشه . از همون هدست گوش کنم . اولا هدست چنین کاری می کنه یا فقط در لایو کارایی داره ؟ دوما اینکه بهترین مدل رو از کجا و با چه قیمتی می شه گیر اورد ؟

مرسی و ممنون .

سلام
1. کنسول من 40 گیگ ریجن جی هست . اون زمان که خریدم هنوز دسته دوئل شوک نیومده بود . الان می خوام یک عدد دسته دوئل شوک بخرم و از اون به عنوان دسته یک استفاده کنم و اون یکی دستمو ( که رو خود کنسول بوده ) به عنوان دسته دوم استفاده کنم . می خواستم بدون اگه دوئل شوک بخرم مشکلی پیش نمیاد و دستگاه من ساپورت می کنه دیگه ؟ یا فقط ps3 های جدید می تونن دوئل شوک داشته باشن؟ بعد از نظر دسته یک شدن دوئل شوک هم که مشکلی نیست ؟

2. یه هدست هم می خوام بخرم برای انلاین بازی کردن و کلا بتونم بعضی وقت ها به جای اینکه صدای بازی از TV پخش بشه . از همون هدست گوش کنم . اولا هدست چنین کاری می کنه یا فقط در لایو کارایی داره ؟ دوما اینکه بهترین مدل رو از کجا و با چه قیمتی می شه گیر اورد ؟

مرسی و ممنون .
مشکلی نیستDual Shock 3 رو همه مدل جواب میده!

ببخشين من از اين برچسپ هاي كتابي بگيرم بهتره يا از اون رنگي ها
البته فرقی نداره چون من خودم از جلده شفاف استفاده کردم و خیلی هم شیک شده حالا بستگی به خودت داره که از چه نوعی استفاده کنی :biggrin1:
سلام

مرسی و ممنون .
اینم برای سواله دومیت
دوسته عزیز نه نمیشه باهدست پلی3 موقعی که میخواهی بازی کنی صدای بازی از هدست در بیاد فقط برای جت کردنه فقط
مدلش هم اگر توانستی همون سونی بخر :biggrin1:

یعنی از دوئل شوک می تونم به عنوان دسته یک استفاده کنم دیگه !؟ و دسته اصلی خود کنسول رو به عنوان دسته دوم ؟

بعد هدست سونی قیمتش چقدر هست ؟ از کجا تهیه کنم ؟

ممنون بابت پاسخ دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or