پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اره خودش مینویسه جلوش که فری یا پولی :biggrin1::biggrin1:

خوب برای این برید در قسمته settingsمیری و در قسمته accessory settings بعد روی اش دایره بزنید بعد قسمته manage bluetooth devices و روی آن دایره بزنید بعد (البته قبل از این کارها هدست ان را روشن کنید)registe new devices رویش دایره کنید بعد صبر کنید کنید تا پیدا کنه وقتی پیدا کرد رویش دایره کنید بعد یک رمزی از شما می خواهد حالا هر چی که بود مشکلی ندارد ولی چهار رقمی باشد بهتره خوب وقتی انتخاب شد شما می توانید ازش استفاده کنید برای قطع یا وصل کرد کافی مثلث را بزنید و گزینه connect یعنی وصل کردن و گزینه disconnect یعنی قطع کردن و گزینه delete هم پاک کردند و اخرین هم یعنی اطلاعاتش هست
خوب اگر سوالی بود در خدمتم:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

همه اینها رو انجام دادم connect هم شد اما صدای بازی نمیاد یکی میگفت هدستای بلوتوث توی اینترنت و چت کردن به درد میخوره
شما مدلی رو میتونی معرفی کنی که بیسیم باشه و صدای بازی هم بیاد

همه اینها رو انجام دادم connect هم شد اما صدای بازی نمیاد یکی میگفت هدستای بلوتوث توی اینترنت و چت کردن به درد میخوره
شما مدلی رو میتونی معرفی کنی که بیسیم باشه و صدای بازی هم بیاد

نمی توانی صدای بازی را از بلوتوث با هرنوع بلوتوثی بشنوی سیستم فقط برای گفتگو بکار میره *

آخرین ویرایش:
سلام من هدفونrazer carcharias رو خریدم با خروجی:normal jack 3.5 mm
چطور به ps3 وصل کنم؟

با فیش Y یک سر آن فیش ماده3.5 mm و دو سر دیگرش ماده به رنگ قرمز و سفید به کمک کابل خروجی ps3 دو سر فیش نر و ماده را به هم قرار بده

آخرین ویرایش:
salam , avalan ke sharmande farsi neminevisam chon ba linux ba ps3 umadam bala , soali ke dashtam ine ke man alan ba miangine 28 download va miangine 16 upload mikonam va ba in sorat 1 bazi mesle RE5 ro ke bazi mikonam ba nim sanie takhir ejra mishe , regione RE5 man ntsc/j hast age man 1 RE ya har bazie digeyi ba regione pal ke hamun 2 bashe begiram tasiri tuye ravuntar ejra shodane bazi dare ya na ?

salam , avalan ke sharmande farsi neminevisam chon ba linux ba ps3 umadam bala , soali ke dashtam ine ke man alan ba miangine 28 download va miangine 16 upload mikonam va ba in sorat 1 bazi mesle RE5 ro ke bazi mikonam ba nim sanie takhir ejra mishe , regione RE5 man ntsc/j hast age man 1 RE ya har bazie digeyi ba regione pal ke hamun 2 bashe begiram tasiri tuye ravuntar ejra shodane bazi dare ya na ?

پال چون مربوط به اروپا هست ... پينگش با ايران بهتره...

همينطور پيشنهاد ميکنم اينترنتت رو 256 کنی... روان تر خواهد بود

دوستان ریجن جی منطقه3 psn card نداره؟؟؟
اگه بدون کارت توی پلی استیشن نتورک رفت چیزای مجانیش چیزی هست که بدرد اونایی که کارت ندارن بخوره؟
و بدون کارت و پی اس تری جی region 3 میشه آنلاین بازی کرد؟؟

دوستان ریجن جی منطقه3 psn card نداره؟؟؟
اگه بدون کارت توی پلی استیشن نتورک رفت چیزای مجانیش چیزی هست که بدرد اونایی که کارت ندارن بخوره؟
و بدون کارت و پی اس تری جی region 3 میشه آنلاین بازی کرد؟؟
کارت ها ربطی به ریجن ها نداره به منطقه ای ربط داره که برای اکانت انتخاب کردی که فعلا PSN Card فقط برای UC و به تازگی اروپا هست

سلام
میشه یکی به من بگه کجای سایت طریقه وصل شدن ps3 رو به اینترنت به صورت قدم به قدم نوشتن؟
چون هر چی گشتم نبود
اگه نیست یکی لطف کنه بگه
هم مدلی که با pc شیر میکنی
هم مدل مستقیم توسط کابل شبکه
هم اینکه از طریق مودم های یو اس بی
میدونم زیاده ولی اگه بگید ممنون میشم آخه میخوام به کسی دیگه یاد بدم
ممنون
حامد

سلام
میشه یکی به من بگه کجای سایت طریقه وصل شدن ps3 رو به اینترنت به صورت قدم به قدم نوشتن؟
چون هر چی گشتم نبود
اگه نیست یکی لطف کنه بگه
هم مدلی که با pc شیر میکنی
هم مدل مستقیم توسط کابل شبکه
هم اینکه از طریق مودم های یو اس بی
میدونم زیاده ولی اگه بگید ممنون میشم آخه میخوام به کسی دیگه یاد بدم
ممنون
حامد
اين چنين تاپيكي هست ولي نه به صورت قدم به قدم.بايد سوال كني.طريقه اتصال ps3 به اينترنت

سلام به دوستان عزیز
من میخوام امروز فردا ps3بگیرم:eek:
یه چند تا سوال داشتم
1.آیا امکان داره روی ps3 80گیگ بازی نباشه؟
2.آیا باید دستگاه پرس باشه؟
درکل هر راهنمایی درباره خرید اگه لطف کنید ممنون میشم.
تشکر.

سلام به دوستان عزیز
من میخوام امروز فردا ps3بگیرم:eek:
یه چند تا سوال داشتم
1.آیا امکان داره روی ps3 80گیگ بازی نباشه؟
2.آیا باید دستگاه پرس باشه؟
درکل هر راهنمایی درباره خرید اگه لطف کنید ممنون میشم.
تشکر.
1-ميتونه باشه ميتونه نباشه بستگي به باندلش داره در كل رو خود جعبه ميزنه اگرم باندل نباشه تو يه كادر كوچيك رو جعبه مشخص ميكنه.;)
2-پرس ، يعني چي ؟! :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or