1. یعنی میخوام بدونم بازی دست دوم پیدا میشه راحت؟ مثلا مغازه ای باشه که بازی دست دوم بخره و بفروشه
2. پس از نظر شما اسلیم بهتره تا سوپر اسلیم،اونوقت اسلیم 350 گیگ اوریجخور قیمت دارید؟
ممنون بخاطر وقتی که گذاشتید :rose:
دی وی دی؟روی ارجینال ؟؟؟بازیها همه روی بلوری عرضه میشن و بعضی بازیها که احتیاج به دیتای اضافه دارن خودشون تو اولین اجرا کپی میشه رو هارد و رو کنسول ارجینال نمیشه بازی رو کپی کرد روی هارد.سلام دوستان
من چجوری میتونم بازی رو از دی وی دی تو حافظه کپی کنم دستگام هم اورجیناله
سلام میشه بازی های ps3 روی pc اجرا کرد شبیه سازی هست که بشه این کار کرد؟
نه ، چنین شبیه سازی وجود نداره
خوب پلی2 ماله ده سال پیش بودولی برای ps2 وجود داره ..
خوب دوست من معلوم طول میکشه چون باید دانلود کنه هر منطقی که میری اول دانلود میکنه بعد میری توش همین برای همینم هست که طول میکشهبه نام خدا سلام , دوستان من با ps home مشکل دارم , طول می کشه بره توش , انقدر مشکلات داره که یه جورایی آدم زده میشه , اگر تاپیک داره ممنون میشم لینک بدید ...
دوستان ps home باز داریم ادد کنید پی اس ان : hanroosli
ولی برای ps2 وجود داره ..

سلام , اون دانلود هاش رو میدونم , اما هر سری که می خواهی فقط یکجای خاص بری که دانلود نمی کنه که , همون اول برای ورود به ps home مشکل داره , دانلود هاش زیاد مشکل نداره , کار باهاش مشکل داره , قطع میشه مثلا وسط بازیخوب پلی2 ماله ده سال پیش بود
به امید خدا یه ده ساله دیگه یه شبیه ساز برای پلی3 میاد که بتوانید بازی کنید
دوست من اصلا و ابدا هیچ نوع شبیه سازی برای پی سی که بشه بازی های پلی3 رو روش انجام داد نیست خیالتون رو راحت کنم
خوب دوست من معلوم طول میکشه چون باید دانلود کنه هر منطقی که میری اول دانلود میکنه بعد میری توش همین برای همینم هست که طول میکشه
چه ربطی داشت؟! :d
شما گفتی : واسه PS3 هست؟ منم گفتم : نه ، نیست!
حرفی از PS2 نبود!
واسه PS1 هم هست![]()

نه ، چنین شبیه سازی وجود نداره
ولی برای ps2 وجود داره ..
چرا ساحتن ولی فقط هر بازی لود کنی فقط لوگوی پلی استیشین میاد و دیگه نمیاد چون هنوز ورژن یکش نیومده و ورژنش خیلی جدیده یعنی باید کار بشه که یه 30 سالی فکر کنم طول بکشه چون اصلا نمیشههمه چی بهم ربط داره!!:d
منظورم این بود که چون برای ps2 هست شاید برای ps3 هم باشه اخه تو نت هم یکم که سرچ کردم دیدم که یی چیزای بود ولی فیک بود..!!!
حالا که نیست هم خیالی نیست ... برای GTA V میخواستم ..
سلام , اون دانلود هاش رو میدونم , اما هر سری که می خواهی فقط یکجای خاص بری که دانلود نمی کنه که , همون اول برای ورود به ps home مشکل داره , دانلود هاش زیاد مشکل نداره , کار باهاش مشکل داره , قطع میشه مثلا وسط بازی