پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام. چرا وقتی یه هارد رو به PS3 وصل می کنم . هارد اکسترنال رو نمی شناسه ؟؟؟ ولی وقتی فلش می زنم بهش سریع می شناسه.
باید کار خاصی انجام بدم؟؟؟
میشناسه یا کلا نمیشناسه.
اگه هارد رو دیرتر بشناسه خوب طبیعی چون لودینگ هارد دیرتر انجام میشه اگه نشناسه که مشکل جداست.
برای اینکه هاردتو تو اتوبوس مث من جا نذاری بلند صلوات:d

میشناسه یا کلا نمیشناسه.
اگه هارد رو دیرتر بشناسه خوب طبیعی چون لودینگ هارد دیرتر انجام میشه اگه نشناسه که مشکل جداست.
برای اینکه هاردتو تو اتوبوس مث من جا نذاری بلند صلوات:d

کلا نمیشناسه. مشکل از چیه؟؟

جعبه PS3 ـیم گم شده الان از کجا بفهمم ریجنش چند ِ ؟!؟
و اینکه تو تنظیمات، هارد رو زده 172/232 گیگابایت، یعنی هارد من 250 گیگابایتِ ؟!

آخرین ویرایش:

راه که زیاد داره ولی یکی از ساده ترین راهها اگه دکمه انتخابت تو منوی کنسول دایره بود کنسولت ntsc/j هست اگه ضربدر بود یا pal یا ntsc/u .
حالا برای تشخیص این دو یه فیلم dvd ارجینال داخلی رو بزار اگه پخش کرد که کنسولت pal اگه اروری مثل این داد this dvd for region pal ...کنسولت ntsc/u یا ntsc/j هستش که فرق نسخه J رو هم بالا گفتم.
هاردتم ۲۵۰ هستش.

یکی از اون راها هم میتوانید سریال پشت دستگاه رو بدید تا بهتون بگم ماله چه کشوری یا ریجنی هست

سلام
من میخوام تمام تروفی ها و سیو ها و اون اکانت هایی رو که رو کنسول دارمو پاک کنم.چه کار باید بکنم؟
باید دستگاه رو به تنظیمات اولیه کارخونه برگردونم یا با هاردشو فرمت کنم کافیه؟اگر فرمت کنم فریمور دستگاه نمیپره؟؟؟

سلام
من میخوام تمام تروفی ها و سیو ها و اون اکانت هایی رو که رو کنسول دارمو پاک کنم.چه کار باید بکنم؟
باید دستگاه رو به تنظیمات اولیه کارخونه برگردونم یا با هاردشو فرمت کنم کافیه؟اگر فرمت کنم فریمور دستگاه نمیپره؟؟؟

شما علاوه بر اون کار هایی که گفتین قبل از همه باید اکانتتون رو هم رو کنسولتون دی اکتیو کنید
برای این کار باید sign in بشید و بعدش برید تو قسمت account manager بعد برید system activation بعد طبق مراحلی که رو صفحه نشون داده میشه اکانتتون رو روی اون کنسول دی اکتیو کنید
بعد مراحلی رو که خودتون گفتید انجام بدید

سلام دوستان
من میخواستم از دوستانی که اطلاع دارن بپرسم که واسه آنلاین بازی کردن کال آف دیوتی بلک آپس 2 هم مثل بازی کیل زون 3 باید آپدیت رو دانلود کرد ؟ و اگه جواب مثبته حجم دانلود چقدر هستش ؟
در ضمن آی دی من در کیل زون 3 ، ehsanna هستش .
ممنون

سلام دوستان
من میخواستم از دوستانی که اطلاع دارن بپرسم که واسه آنلاین بازی کردن کال آف دیوتی بلک آپس 2 هم مثل بازی کیل زون 3 باید آپدیت رو دانلود کرد ؟ و اگه جواب مثبته حجم دانلود چقدر هستش ؟
در ضمن آی دی من در کیل زون 3 ، ehsanna هستش .
ممنون

بله باید هر آپدیتی که اومده بگیرید حجمشون هم از 50 مگ هست به بالا

من الان توی دستگاهم نگاه کردم 124 مگ بیشتر نیست دوست عزیز
ممنون
یه سوال دیگه ، شما برای گرفتن آپدیت ، با خود ps3 اقدام میکنید یا با نرم افزار ؟
خودم ، مثلا ، واسه کیلزون 3 با خود کنسول این کارو کردم چون حجم زیادی نبود
واسه این بازی(COD:BO2) چطور؟ میشه با خود کنسول اینکار رو کرد ؟
راستش رو بخواین من با دانلود از طریق کامپیوتر یه کم مشکل دارم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or