پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان.
من این سوال رو جای دیگه مطرح کرده بودم ولی جوابی ندیدم لازم دونستم یکبار دیگه اینجا هم بپرسم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من تا حالا psn کارت نخریدم حالا میخواستم یکی بخرم.
فقط مشکلم ایجاست که نمیدونم چه نوع psn کارتی رو خرید کنم.
یکی میشه لطف کنه و بگه واسه چه کشورهایی چه psn کارتهایی جواب میده؟

سلام دوستان.
من این سوال رو جای دیگه مطرح کرده بودم ولی جوابی ندیدم لازم دونستم یکبار دیگه اینجا هم بپرسم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داداش همچین سوالی رو هیچ کی نمی تونه جواب بده اصلا کارت می خوای چیکار این امکانات بدرد کشور ما نمی خوره

داداش همچین سوالی رو هیچ کی نمی تونه جواب بده اصلا کارت می خوای چیکار این امکانات بدرد کشور ما نمی خوره

خواهشا وقتی اطلاعات ندارین و نمیتونین کسی رو راهنمایی کنید از بیان نظرات شخصی خودتون پرهیز کنید!

سلام دوستان.

بر خلاف نظر دوستمون خرید PSN Card خیلی راحت و به درد بخور هست.
اول ببینید ریجن اکلنتتون کجاست؟
تو ایران UK و US راحت گیر میاد.
من خودم اکانت ریجن (US) دارم.سوال بیشتری داشتین در خدمتم

بر خلاف نظر دوستمون خرید PSN Card خیلی راحت و به درد بخور هست.
اول ببینید ریجن اکلنتتون کجاست؟
تو ایران UK و US راحت گیر میاد.
من خودم اکانت ریجن (US) دارم.سوال بیشتری داشتین در خدمتم
اول ممنون بابت راهنمایی. ;)
کشورم رو Ireland انتخاب کردم !!!
حالا نمیدونم کدوم کارت رو باید بخرم.

Black Cat عزیز من پستتون رو خوندم از طریق پروفایلتون اما نمیدونم چرا نشون نمیده اینجا!
فکر کنم UK بتونین بخرین.اما باز هم کسی که UK داره بهتر میتونه راهنمایی کنه

داداش شما ناظم انجمی مگه خواهشا شما هم به کار بقیه گیر ندید خیلی ممنون

دوست عزیز من هیچ بی احترامی به شما نکردم و کاملا منطقی درخواست خودم رو مطرح کردم
اصلا ربطی به ناظم بودن نداره ، شما وقتی اطلاعات ندارین و من تشخیص میدم که دوستان رو اشتباه راهنمایی میکنین خیلی منطقی هست که نظرم رو بیان کنم و شما هم اگه درک کنید و متوجه اشتباهتون بشین دیگه تکرارش نمیکنین
ممنونم

سلام خدمت همگی.اقا ما اگه ps3مون رو کپی خور کنیم از قیمتش موقع فروش کم می شه؟بعد اگر بعد از کپی خور کردن بازی org بندازی تو دستگاه چه اتفاقی براش میفته؟شرمنده من اینجا مطرح کردم نمیدونستم کجا برم :)

به نام خدا سلام , دوستان من 4 تا دسته دارم 3 تاشون دابل شوک داره و یکی نداره , مشکل بنده اینجا است این 3 تا دسته تو بازی چه آنلاین چه غیر آنلاین دکمه هاش قاطی داره , با ریست دسته هم درست نشد , ممنون میشم راهنمایی کنید نمی تونم بازی کنم , متشکرم.

به نام خدا سلام , دوستان من 4 تا دسته دارم 3 تاشون دابل شوک داره و یکی نداره , مشکل بنده اینجا است این 3 تا دسته تو بازی چه آنلاین چه غیر آنلاین دکمه هاش قاطی داره , با ریست دسته هم درست نشد , ممنون میشم راهنمایی کنید نمی تونم بازی کنم , متشکرم.

سلام
دسته هاتون خراب شده و باید بدین تعمیرکار واستون درست کنه
معمولا تو فصل تابستان به علت اینکه دست ها عرق میکنه و رطوبت به داخل دسته نفوذ میکنه باعث میشه اینجور مشکلات بوجود بیاد

سلام
دوستان chat من کار نمیکنه!!!! و میگه نمیتونم ازش استفاده کنم!!!!
وقتی روش میزنم مینویسه:you cannot use chat

من این مشکل که سِنم رو باید تو psn بیشتر از 18 سال میزدم رو نمیدونستم و اون موقع که ساختم سن واقعیمُ زدم یعنی 17 سال زدم و حالا که سنم رسیده به 18 سال بازی های که +18 هستن رو میتونم مولتی پلیر بازی کنم
اما قبل از این که 18 سالم بشه فقط بازی ریجن 3 رو میتونستم بازی کنم و اونم بدون voice!!!! و پیش خودم گفتم این مشکل voice باید مال سنم باشه اما حالا که سنم درست شدهِ نه مشکل chatدرست شده نه مشکل voice
چه کنم؟

سلام دوستان
من تازه عضو این سایت شدم زیاد خبر ندارم کی تواین سایت استاد و میتونه سوال منو به راحتی جواب بده و اما سوال من من به دنبال برنامه برای کامپیوتر میگردم که بتونم از طریق کامپیوتر به صورت شبکه بر چندین پلی استیشن 3 کنترول داشته باشم یا به عبارتی بتونم اونارو خاموش .روشن . تایم . اجرای بازی بر روی PS3 از طریق کامپیوتر انجام بدم یا مشابه همون برنامه ای برای گیمنت ها و کافینت ها استفاده مکنن خوشحال میشم اگه کسی پیدا بشه خیلیم مرد باشه به سوال این بنده حقیر جواب بده .

سلام دوستان
من تازه عضو این سایت شدم زیاد خبر ندارم کی تواین سایت استاد و میتونه سوال منو به راحتی جواب بده و اما سوال من من به دنبال برنامه برای کامپیوتر میگردم که بتونم از طریق کامپیوتر به صورت شبکه بر چندین پلی استیشن 3 کنترول داشته باشم یا به عبارتی بتونم اونارو خاموش .روشن . تایم . اجرای بازی بر روی PS3 از طریق کامپیوتر انجام بدم یا مشابه همون برنامه ای برای گیمنت ها و کافینت ها استفاده مکنن خوشحال میشم اگه کسی پیدا بشه خیلیم مرد باشه به سوال این بنده حقیر جواب بده .

همچین برنامه ای نیست دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or