سلام
میخواستم بدونمps3fat خیلی مشکل داره.چون یه دونه هست دست دوم120GBمیگه750 میرزه بخرم؟
قیمتSLIM160GBنویا دست دوم چنده الان؟
ممنون
سلام
میخوام هارد اکسترنال واسه ps3 بگیرم. فرقی نداره چه نوعی و برندی باشه؟ اگه هارد usb3 باشه یعنی پلی استیشن ساپورت نمیکنه؟ ممنون میشم یه توضیح کلی بهم بدید.
سلام بچه ها من می خوام یه هارد 500 یا 1ترابایت وسترن دیجیتال USB 3 و,USB2 برای پی اس 3 اسلیمم بگیرم من قبلا هارد توشیبا 1 ترابایت یو اس بی 2 داشتم و مشکلی هم نداشتم اما شنیدم هارد های USB 3 به پی اس 3 های اسلیم نمی خورن و مشکل دارن لطفا یه نفر بگه ایا واقعا مشکل دارن یا خیر؟؟!
داداش شما احتمالات رو گفتی من منظورم اینه اگه با هاب هم وصل کنی لود نمی شه؟سلام
پست قبلی توضیح دادم
برای بازی های آنلاین بخوام صحبت کنم هدست مخصوص داره یا هر هدست بلوتوس یا وایلسی میشه ؟
داداش شما احتمالات رو گفتی من منظورم اینه اگه با هاب هم وصل کنی لود نمی شه؟
فرمت هارد رو فکرکنم اره البته بعضی جاها شنیدم NTFS هم روی نسخه های جدید جواب می دهراهی هست که فایل بازی هایی که از شبکه PSN خرید میشه رو دانلود نکرد و فایل ها رو مثل Steam از جا دیگه آورد؟
فرمت هارد حتما باید FAT 32 باشه؟
بازی رو میشه رو هارد اکسترنال نصب کرد یا منتقل کرد؟
فرمت هارد رو فکرکنم اره البته بعضی جاها شنیدم NTFS هم روی نسخه های جدید جواب می ده
بله هم میشه نصب کرد هم منتقل کرد
سوال اول هم نفهمیدم منظورتون چیه
یعنی چی فایل هاش رو بگیرم مگه دی وی دی یه دیسک بلوری هست و امکان جابه جایی فایل داخلش وجود نداره من تو این کارای خرید نیستم متاسفانهمثلا من Uncharted 3 رو از طریق شبکه PSN خریدم.دانلود کردنش با اینترنت ایران واقعا شکنجه هست.میشه من فایل هاشو از کسی که داره بگیرم و بازی کنم؟
نه از روی بلوری نمیگم.یعنی چی فایل هاش رو بگیرم مگه دی وی دی یه دیسک بلوری هست و امکان جابه جایی فایل داخلش وجود نداره من تو این کارای خرید نیستم متاسفانه