پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
میخواستم بدونمps3fat خیلی مشکل داره.چون یه دونه هست دست دوم120GBمیگه750 میرزه بخرم؟
قیمتSLIM160GBنویا دست دوم چنده الان؟
ممنون

سلام
خرید FAT اصلا پیشنهاد نمیشه
آخرین قیمت ها توی تاپیک زیر هست:
قیمت به روز PS3 در فروشگاه های مختلف [پست اول حتما خوانده شود]
لطفا سوالتون رو یکجا مطرح کنید
موفق باشید

سلام
میخوام هارد اکسترنال واسه ps3 بگیرم. فرقی نداره چه نوعی و برندی باشه؟ اگه هارد usb3 باشه یعنی پلی استیشن ساپورت نمیکنه؟ ممنون میشم یه توضیح کلی بهم بدید.

سلام
میخوام هارد اکسترنال واسه ps3 بگیرم. فرقی نداره چه نوعی و برندی باشه؟ اگه هارد usb3 باشه یعنی پلی استیشن ساپورت نمیکنه؟ ممنون میشم یه توضیح کلی بهم بدید.

سلام
پیشنهاد میشه از برندهای معتبر (مثل WD/Seagate) با گارانتی معتبر (مثل سازگار ارقام) مدل USB2.0 تهیه کنید که بدون مشکل بتونین استفاده کنید
مدل های USB3 مشکلات و دردسرهایی برای شناسایی و استفاده با PS3 داره ، مخصوصا WD های جدید

سلام بچه ها من می خوام یه هارد 500 یا 1ترابایت وسترن دیجیتال USB 3 و,USB2 برای پی اس 3 اسلیمم بگیرم من قبلا هارد توشیبا 1 ترابایت یو اس بی 2 داشتم و مشکلی هم نداشتم اما شنیدم هارد های USB 3 به پی اس 3 های اسلیم نمی خورن و مشکل دارن لطفا یه نفر بگه ایا واقعا مشکل دارن یا خیر؟؟!

سلام بچه ها من می خوام یه هارد 500 یا 1ترابایت وسترن دیجیتال USB 3 و,USB2 برای پی اس 3 اسلیمم بگیرم من قبلا هارد توشیبا 1 ترابایت یو اس بی 2 داشتم و مشکلی هم نداشتم اما شنیدم هارد های USB 3 به پی اس 3 های اسلیم نمی خورن و مشکل دارن لطفا یه نفر بگه ایا واقعا مشکل دارن یا خیر؟؟!

سلام
پست قبلی توضیح دادم

راهی هست که فایل بازی هایی که از شبکه PSN خرید میشه رو دانلود نکرد و فایل ها رو مثل Steam از جا دیگه آورد؟
فرمت هارد حتما باید FAT 32 باشه؟
بازی رو میشه رو هارد اکسترنال نصب کرد یا منتقل کرد؟

راهی هست که فایل بازی هایی که از شبکه PSN خرید میشه رو دانلود نکرد و فایل ها رو مثل Steam از جا دیگه آورد؟
فرمت هارد حتما باید FAT 32 باشه؟
بازی رو میشه رو هارد اکسترنال نصب کرد یا منتقل کرد؟
فرمت هارد رو فکرکنم اره البته بعضی جاها شنیدم NTFS هم روی نسخه های جدید جواب می ده
بله هم میشه نصب کرد هم منتقل کرد
سوال اول هم نفهمیدم منظورتون چیه

فرمت هارد رو فکرکنم اره البته بعضی جاها شنیدم NTFS هم روی نسخه های جدید جواب می ده
بله هم میشه نصب کرد هم منتقل کرد
سوال اول هم نفهمیدم منظورتون چیه

مثلا من Uncharted 3 رو از طریق شبکه PSN خریدم.دانلود کردنش با اینترنت ایران واقعا شکنجه هست.میشه من فایل هاشو از کسی که داره بگیرم و بازی کنم؟

مثلا من Uncharted 3 رو از طریق شبکه PSN خریدم.دانلود کردنش با اینترنت ایران واقعا شکنجه هست.میشه من فایل هاشو از کسی که داره بگیرم و بازی کنم؟
یعنی چی فایل هاش رو بگیرم مگه دی وی دی یه دیسک بلوری هست و امکان جابه جایی فایل داخلش وجود نداره من تو این کارای خرید نیستم متاسفانه

یعنی چی فایل هاش رو بگیرم مگه دی وی دی یه دیسک بلوری هست و امکان جابه جایی فایل داخلش وجود نداره من تو این کارای خرید نیستم متاسفانه
نه از روی بلوری نمیگم.
جا به جایی فایل های دانلود شده از شبکه PSN رو میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or