پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ممنون عزیزجان ولی من قبلا همچین برنامه تویکی از این سایت ها دیده بودم ولی الان یادم نمیاد کدوم سایت بود .وهر چقدر تو گوگل سرج مکنم هچین برنامه پیدا نمی کنم . به خاطر همین بود که سوال کردم .راهی است که کامپیوتر تو مسیر شبکه پلی استیشن 3 قرار داد یعنی براش ایدی ساخت طور که بشه از کا مپیوتر به ps3 یا از p3 به ps3 دیگر بازی کپی کرد؟

- - -ویرایش - - -

اگه بلوری توی دستگاه بمونه و دستگاه رو خاموش کنم مشکلی برای بلوری یا دستگاه پیش نمیاد؟
خیر دادشم هیچ مشکلی برا دستگات پیش نمیاد خیالت راحت .

ممنون عزیزجان ولی من قبلا همچین برنامه تویکی از این سایت ها دیده بودم ولی الان یادم نمیاد کدوم سایت بود .وهر چقدر تو گوگل سرج مکنم هچین برنامه پیدا نمی کنم . به خاطر همین بود که سوال کردم .راهی است که کامپیوتر تو مسیر شبکه پلی استیشن 3 قرار داد یعنی براش ایدی ساخت طور که بشه از کا مپیوتر به ps3 یا از p3 به ps3 دیگر بازی کپی کرد؟

چنین برنامه ای وجود نداره دوست عزیز
اونم که شما دیدی احتمالا خالی بندی بوده!

سلام
دسته هاتون خراب شده و باید بدین تعمیرکار واستون درست کنه
معمولا تو فصل تابستان به علت اینکه دست ها عرق میکنه و رطوبت به داخل دسته نفوذ میکنه باعث میشه اینجور مشکلات بوجود بیاد
سلام , آخه من انقدر از این دسته ها کار نکشیده که شما می فرمایید , فکر نمی کنم دسته ها خراب شده باشه در حالی که یه جورایی انگار نو و آکبند هستند , نکنه گرد و خاک باعث شده ؟!
اگر این 3 تا دسته بصورت معجزه آسایی با هم خراب شده باشه , چطور اون دسته هه که دابل شوک نداره این مشکل و نداره ؟! من مشکلی ندارم دسته ها رو ببرم تعمیر گاه , ولی یه جورایی خراب شدن دسته ها عجیبه در حالی که من زیاد ازشون کار نکشیدم , حتی نوشته های پشت دسته محو نشده ! :/

سلام , آخه من انقدر از این دسته ها کار نکشیده که شما می فرمایید , فکر نمی کنم دسته ها خراب شده باشه در حالی که یه جورایی انگار نو و آکبند هستند , نکنه گرد و خاک باعث شده ؟!
اگر این 3 تا دسته بصورت معجزه آسایی با هم خراب شده باشه , چطور اون دسته هه که دابل شوک نداره این مشکل و نداره ؟! من مشکلی ندارم دسته ها رو ببرم تعمیر گاه , ولی یه جورایی خراب شدن دسته ها عجیبه در حالی که من زیاد ازشون کار نکشیدم , حتی نوشته های پشت دسته محو نشده ! :/

شما یا دسته هاتون فابریک نیستش و خودتون از بازار خریدید که حالا با آپدیت به ورژن بالا یا به مرور زمان به مشکل برخورده.
حالا اگه با آپدیت اینجوری شده باشه که تنها راهش یا عوض کردن با فابریک یا برگشتن به ورژن ۳.۵۵ هستش ولی اگه دستتون فابریک هست یا به مرور اینجوری شده دستتون با سرویس حل میشه برا تست هم اون قسمتی که کابل یو اس بی میخوره رو از بالا و پایین تحت فشار بزارید تو این حالت تست کنید {البته همیشه این روش صد در صد نیست}اگه کارکردش بهتر شد دیگه مطمئن میشید که با سرویس حل میشه.

دوستان من ... میشه آپدیت بازی رو با پی سی دانلود کرد ؟ اگه میشه از کجا و چه جوری نصبش کنم رو ps3 .ممنون.
اگه کنسولتون کپی خور هست که هیچی ولی اگر اریج باز هستید یه برنامه هست به اسم PS3proxy اگه اشتباه نکنم ،اموزش استفاده ازش رو یکی از بچه ها زحمتشو کشیده بود !

اگه بلوری توی دستگاه بمونه و دستگاه رو خاموش کنم مشکلی برای بلوری یا دستگاه پیش نمیاد؟

دوستان دقت کنید
اگر دیسک همیشه داخل دستگاه بماند بعد از مدتی درایور بلوری شما اشکال پیدا میکند

۱ نخواندن دیسک ۲ صدا دادن تلک تلول و واکنش به بیرون دادن دیسک یا نویز درایور

راه حل فرستادن دستگاه به تعمیرگاه و خالی کردن جیب شما
یا مثل من دستگاه را باز کنید با قسمت فیزیکی درایور دیسک وربرید و مثل روز اولش کنید

پس همیشه دیسک را از دستگاه بیرون بکشد و بعد دستگاه را خاموش کنید

دوستان دقت کنید
اگر دیسک همیشه داخل دستگاه بماند بعد از مدتی درایور بلوری شما اشکال پیدا میکند

۱ نخواندن دیسک ۲ صدا دادن تلک تلول و واکنش به بیرون دادن دیسک یا نویز درایور

راه حل فرستادن دستگاه به تعمیرگاه و خالی کردن جیب شما
یا مثل من دستگاه را باز کنید با قسمت فیزیکی درایور دیسک وربرید و مثل روز اولش کنید

پس همیشه دیسک را از دستگاه بیرون بکشد و بعد دستگاه را خاموش کنید
سلام , یعنی واقعا لازمه من هر سری کنسول و می خوام خاموش کنم بلوری و در بیارم ؟!

اگه کنسولتون کپی خور هست که هیچی ولی اگر اریج باز هستید یه برنامه هست به اسم PS3proxy اگه اشتباه نکنم ،اموزش استفاده ازش رو یکی از بچه ها زحمتشو کشیده بود !

بله دسگام کپی خور نیست ..منظورم این بود که خود بازی میخواد آپدیتشو آنلاین بگیره ولی هر بار زدم چون 2 گیگه هی یه اروری میده هو دوباره از اول ! میخوام ببینم میشه با پی سی دانلودش کنم و بریزم تو ps3 ؟

دوستان من ... میشه آپدیت بازی رو با پی سی دانلود کرد ؟ اگه میشه از کجا و چه جوری نصبش کنم رو ps3 .ممنون.

Bay Life Pr0xy
آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC
http://forum.bazicenter.com/thread76403

سلام , یعنی واقعا لازمه من هر سری کنسول و می خوام خاموش کنم بلوری و در بیارم ؟!
بهتره در بیارید تا فنر های درارو به حالت default برگردن و فشاری روشون نباشه

آقا کمک کنید! الان توی گیم بودم و حدود 10 دقیقه بود که کنسول روشن بود! یهو صفحه گیر کرد برای چند ثانیه و دستگاه خاموش شد! قبل اینکه خاموش شه یه لحظه چراغ زرد چشمک زد و بعد قرمز شد و البته قرمز هم چشمک میزنه که پاور رو از پشت خاموش کردم. الان چه اتفاقی افتاد دقیقا؟ Fat 40 گیگ هم هستش.

آقا کمک کنید! الان توی گیم بودم و حدود 10 دقیقه بود که کنسول روشن بود! یهو صفحه گیر کرد برای چند ثانیه و دستگاه خاموش شد! قبل اینکه خاموش شه یه لحظه چراغ زرد چشمک زد و بعد قرمز شد و البته قرمز هم چشمک میزنه که پاور رو از پشت خاموش کردم. الان چه اتفاقی افتاد دقیقا؟ Fat 40 گیگ هم هستش.

دستگاهتون overheat شده و چراغ زرد داده ممکنه باز هم بالا بیاد ولی توصیه میکنم دستش نزنید بدید براتون عیب چراغ زردشو برطرف کنن

سلام به همه بچه های گله بازی سنتر

میخوام یه ps3 بخرم (فقط به عشق بازیای دیود کیج اعظم) چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

1. اگه دستگاهو هک نکنمو اوریج بازی کنم،بازیای اوریج چندن؟ (مثلا د لست آو آس)
2. بعد بازی کرایه ای یا مبادله ای گیر میاد جایی هست؟ که نخوام کلی پول بازی بدم؟
3. سوپر اسلیم بهتره یا اسلیم؟ سوالم مسخرس ولی منظورم از نظر خراب شدنو نمیدونم مقاومتو اینا،آچه سوپر اسلیم خیلی کوچیکه!

ینفر از اساتید اینکاره جوابمو بده خیلی ممنون میشم

چاکره همه دوستای گلم:bighug:

سلام به همه بچه های گله بازی سنتر

میخوام یه ps3 بخرم (فقط به عشق بازیای دیود کیج اعظم) چنتا سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید

1. اگه دستگاهو هک نکنمو اوریج بازی کنم،بازیای اوریج چندن؟ (مثلا د لست آو آس)
2. بعد بازی کرایه ای یا مبادله ای گیر میاد جایی هست؟ که نخوام کلی پول بازی بدم؟
3. سوپر اسلیم بهتره یا اسلیم؟ سوالم مسخرس ولی منظورم از نظر خراب شدنو نمیدونم مقاومتو اینا،آچه سوپر اسلیم خیلی کوچیکه!

ینفر از اساتید اینکاره جوابمو بده خیلی ممنون میشم

چاکره همه دوستای گلم:bighug:

سلام
1 بازی های جدید امروزی از 230 تومن به بالا قیمتشونه دسته دومشون هم حدودا از 170-80 به بالا هستش
2 اونو من تا حالا ندیدم ولی بگردی پیدا میشه
3 اسلیم چون امتحانشو پس داده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or