گمونم برای فارکرای 5.01 کافیهدوستان یه سوال
من الان روی فریمور 5.05 هستم,از کجا میشه فهمید که بازی فارکرای 5 برای اجرا شدن ,نیاز به 5.50 داره یا نه که برم بخرمش؟ سایتی, چیزی نیست ؟ممنون
درود
تو شیراز جدیدا دیدم بعضی جاها این هک رو انجام میدن با هزینه 300 هزار تومن به بالا !! دیروز با یکیشون صحبت میکردم میگفت اگه ورژن کنسولت بالاتر از 4.55 هم باشه میتونیم بیاریمش پایین ولی همه چی کنسول پاک میشه و ...
چه بلایی سر کنسول میارن؟ احتمالا با این هزینه ( 300 تومن به بالا ) هارد کنسول رو عوض میکنن
نه چون بازی به درد بخوری رو ۴.۵۵ نیست بازی جدیدا همه تا ۵.۰۵ هست ارزش نداره هیچی پول مفت داری؟دوستان اهل فن
شرمنده شاید جای این سوال اینجا نیس
من از بس منتظر این kexploit ۵.۰۱ واستادم و خبر ترجمه کردم خسته شدم
به نظر شما می ارزه دستگاه رو بفروشم ی نو بخرم هک کنم؟
یا بهتره منتظر بمونم؟
انشاالله تو ترجمه اخبار جدید جبران می کنم
یکی از دروغگوترین ملل دنیا همین ایرانی ها هستند باز خوبه عصر ارتباطات و اطلاعات هست و میشه براحتی با چند کلیک ته توی قضیه رو در آورد وگرنه چه دروغ های میگفتند از نداشتن اخلاق دین هم نگم سنگین ترهدرود
تو شیراز جدیدا دیدم بعضی جاها این هک رو انجام میدن با هزینه 300 هزار تومن به بالا !! دیروز با یکیشون صحبت میکردم میگفت اگه ورژن کنسولت بالاتر از 4.55 هم باشه میتونیم بیاریمش پایین ولی همه چی کنسول پاک میشه و ...
چه بلایی سر کنسول میارن؟ احتمالا با این هزینه ( 300 تومن به بالا ) هارد کنسول رو عوض میکنن
درود
باید ورژن System Software دستگاه 4.05 یا 4.55 باشه، بالاتر از اون فعلا هک نشده. بهتره دستگاه آک ورژن پایین تر از این ورژن پیدا کنی یا دستگاه دست دومی که system software رو آپدیت نکرده باشه گیر بیاری، بهترینش ps4 pro زیر 4.55 هست که سخت پیدا میشه...قبلش برو تاپیک آموزش هک رو مطالعه کن دقیق که ببینی توانمندیش رو داری یا نه، خیلی آسون نیست، خیلی هم سخت نیست. بستگی به خودت داره... با آنلاین هم باید خداحافظی کنی.میخوام ps4 بگیرم ، فقط چون هک شده میخوام بگیرم !
همه نسخه های ps4 قابلیت هک شدن داره ؟ نصب هک اسونه و خودم میتونم انجام بدم ؟با هک که انلاین از بین نمیره !
تمامی بازیهای هک شدن ؟
بازیهای دانلود شده تو هارد خود دتسگاه ریخته میشه و مثل ps3 راحت اجرا میشن ؟ دیسک اینا که نیاز نیست ؟
هارد500 بگیرم یا 1 ترا ؟