SHAM
کاربر سایت
نیاز نیست برای بازی به نت وصل شد هز سری؟
Sent from my TA-1004 using Tapatalk
خودم 5.05 هستم برای همین اصلا ازش استفاده نکردم خودمم خسته شدم اگر pc نداشتم بازی های جدید روی pc نگرفته بودم آپدیت میکردم
چون راه انجام متد باید کابل lan قطع کنی یعنی دسترسی به اینترنت باید قطع بشه و با وصل شدن به اینترنت کلیه بازی ها قفل میشن
پس تا زمانی که به اینترنت وصل نشدی میتونی بازی کنی
فقط ایراد بزرگ این روش یک سوپر اکانت میخوای که اونم مغازه دارها دارن باید کنسول بدی بهشون فول گیمش کنن بدرد شخص عادی نمیخوره
5.55 هستم والا و خستم از اینهمه صبر؛ خرید فروش بازی به صورت دسته دوم هم فوق العاده سخت تر و حوصله تر از قبل شده. قبلنا یه بازی دست دوم رو راحت یه روزه پیدا میکردی و میخریدی و 15 20 تومن ازش کم میکردی 2 هفته 3 هفته بعد راحت میفروختی در عرض یه روز.
الان قیمتها که سر به فلک میکشه رسما و بازیهای تازه لانچ شده رو که اصلا نمیشه خرید (البته خدا رو شکر وضع مالی من بد نیست ولی ارزششو نداره واقعا یه بازی 60 دلاری رو 700 800 تومن پولشو بدی) و بازیهایی که میخوای بفروشی هم اصلا خریدارش نیست!!
از طرفی مطمئن باش تا وسطای 2019 کنسول بعدی سونی رسما لانچ شده و تو بازاره، پس منتظر چی باشیم دقیقا؟الان من همین فیرمور گند 5.55 ام رو هم نگه دارم حتی بازیهای جدیدم نمیتونم بازی کنم چون یا خودشون فیرمور بالاتر میخوان یا آپدیتی که براشون اومده و منم اصولا بازی رو بدون آپدیت بازی نمیکنم
خودم pc دارم ولی قفل denuvo اومد ضدحال شد ps4 هک شد منم خریدم ولی پشیمانم با این مسخره بازی های هک که روی 5.05 مونده و بازی های جدید هم اجرا نمیشن
خدارو شکر وضع مالی منم بد نیست ولی تاحالا نشده بابت بازی پول داده باشم (لطفا بحث پایرسی بد یا خوب هست دوستان پیش نکشن نظر خودم میگم فقط)
به نظر من تا وقتی نماینده ای از شرکت بازی ساز یا کنسول توی ایران نباشه پایرسی کن حالش ببر
اگرم تواناییش داری یک pc سرهم کن العان کلیه بازی های روز pc به لطف گروه cpy کرک شده کنسول هم دستش نزن
اگرم با موس و کیبورد حال نمیکنی دسته xbox یا ps4 وصل کن به pc