حالا اگه یه درصدم واسه فریمو ی بالا تر هک بیاد میتونم رو همین کنسولم اجراش کنم؟؟هکی برای 6 در کار نیست
حالا اگه یه درصدم واسه فریمو ی بالا تر هک بیاد میتونم رو همین کنسولم اجراش کنم؟؟هکی برای 6 در کار نیست
اگه بیاد بلهحالا اگه یه درصدم واسه فریمو ی بالا تر هک بیاد میتونم رو همین کنسولم اجراش کنم؟؟
فعلا که خبری نیست اگه دنبال هک هستید فعلا اپدیت نکنیدفریمور ۶ هک شد یا نه ؟ آپدیت کنیم
طبیعیه دیگه.سلام دوستان
ببخشید من هارد اکسترنالمو به کنسول زدم و فرمتشو تغییر دادم واسه ریختن بازی ها اما الان وقتی هاردو به کامپیوتر میزنم نشون نمیده توی disk manage هم نوشته unallocated
چیکار کنم
از لیست دانلود حذفش نکرده باشی و کنسول ۵.۰.۵ باشه ارهتو لایبری کنسول بازی باشه ولی دیتاش پاک شده باشه میشه دیتا رو ریخت با لن؟ (کنسول اریج خور)
نه, اگرم بیاد برای 5.55 میادسلام...برای ورژن ۶.۲۰ هک جیلبرک میاد با نه ؟؟؟؟
Sent from my SKR-A0 using Tapatalk
تا جایی ک من اطلاع دارم امولاتوری براش نیست در حال حاضردوستان بازیهای ps1 روی ps4 قابل اجراست ؟
سلام و وقت ب خیردوستان یکی یه توضیحی در مورد این روشی که دلالها و کاسبها رو فیرمور 6.20 بازی میریزن و اینا میده؟
چطوریه جریانش؟
همون داستان اکانت هکی و ظرفیتی و ایناست یا روش برزیلیه هست؟بعد بازیها رو با آپدیت میریزن؟
بگم که بنده کلا تو قید و بند آنلاین بازی کردن نیستم و کلا سولو و آفلاین بازی میکنم
تشکر ویژه از شما دوست عزیز. پس اصل کار اکانته هست که مثلا باید تمامی بازیهای مدنظر من رو به صورت گلچین شده داشته باشه؟فروشنده ها چندتا اکانت دارن اغلب؟سلام و وقت ب خیر
این لینک تاپیک مرجع ش
PS4 6.20 Method: Activate PSN Accounts with Games via Jose Coixao!
روشش هم اینه که تو همین تاپیک بالایی ذکر شده
مشکل اصلی اکانت هست که باید موجود باشه
- Add your account with games to PS4 and activated
- After changing your user for see all games is unlocked
- After going to account with games and wait in deactivate menu
- Remove LAN
- And deactivate account
- Show error DNS
- After log out of account
- All games is locked
- Going to account with games and wait in deactivate menu
- Connect LAN cable