Dream game
کاربر سایت
سلام داخل برنامه فایل زیلا کادر بالا تو قسمت یوزر و پسورد چی تایپ کنم پورت رو چند بزارم تشکر از راهنمایی
Sent from my iPhone using Tapatalk
آنچارتد کالکشن-رزیدنت 7-آنچارتد 4-تومب رایدر-هوی رین و ...
پایداریش بسیار بالا هست و از نظر من مشکلی نداره که نشه رفعش کرد.
تو پست اول این تاپیک توضیح داده شده : آموزش هک PS4 Jailbreakسلام داخل برنامه فایل زیلا کادر بالا تو قسمت یوزر و پسورد چی تایپ کنم پورت رو چند بزارم تشکر از راهنمایی
تشکرتو پست اول این تاپیک توضیح داده شده : آموزش هک PS4 Jailbreak
حتما باید بازیا رو از روی هارد اکسترنال اجرا کرد؟ آخه من هارد اکسترنالم رو همین چند روز پیش رد کردم. اگه اینطوری باشه و نشه بازیا رو از روی هارد خود کنسول اجرا کرد دوباره خریدنشو افتادمهارد اکسترنال و یا فلش درایو رو ایکسفت فرمت کنین
فعلا خبری از کاستوم فیرویر نیست و نمیشه گفت
در حال حاظر اگر جیلبریک میخاین باید فیرمویر 4.55 رو نصب کنین.
یکبار برای خود من بیشتر پیش نیومده.
من که خودم با هارد و فلش اینکارو میکنمحتما باید بازیا رو از روی هارد اکسترنال اجرا کرد؟ آخه من هارد اکسترنالم رو همین چند روز پیش رد کردم. اگه اینطوری باشه و نشه بازیا رو از روی هارد خود کنسول اجرا کرد دوباره خریدنشو افتادم
دوستانی که الان دارن از این هک استفاده میکنن یه توضیحی بدن در مورد این صحبتهایی که میکنن میگن کنسول ری استارت میشه و هنگ میکنه و ... یعنی یه تجربه پر از ضد حال هست؟
ممنونم
من تا فردا پسفردا هارد اکسترنال جدید میگیرم، با این حال باز کسی میدونه از هارد داخلیم میشه یا نه بگه که اگه میشه همین امشب این روشو تست کنممن که خودم با هارد و فلش اینکارو میکنم
اگر هم بشه اف تی پی کرد،بنده اطلاعی ندارم.
شما بازی رو که صد در صد باید رو هارد داخلی اجرا کنی و اصلا بازی روی هارد اکسترنال نصب نمیشه ...حتما باید بازیا رو از روی هارد اکسترنال اجرا کرد؟ آخه من هارد اکسترنالم رو همین چند روز پیش رد کردم. اگه اینطوری باشه و نشه بازیا رو از روی هارد خود کنسول اجرا کرد دوباره خریدنشو افتادم
اقا دقیق هم با کابل هم وایرلس کانکت کردم اما تو برنامه فایل لیزا اوکی نمیشه باز اگه راهی هست بگید تشکرتو پست اول این تاپیک توضیح داده شده : آموزش هک PS4 Jailbreak
دوست عزیز بعضیا تست کردن خیلی بعضیاش کار نمیکنه!بازیهای ۵.۰۵ هم که باید بیاد و مسلما باید نسخه ۵.۰۵ رو دانلود کنیدسلام سوالی داشتم
گیم های 4.05 که قبلا دامپ شدن الان میشه رو 4.55 اجرا کرد یا گیم باید مخصوص4.55 باش و اینکه الان گیم 4.55 دانلود کنیم فردا ورژن 5 هک شد میشه بازی 4.55 رو هک ورژن 5 بازی کرد.
و اینکه تا حالا راهی پیدا نشده تا دیتای معمولی بازی رو به نسخه هکی تبدیل کنیم؟
بالای 50 دستگاه تست شده و گیم های بسیاری تست شده وخودمم بالای 100 ساعت تا الان گیم های متفاوت رو تست کردم. ( اگر هر کدوم از دستگاهها مشکل شمارو داشت تا الان باخبر میشدم! این نکته هم ناگفته نماند که RE7 رو تست نکردم اصلا! )دوست عزیز تشکر اما
ربطی نداره همه این مشکلاتو دارن ! کل فرومهای خارجی داخلی همه ... حالا شما فروختی و طرف ۲ ساعت بازی کرده که ربطی نداره
بیشتر بازیا مثل اویل ۷ و ... همینطورین
هک شده اما فعلا اون کنسولی که انتظار باشه مثل اریجنال کار کنه نیست بنده هم یک کنسول ندارم و با دوستانو فامیل واسه این که مطمعن شیم کامل همرو تست کردیم
این هکی ام که به جیلبریک معروفه واسته تست و... که شد بانی خیر واسه خیلی از پایرت خورا دی
در واقع مشکلاتی برای یه سری از بازیا هست! الان اگر به بخش قرار دادن بازیها توی فروم PSXHAX مراجعه کنید، میبینید که بعضی بازیا کنار اسمشون نوشته Tested یا Untested و بعضیاشون چندین بار اصلاح شدن و لینکهای جدید و آپدیتهای جدید قرار گرفته. این ثابت میکنه که در ساخت PKG بازیها مشکلاتی هست و نمیشه گفت همه بازیا صد در صد بدون مشکل اجرا میشن ولی تا الان خیلیا تونستن اکثر بازیهای مطرح مثل Nier، Horizon Zero Dawn، Nioh، GTA V و ... رو بدون مشکل اجرا کنن و اکثراً بازیهای گمنام و برخی بازیهای PS2 مشکل دارن.آخر ما نفهمیدیم بازیهای هکی روون و خوب بدون مشکل اجرا میشن یا لگ و فریز و مشکل دارن
هرکی یه چیزی میگه
یعنی میگین که مشکل از ساخت PKG و دامپ بوده تو زمینه هایی که مشکل وجود داشته؟در واقع مشکلاتی برای یه سری از بازیا هست! الان اگر به بخش قرار دادن بازیها توی فروم PSXHAX مراجعه کنید، میبینید که بعضی بازیا کنار اسمشون نوشته Tested یا Untested و بعضیاشون چندین بار اصلاح شدن و لینکهای جدید و آپدیتهای جدید قرار گرفته. این ثابت میکنه که در ساخت PKG بازیها مشکلاتی هست و نمیشه گفت همه بازیا صد در صد بدون مشکل اجرا میشن ولی تا الان خیلیا تونستن اکثر بازیهای مطرح مثل Nier، Horizon Zero Dawn، Nioh، GTA V و ... رو بدون مشکل اجرا کنن و اکثراً بازیهای گمنام و برخی بازیهای PS2 مشکل دارن.
شما برای این که اطمینان حاصل کنید که مشکلی توی بازی موردنظرتون نیست، نظرات افراد در فروم PSXHAX در زمینه اون بازی رو بخونید و اگر صد در صد مطمئن شدید مشکلی نیست، اون وقت میتونید دانلود بفرمایید.