الان ورژن 4.05 و 4.55 جیلبریک شده و میتونین بازی کنیندوستان یکی میشه مراحلشو بگه که اگه اونا تموم شد بگیم ps4 هک شده
ایکسپلویت؟؟؟
پیلود؟؟؟
کرنل ؟؟
اینا چین؟
مثلا یکی میگه کرنلش اومده ینی چی؟؟؟
سیستم عاملشون یکیه فرقی ندارندوستان من تعدادی پلی 4 پرو تهیه کرده بودم طرف دبی بهم گفته بود اینا 4.70 هسته! امروز یکیشو باز کردم دیدم 4.55 !!!!!!!!!!!!!
این هک روی پرو کسی تست کرده ؟ امن است؟
اجرا میشه ولی روی فیرمویر 4.05 و 4.55دوستان لینوکس روی PS4 اجرا میشه؟ یا برنامه ای برای آوردنش روی PS4 هست؟
نمیشه گفت ولی کسی هست که چند روز پیش اصلاحاتی توی کد های وبکیت الکس که برای 5.. ارایه کرده بود داده.@Boss Hunter
سلام دوست عزیز تو تایپیک اخبار زدین XiRaNoZer گفته بزودی 5.0X فول جیلبریک میشه سوالام. اینجا میپرسم
این XiRaNoZer کی هست؟ ادمه مطمینی هست تو دنیای هک؟
ممنون دوست عزیز. موس و کیبردم احیانا راحت میشه هر موس و کیبرد یو اس بی به کنسول زد؟ بعد لینوکس ubnutu و رد هت جفتشون جواب میدن رو PS4 هک شده؟اجرا میشه ولی روی فیرمویر 4.05 و 4.55
تو این جیلبرک میشه بازی های Ps2 هم اجرا کرد؟
چک نکردم متاسفانه دوستانی که امتحان کردن لطفا جواب بدن.ممنون دوست عزیز. موس و کیبردم احیانا راحت میشه هر موس و کیبرد یو اس بی به کنسول زد؟ بعد لینوکس ubnutu و رد هت جفتشون جواب میدن رو PS4 هک شده؟
نه نمیشهانلاین هم میشه بازی کرد؟
نه نمیشه
نه کلا انلاین منتفی هست.پس با این اوصاف بازی هایی مثل ریبنو یا بخش انلاین بازی هارو نمیشه انجام داد.