پرسش و پاسخ بازی‌سنتر با Cevat Yerli

Sweet Jesus

کاربر سایت
attachment.php

Q&A
Cevat Yerli

بسیار خب آقایون و یکی دو تا خانم محترم این شانس رو دارید که یکی از افرادی باشید که آقای یرلی سوالتون رو جواب میده.

اگر واقعا از غار بیرون اومدید و این اسم رو برای اولین بار میشنوید،‌ ایشون همه کاره‌ی Crytek هستند. اگر هم نمیدونید کرایتک چیه همین الان این صفحه رو ببندید.

هرکس فقط یک سوال حق داره بپرسه پس لطف کنید مثل بقیه پست‌هاتون نباشه و یکم روش فکر کنید و ارسال کنید. 15 سوال از بین سوالات انتخاب میشن و فرستاده میشن،‌ توصیه من بهتون اینه که سوالایی که امکان جواب دادنش نیست نپرسید، سوالایی که خیلی زیاد پرسیده شدن نپرسید و سوالایی که باعث بشه بهتون بخنده هم نپرسید‌! سوالات رو تا وقتی که ترد بسته بشه میتونید ارسال کنید.

نمونه برای کمک:

چیزی که میشه پرسید:

• آیا این درسته که کرایسیس 2 روی PS3 بهتر از X360 اجرا میشه؟

چیزی که نمیشه پرسید:

• آقای یرلی زیر شلواریتون رو کی به کی عوض میکنید؟
پ.ن: اگه دنبال افزایش شانس ارسال سوالتون هستید پیغام خصوصی بدید شماره حساب بهتون بدم :دی

Attachments

• qa.jpg
    qa.jpg
    19.5 KB · مشاهده: 103
امیر بپرس هزینه ساخت موتور Cry Engine 3 چقدر برآورد شد. ممنون

با سلام
بعید میدونم به یکهمچین سوالی جواب بده ... این جور چیز ها به سیاست های مالی شرکت مربوط می شه
در واقع معمولا محرمانه اس ;)

بله،‌ تایپک‌ امتیازهای قشنگ یک بازی با شعر گفتن‌های اساتید 90 صفحه میره جلو در یک روز،‌ برنامه یک مصاحبه ما به سختی زنده میمونه... آدم دلسرد میشه از فعالیت برای بعضی‌ها :دی

بله،‌ تایپک‌ امتیازهای قشنگ یک بازی با شعر گفتن‌های اساتید 90 صفحه میره جلو در یک روز،‌ برنامه یک مصاحبه ما به سختی زنده میمونه... آدم دلسرد میشه از فعالیت برای بعضی‌ها :دی
خب وقتی میگی هر نفر فقط یک سوال که تکراری هم نباشه همین میشه دیگه!:biggrin1: اونجا رو هم فقط چند تا کاربر به این تعداد صفحات رسوندن

من تا حالا سوال نکرده بودم پس بزار یک سوالی بپرسم. البته نمی دونم کسی این رو پرسیده یا نه. در ضمن 2-3 تا سوال کوتاه و مربوط به هم هست برای همین تو یک سوال مطرحش می کنم.

سبک مورد علاقه شما در بین بازی ها چی هست؟ در این سبک کدام بازی را از همه بیشتر می پسندید؟

یک نکته. اگه این سوال انتخاب شد و سبک مورد علاقه ایشون FPS بود اگه شد ازشون بپرسید که تاثیرگذارترین بازی ای که باعث به وجود آمدن بازی های FPS کنونی شده است چه بازی بوده؟

مرسی

تقریبا بیش از نیمی از سوالات این تاپیک رو من هم به راحتی می تونم جواب بدم.
فکر کنم حالا که این فرصت پیش اومده و یکی داره زحمت این کار رو می کشه یکم باید سوالاتون رو استاندارد تر کنید و روش یکم بیشتر فکر کنید.
ممنون

تقریبا بیش از نیمی از سوالات این تاپیک رو من هم به راحتی می تونم جواب بدم.
فکر کنم حالا که این فرصت پیش اومده و یکی داره زحمت این کار رو می کشه یکم باید سوالاتون رو استاندارد تر کنید و روش یکم بیشتر فکر کنید.
ممنون

نابقه سوال بچه ها از کوجاشون در بیارن که استاندارد IS9002 رو بگیره سوال که از یه بازی ساز میشه به نظرت خیلی ها رو بچه ها نمیدونن ؟ استاندارد نظر افراد تو زمان تغییر میکنه نه این که چون بقیه سایت ها هم سوال میکنن شما بری یه سوال من دراوردی که هیچ کس هم به فکرش نمیرسه مثل این که زن شما به بازی سازی شما اعتقاد دان خوب به این میگن سوال ؟

سوال:بین CRYSIS 1 و CRYSIS 2 کدوم رو بیشتر می پسندن ؟ یا کلی تر بین تمام بازیایی که ساختن کدوم رو بیشتر دوست دارن .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or