پرسش و پاسخ بازی‌سنتر با Cevat Yerli

Sweet Jesus

کاربر سایت
attachment.php

Q&A
Cevat Yerli

بسیار خب آقایون و یکی دو تا خانم محترم این شانس رو دارید که یکی از افرادی باشید که آقای یرلی سوالتون رو جواب میده.

اگر واقعا از غار بیرون اومدید و این اسم رو برای اولین بار میشنوید،‌ ایشون همه کاره‌ی Crytek هستند. اگر هم نمیدونید کرایتک چیه همین الان این صفحه رو ببندید.

هرکس فقط یک سوال حق داره بپرسه پس لطف کنید مثل بقیه پست‌هاتون نباشه و یکم روش فکر کنید و ارسال کنید. 15 سوال از بین سوالات انتخاب میشن و فرستاده میشن،‌ توصیه من بهتون اینه که سوالایی که امکان جواب دادنش نیست نپرسید، سوالایی که خیلی زیاد پرسیده شدن نپرسید و سوالایی که باعث بشه بهتون بخنده هم نپرسید‌! سوالات رو تا وقتی که ترد بسته بشه میتونید ارسال کنید.

نمونه برای کمک:

چیزی که میشه پرسید:

• آیا این درسته که کرایسیس 2 روی PS3 بهتر از X360 اجرا میشه؟

چیزی که نمیشه پرسید:

• آقای یرلی زیر شلواریتون رو کی به کی عوض میکنید؟
پ.ن: اگه دنبال افزایش شانس ارسال سوالتون هستید پیغام خصوصی بدید شماره حساب بهتون بدم :دی

Attachments

• qa.jpg
    qa.jpg
    19.5 KB · مشاهده: 103
واقعا کیفیت بازی روی کامپیوتر بالاتر است ( استفاده از دی ایکس 10 و 11 ) یا فقط الکی برای فروش سخت افزار، بازی رو روی کامپیوتر سنگین میکنن؟

سلام.
"چقدر به فکر لذت درونی بازیبازها هستید ؟! درسته گرافیک بالای بازی نقل محافل شده ، ولی این فقط با چشم قابل دیدن هست و گذراست ، من میخوام بدونم آیا بازی کردن CRYSIS 2 صرفا نمایانگر قدرت "ظاهری" شماست یا با بازی کردن CRYSIS 2 لذتی شیرین از تمام لحظات به همراه داره که میتونیم "حسش" کنیم ؟! میخوام بگم شما به گذار بودن اهمیت میدین ، یا جاودانه بودن ؟
ممنون.

سلام.

cod:mw 2 در مورد خود ادعاهای بسیاری می کرد و بلاخره موفق نیز شد.
شما هم از بازی خود بسیار تعریف می کنید.
به نظر خود شما این بازی می تونه موفقیت مورد نظر رو کسب منه؟

:biggrin1:

آیا مولتی پلتفورم کردن کرایسیس بخاطر پایرسی بود؟
سوال خوبیه ولی قبلا یه نفر فکر کنم از gamespot ازش پرسیده بود و ایشونم یه جورایی چرت و پرت جواب دادن و گفته بود که چون من دوست دارم تجربه یه بازی خوش ساخت رو طیف بیشتری از گیمرا تجربه کنن!
ولی من دوست دارم این تیکه رو هم به سوالت اضافه کنم؛ خداییش واسه ما تظاهر نکن،راستشو بگو اینجا همه خودمونی هستیم کسی چیزی جایی نمیگه:biggrin1:

2 تا سوال دارم

اول اینکه شما در یکی از interview های اخیرتون گفته بودید که هنوز کنسول نمیتونه کرایسیس 1 را به خوبی پی سی اجرا کنه پس چجور هست که کنسول توانایی اجرا کرایسیس 2 را داره؟ایا این دلیلی بر افت زیاد گرافیک بازی نسبت به شماره اول نیست که شما بارها انکار کرده اید؟؟

میخواستم از ایشون بپرسم صحبت های اخیر نویسنده کرایسیس 2 در مورد بازی هایی مثل mw2 یا halo بیشتر به خاطر نوعی جو سازی یا به قول معروف کر کری خوندن برای رقبا هست که توسط کرایتک در نظر گرفته؟(یه چیزی مثل جو سازی های مورینیو که برای تیم های مقابلش انجام میده)

سوال: با توجه به فروش بازي هاي MW و Halo ميشه متوجه شد كه فروش برتر براي بازي هايي هست كه گيم پلي روان تر و عامه پسند تر دارن. با توجه به اين مساله كه Crysis 1 در اين امر موفق نبود (با وجود اينكه بازي روي Pc عرضه شد) ، چه كار هايي براي بهبود gameplay ـه crysis 2 و منطبق كردن اون با كنسول ها انجام دادن؟

جدی جدی میپرسی یا سرکاریه؟:biggrin1:
سوال اصلی من در مورد داستان بازی ـه.میشه ازش بپرسی که طبق حرفی که گفته بودن کرایسیس 3گانه هست باید انتظار داشته باشیم که در کرایسیس3 داستان ما رو به یه محیط دیگه میبره؟
سوال فرعی هم اینه که نوآوری خاصی تو بخش مالتی پیاده خواهند کرد که گیمرهای زیادتری جذب کنه؟
ببخشید اگر سوالام بد بود؟:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or