پرسش و پاسخ بازی‌سنتر با Cevat Yerli

Sweet Jesus

کاربر سایت
attachment.php

Q&A
Cevat Yerli

بسیار خب آقایون و یکی دو تا خانم محترم این شانس رو دارید که یکی از افرادی باشید که آقای یرلی سوالتون رو جواب میده.

اگر واقعا از غار بیرون اومدید و این اسم رو برای اولین بار میشنوید،‌ ایشون همه کاره‌ی Crytek هستند. اگر هم نمیدونید کرایتک چیه همین الان این صفحه رو ببندید.

هرکس فقط یک سوال حق داره بپرسه پس لطف کنید مثل بقیه پست‌هاتون نباشه و یکم روش فکر کنید و ارسال کنید. 15 سوال از بین سوالات انتخاب میشن و فرستاده میشن،‌ توصیه من بهتون اینه که سوالایی که امکان جواب دادنش نیست نپرسید، سوالایی که خیلی زیاد پرسیده شدن نپرسید و سوالایی که باعث بشه بهتون بخنده هم نپرسید‌! سوالات رو تا وقتی که ترد بسته بشه میتونید ارسال کنید.

نمونه برای کمک:

چیزی که میشه پرسید:

• آیا این درسته که کرایسیس 2 روی PS3 بهتر از X360 اجرا میشه؟

چیزی که نمیشه پرسید:

• آقای یرلی زیر شلواریتون رو کی به کی عوض میکنید؟
پ.ن: اگه دنبال افزایش شانس ارسال سوالتون هستید پیغام خصوصی بدید شماره حساب بهتون بدم :دی

Attachments

• qa.jpg
    qa.jpg
    19.5 KB · مشاهده: 103
در کشور ما بازی هایی مثل کرایسیس مجوز نمیگیرن و علت اون رو تهاجم فرهنگی و خشونت در بازی ها اعلام میکنن. نظر شما در این باره چیه؟ آیا شما داستان بازی رو طوری مینویسید که تاثیری رو بازیکن بذاره یا فقط داستان رو مینویسید که با اون صرفا یک بازی ساخته باشید؟ اگر بله چه چیزی رو تبلیغ میکنید؟
خیلی علاقه دارم بدونم شخص شما دوست دارید فرهنگ تون رو در بازی تبلیغ بکنید یا نه؟

سوال اول :
آقای یرلی زیر شلواریتون رو کی به کی عوض میکنید؟ شوخی کردما این سوالم محسوب نمیشه:biggrin1:

سوال اصلی : اقای یرلی شما قبلا اعلام کردین که نسخه pc کرایسیس 2 خیلی بهتر از نسخه کنسول ها (ps3 , xbox360 ) هست ایا این واقعیت دارد و گرافیک کرایسیس 2 نسبت به کنسول ها
در سطح فراتری قرار دارد ؟

خب با این سوال بسیاری از اساتید محترم که قبلا شکو تردید داشتن و نظراته شاد میدادن بر طرف میشه

Cryengine3 ازنظز پیشرفت تکنولوژی نسبت نسخه 2 چه قدر پیشرفت داشته ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
چرا Crysis2 در نیویورک اتفاق می افتد ؟ آیا قصد داشتید قدرت انجین در ایجاد مناطق شهری نشان دهید ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ایا از Cryengin3 می شه برای ساخت بازی در سبک های مختلف استفاده کرد ؟ به طور مثال می شه بازی Racing هم با این انجین شاخت یا MMO ؟
آیا Crysis2 قصد داره به رغیب بازی هایی مثل Halo:Reach و COD:MW2 تبدیل بشه ؟ چه قدر به موفقیت بازی امیدوارید؟
شما گفتید Crysis2 بهترین کیفیت رو در بین بازی های PS3 (کنسول ها ) خواهد داشت ایا این امکان وجود داره که First Party های سونی بازی با گرافیک بهتر از Crysis2 بر روی PS3 ارائه بدن ؟
برای بازار یابی Cryengin3 چه اقداماتی انجام دادده اید ؟ آیا می توانیم در آینده شاهد ساخت بازی با این انجین توسط کمپانی های دیگر باشیم ؟؟

=============================================================
چند تا سوال درست درمون پرسیدم بهترینش رو انتخاب کن :cheesygri( جدا فقط یکی از سوال ها قبول می شه:confused: ؟)

دوستان پی سی باز اگر با من هم نظر هستند بجای بحث سر dx11 و گرافیک بازی رو پی سی که موضوع فرئی در کل است به چیزهای مهم تر بپردازید چون pc gaming وضعش خیلی خراب است و کارش از این حرفها گذشته
این شرکت هم مثل valve در چند سال اخیر یکی از امیدهای نفس مصنوعی به pc gaming بوده!

سر یک پرسش در باره مرگ یا زنده بودن پی سی توافق کنید:
از ایشون بپرسید آیا در حال حاضر pc gaming مرده است؟ اگر نیست کی به شرایط مطلوب میرسد؟ پیشبینی ایشون چیست؟

پروفسور، نیازی نیست سر یک سوال توافق کنید :دی سوال تکراری پیشاپیش از لیست حذف میشه... سرجمع 15 تا سوال جواب میده شماها سندیکا میخواین تشکیل بدین؟

آقا جان من نگفتم سوال تکراری بپرسن
من گفتم اگر موافق هستند سر یک سوال واحد تجمیع آرا بشه که بشه یکی از اون 15 تا سوال نهایی

مرسي كه يه همچين موقعيتي رو فراهم كرديد.

شما در مورد CE3 گفتيد كه هدف از ايجاد آن و برتري آن نسبت به ورژن قبل ساخت بازي براي كنسول هاست. آيا اين هدف عنوان كرايسيس را كه به عنوان بنچ ماركي در زمان خود مطرح بود دور نميكند و آن را به يك هدف تجاري تبديل نميكند؟

این سوال دوستمون به نظرم بهترین کاندید برای 15 تا سواله
شما گفتید Crysis2 بهترین کیفیت رو در بین بازی های PS3 (کنسول ها ) خواهد داشت ایا این امکان وجود داره که First Party های سونی بازی با گرافیک بهتر از Crysis2 بر روی PS3 ارائه بدن ؟
تیمِ تون به آبدارچی احتیاج ندارِ:biggrin1:

سلام
سوال من:تا حالا شده در بخشی از مراحل ساخت بازی به مانعی یربخورید که بخواد شما رو دلسرد کنه و از ادامه پروژه باز داره؟؟
ممنون:laughing:

آقا دوتا سوال دارم دلم نمیومد دومی رو هم نگم:(

شما قبلا در صحبت هاتون اشاره کردید که بازی(crysis2) برای کنسول ها بر روی 30 فریم اجرا میشه ولی با نمایش های اخیر این بازی ما سرعت فریم رو پایین تر از عدد 30 دیدیم آیا امکان داره که در نسخه اصلی هم این مشکل رو داشته باشیم؟ (البته با توجه به اینکه حجم افکت ها در هر صحنه بسیار زیاد هست)

خدایی این سوال هم وابسته به همینه:biggrin1:

آیا امکان داره که شما هم مثل بعضی از سازندگان برای حفظ سرعت فریم بازی(crysis2) روی کنسول ها بازی رو در resolation پایین تری اجرا کنید سپس اوون رو به یک resolation قابل قبول upscale کنید؟

خدایی کرایسیس تمام درخششو به چشم اومدنش واسه همین گرافیکشه اگه راجبه بازیش میخواد سوال بشه بهتره راجب همین گرافیکو این طور مسائل باشه(البته نظر شخصیم بودا:biggrin1:)

آخرین ویرایش:
آقا دوتا سوال دارم دلم نمیومد دومی رو هم نگم:(

شما قبلا در صحبت هاتون اشاره کردید که بازی(crysis2) برای کنسول ها بر روی 30 فریم اجرا میشه ولی با نمایش های اخیر این بازی ما سرعت فریم رو پایین تر از عدد 30 دیدیم آیا امکان داره که در نسخه اصلی هم این مشکل رو داشته باشیم؟ (البته با توجه به اینکه حجم افکت ها در هر صحنه بسیار زیاد هست)

خدایی این سوال هم وابسته به همینه:biggrin1:

آیا امکان داره که شما هم مثل بعضی از سازندگان برای حفظ سرعت فریم بازی(crysis2) روی کنسول ها بازی رو در resolation پایین تری اجرا کنید سپس اوون رو به یک resolation قابل قبول upscale کنید؟

خدایی کرایسیس تمام درخششو به چشم اومدنش واسه همین گرافیکشه اگه راجبه بازیش میخواد سوال بشه بهتره راجب همین گرافیکو این طور مسائل باشه(البته نظر شخصیم بودا:biggrin1:)
بعید می دونم به این سوال اصلا جواب بده
چون اولا هرگز نمیاد راجع به ضعف های بازی روی کنسول صحبت کنه
دوما بعضی مسائل در مورد گرافیک تا زمان عرضه بازی یا حد اقل تا دو ماه قبل از عرضه بازی مثل راز هستن
سوما تا زمانی که بازی Gold نشه یا حداقل از بتا خارج نشه عمرا راجع به نرخ فریم و تفاوتش بین کنسول و PC صحبت نمی کنن
چهارما اگه نرخ فریم زیر29 -27 باشه یک آبروریزی هست پس قطعا برای نرخ فریم 30برنامه ریزی کردن و از کارشون رازی هستن وگر نه هیچ وقت بازی رو روی کنسول ها عرضه نمی کردن ;)
-------------------------------------------------------------------------------------------

بعید میدونم به این طور سوال ها جواب بده
یا حداقل چیزیکه بگه از بازی تعریف می کنه یا ابراز رضایت می کنه

------------------------------------------------------------------------------------------
من جدا اونقدرام بیکار نیستم... فقط یک سوال بپرس وگرنه سوالات همه حذف میشه

شما همون سوال اول رو در نظر بگیر
حداقل یک دقیقه زمان می ذاشتی سوال ها مو می خوندی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or