پرده‌برداری قریب الوقوع از Assassin's Creed III

The Hoss

کاربر سایت
98701262482621911182.jpg

کارگردان هنری سری Assassin's Creed، محمد گمبو (Mohamed Gambouz) به یک رسانه‌ی آلمانی ابلاغ کرده است که جزئیات بیشتر از نسخه‌ی بعدی این سری در "اندک ماه‌های آینده" منتشر خواهد شد.
طی نمایشگاهی هنری حول نسخه‌های Assassin's Creed که در شهر مونیخ برگزار می‌شد، از گمبو درباره‌ی وضعیت و وقوع نسخه‌ی بعدی بازی پرسیده شد، وی در جواب گفت:
"من به شخصه دوست دارم کار کاملاً جدیدی انجام دهم. شاید محیطی در آسیا یا امریکای جنوبی، حداقل چیزی که تا به حال بر رویش کار نکرده‌ایم. اما تصمیم نهایی با من نیست.
اما می توانید مطمئن باشید که ما نظرات و عکس‌العمل‌های طرفداران را در انجمن‌ها، وبلاگ‌ها، فیس‌بوک و توئیتر با دقت تمام و مو به مو مطالعه کرده‌ایم و انتقادات و پیشنهادات کاربران را شنیده‌ایم. در اندک ماه‌های آتی قطعاً اطلاعات بیشتری را خواهید دید."
با جمع و جور کردن سخنان کارگردان هنری و همچنین اینکه یوبی سافت اوایل سال جاری میلادی اعلام کرد که در ماه مه جزئیات بیشتری را به نمایش در خواهد آورد؛ می‌توان انتظار رونمایی از Assassin's Creed III را در آینده‌ای نزدیک داشت.
برای اطمینان از بازی جدید در سال مالی 2011-2012 تماسی انجام گرفت و گیلمات (Guillemot) در جواب گفت: "چیزی پیرامون Assassin's وجود خواهد داشت، این تنها چیزی است که می‌توانیم بگوییم."
منبع خبر

آخرین ویرایش:
من نمیدونم ملت چه گیر دادن به کشورای شرقی مثل چین و ژاپن و اینا ... من که تصورشو میکنم چیز خوبی از آب در نمیاد . (اگه توی اون کشورا باشه)
تازه اون موقع خود دزموند الان باید ژاپنی میشد اگه جدشم ژاپنی بود :دی

همینطور که جدش توی خاورمیانه بوده و الان آمریکاییه این بشر پس بره ژاپن هم اشکالی نداره! بازم آمریکایی میشه یکجورایی :d
ژاپن خوبه ها ! در نقش یک نینجا بازی میکنیم :d

تازه اون موقع خود دزموند الان باید ژاپنی میشد اگه جدشم ژاپنی بود :دی
حالا خوبه دوتا از اجداد دزموند که تاحالا دیدیم مال کشور های مختلف بودن باز میگه...:d
ولی ژاپن اصلا جالب نیست با اون قیافه های چل و چتشون هیچجوره به اسسین و این حرفا نمیخوره همون فرانسه به نظرم بهتره
ولی انقلاب کبیر فرانسه هم اصلا با them تاریخی بازی نمیخوره به نظرم یه فلش بک اساسی بزنه بره قبل از رنسانس و وسطی و...
بره زمان مایاها:dیا بره مصر یا اصلا بره اتلانتیس:|:d
DLC بازی BH که واسه PC نیومد نه ؟
چرا باو همش تو PC هست انلاین و افلاین

به نظر من اگه توي چين باشه خيلي باهال ميشه!:dاسكاتلند هم باهال ميشه.ولي خدا كنه بازي به زمان حال نيادكه خيلي مسخره ميشه!ولي هر جا كه باشه يوبي كم نميزاره واسه محيط بازي!يادتونه واسه Ac2 چند تا عكس از ايتاليا گرفته بودن تا محيطش رو طبيعي درست كنن!
با این توضیحات دوستان...
به نظر من بیارنش ایران بهتره، مخصوصآ تو زمان حال...
مخصوصآ زمان حال که هر ننه قمری یه چاقو و قداره تو جیبشه، حتی بچه پنج ساله:دی

ولی ژاپن اصلا جالب نیست با اون قیافه های چل و چتشون هیچجوره به اسسین و این حرفا نمیخوره همون فرانسه به نظرم بهتره
^ Dat
DLC بازی BH که واسه PC نیومد نه ؟
خیر اما یه codex edition هست اینو نصب کنید هم اون مراحل داوینچی هم اون چند تا کاراکتر مولتی پلیر فکر کنم . نمیدونم این مولتی پلیرشو .
راستی چه حالی میده اساسین بعدی زن داشته باشه زنشم اساسین باشه دسته جمعی برن ماموریت :دی :دی
اونقدر خوشم میاد از اون صحنه هایی که دسته جمعی و خانوادگی با تمپلر ها میجنگیدید . مثل آخرای bh که به چزاره حمله میکنید البته اون کلا مسخره بود . یه apple داره کل جماعتو به اصطلاح Roflpwn میکنه :دی

من نمیدونم ملت چه گیر دادن به کشورای شرقی مثل چین و ژاپن و اینا ... من که تصورشو میکنم چیز خوبی از آب در نمیاد . (اگه توی اون کشورا باشه)
تازه اون موقع خود دزموند الان باید ژاپنی میشد اگه جدشم ژاپنی بود
نه دیگه از این لحاظ مشکلی نیستش! بحث سر کلی سال پیشه.
مگه تمام جدهای ما ایرانی بودن؟! هیچی معلوم نیست الان من شاید 1000 سال پیش جدم آفریقایی بوده باشه! بعد در اثر ازدواج نژادها و اینا بعد از هزار سال من الان تو ایرانم!! :biggrin1:
میتونه هم تو ژاپن باشه.
شاید اصلا قرار نباشه ما با دزموند کامل بازی کنیم. مثلا نصف دزموند نصف با یکی از اجدادش.

اصلا شاید با دزموند بازی نکنیم نمیدونم اینو . آخر AC : BH بعد اینکه دزموندو دوباره میذارن توی انیموس کلا میره کما . حالا ادامه داستانو نمیشه حدس زد . بازیایی که داستان پیچیده دارن حدس زدنشون خیلی سخته . به نظرم باید تا E3 بعدی صبر کرد

خیلی این AC رو میشه باحال ساخت ... جای کار زیاد داره ... من نمیدونم اصلا منو بزارن مسئول یک صحنه هایی خلق کنم که چش همه باز بمونه :d
حیف نمیکنن دیگه ... :d میزنن تو اعصاب با بعضی قسمتاش :d

خیلی این AC رو میشه باحال ساخت ... جای کار زیاد داره ... من نمیدونم اصلا منو بزارن مسئول یک صحنه هایی خلق کنم که چش همه باز بمونه :d
حیف نمیکنن دیگه ... :d میزنن تو اعصاب با بعضی قسمتاش :d
همون بهتر که نکردن وگرنه شیطون و میطون پرستی راه میندازی تو بازی:دی(شوخی کردم زرتی جواب ندی:دی)
در کل من با پاریس موافقم!(شبیه سابوتر نمیشه یه کم؟)

با این توضیحات دوستان...
به نظر من بیارنش ایران بهتره، مخصوصآ تو زمان حال...
مخصوصآ زمان حال که هر ننه قمری یه چاقو و قداره تو جیبشه، حتی بچه پنج ساله:دی

خوب برادر بايد يه كشوري رو انتخاب كنن كه بناي تاريخي داشته باشه!:d يوبي تخصصش شبيه سازي بناي تاريخيه.من با توجه به اين ميگم!شايدم مصر باشه مثلا!!!:d چه حالي ميده بري يه فرعون رو ترور كني!:d عرب هم كه هست ديگه حالش دو برابر ميشه:d ولي من حدس ميزنم توي چين باشه! نميدونم چرا:d

يوبي تخصصش شبيه سازي بناي تاريخيه.من با توجه به اين ميگم!شايدم مصر باشه مثلا!!!:d چه حالي ميده بري يه فرعون رو ترور كني!:d عرب هم كه هست ديگه حالش دو برابر ميشه
از کی تا حالا مصریهای باستان شدن عرب؟!

خوب برادر بايد يه كشوري رو انتخاب كنن كه بناي تاريخي داشته باشه!:d يوبي تخصصش شبيه سازي بناي تاريخيه.من با توجه به اين ميگم!شايدم مصر باشه مثلا!!!:d چه حالي ميده بري يه فرعون رو ترور كني!:d عرب هم كه هست ديگه حالش دو برابر ميشه:d ولي من حدس ميزنم توي چين باشه! نميدونم چرا:d
فرعون جدیدا عرب شده؟

بریم فرعونه مصرو بکشیم عربم که هست خدایا چی میشه:d
چقدر احتمال داره دزموند دووم نیاره؟البته میدونم احتمالش زیره صفره که دزموند بمیره و یه کاراکتر دیگه بیاد رو کار ولی مثلا 16 یهو پیداش بشه
_____
ولی باز میگم یوبی اگر مصرو ول کنه پاشه بیاد فرانسه خیلی اِشکه:dریشه عقاید فراماسولُری...هم مال زمان همین فراعنه عربه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or