پرده‌برداری قریب الوقوع از Assassin's Creed III

The Hoss

کاربر سایت
98701262482621911182.jpg

کارگردان هنری سری Assassin's Creed، محمد گمبو (Mohamed Gambouz) به یک رسانه‌ی آلمانی ابلاغ کرده است که جزئیات بیشتر از نسخه‌ی بعدی این سری در "اندک ماه‌های آینده" منتشر خواهد شد.
طی نمایشگاهی هنری حول نسخه‌های Assassin's Creed که در شهر مونیخ برگزار می‌شد، از گمبو درباره‌ی وضعیت و وقوع نسخه‌ی بعدی بازی پرسیده شد، وی در جواب گفت:
"من به شخصه دوست دارم کار کاملاً جدیدی انجام دهم. شاید محیطی در آسیا یا امریکای جنوبی، حداقل چیزی که تا به حال بر رویش کار نکرده‌ایم. اما تصمیم نهایی با من نیست.
اما می توانید مطمئن باشید که ما نظرات و عکس‌العمل‌های طرفداران را در انجمن‌ها، وبلاگ‌ها، فیس‌بوک و توئیتر با دقت تمام و مو به مو مطالعه کرده‌ایم و انتقادات و پیشنهادات کاربران را شنیده‌ایم. در اندک ماه‌های آتی قطعاً اطلاعات بیشتری را خواهید دید."
با جمع و جور کردن سخنان کارگردان هنری و همچنین اینکه یوبی سافت اوایل سال جاری میلادی اعلام کرد که در ماه مه جزئیات بیشتری را به نمایش در خواهد آورد؛ می‌توان انتظار رونمایی از Assassin's Creed III را در آینده‌ای نزدیک داشت.
برای اطمینان از بازی جدید در سال مالی 2011-2012 تماسی انجام گرفت و گیلمات (Guillemot) در جواب گفت: "چیزی پیرامون Assassin's وجود خواهد داشت، این تنها چیزی است که می‌توانیم بگوییم."
منبع خبر

آخرین ویرایش:
جو شیطان پرستی موج میزنه ... مگه علایم اینا رو توجه نمیکنی تو بازی ... :d

قسمت اخر بازی که عینا دیگه نشون میدادن که ...
هر وقت اطلاعات کافی در این زمینه(به قول خودت تصاویر)بدست اوردی نظر بده:)
برای اینکار میتونی اینجا بری:)
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=33398
--------------------
اتفاقا تمام لذت AC1 به بدون زن بودنش بود!(5 دقیقه بازی هم با زنا کاری نداشت!حتا لوسی هم با حجاب بود:دی)

بازي بايد به جايي بره كه در واقعيت اتفاقاتي شبيه به اينها افتاده باشه !!!! :d
محض اطلاع هم کاترینا هم رودریگو و پسرش و دخترش و همه اینا در واقعیت وجود داشتن . دا وینچی هم که بود

اتفاقا تمام لذت AC1 به بدون زن بودنش بود!(5 دقیقه بازی هم با زنا کاری نداشت!حتا لوسی هم با حجاب بود:biggrin1:)
مثلا شخصیت اول بازی عاشق یه دختره باشه بعد اون دختره رو مجبور کنند با یه تمپلر ازدواج کنه شخصیت اول بازیم میره یارو رو میکشه با دختره ازدواج میکنه :دی
البته این از اهداف اساسینی دوره :دی
تهشم دختره به نحوی میمیره (مثل کریستینا- البته اتزیو بی بخار بود کاری نکرد) بعد شخصیت اول بازی جوگیر و عصبانی میره اون یارو و قصرش و ارتشتشو میاره پایین :دی

آخرین ویرایش:
نه بابا شیطان کدومه!
ولی این Templarها و انجمن برادریش و همینطور تم conspiracy theory که تو بازی هست رو میشه کمی به گروه فراماسون در جهان خودمون نسبت داد.

محض اطلاع هم کاترینا هم رودریگو و پسرش و دخترش و همه اینا در واقعیت وجود داشتن . دا وینچی هم که بود
المعلم و قلعه ی الموت و حشاشین (که المعلم بهشون حشیش میداد!) و بهشت (paradise) و جنگ صلیبی بین ریچارد شیردل و صلاح الدین ایوبی و خودشون هم همه و همه تو تاریخ بودن و تو AC1 هم بودن ...
تحریف تاریخ هم چیز جالبیه

به نظر من چون این بازی یک بازی کاملا شیطان پرستانه میباشد باید داستان یه جورایی اون به اون سمت بره ... یعنی میشه حدس زد تقریبا
فرق شیطان پرستی و فراماسونری رو شما اصا میدونی ؟! نکنه تو مدرسه بهتون گفتن این علایم شیطان پرستیه ؟

• Like
Reactions: Fenris Wolf
فرق شیطان پرستی و فراماسونری رو شما اصا میدونی ؟! نکنه تو مدرسه بهتون گفتن این علایم شیطان پرستیه ؟

میدونی ؟ :d فقط من هنوز نفهمیدم Templar ها رو ملت چرا دارن به این همه گروه شیطانی و فرا نمیدونی چی چی و ... ارتباط میدن :d

ما داریم تو تاپیک trivia خودمون خفه می کنیم مسائل این بازی را باز کنیمmباز یکی میاد می گه شیطان پرستیه!
پ.ن:این پ.ن یه نمه بی ربطه.ولی دیروز معلم دینیمون علامت شاخ شیطان که برای ژانر موزیک راک هست را به شیطان پرتسی ربط داد!شاید چون توش شیطان داشت!

سلام
فقط یه چی خداکنه از ایتالیا بره من از 1تاBrother Hood رو بازی کردم واقعا قشنگ بود.
COD رو داره میزاره جیب بقلش ولی مثل CODنیست داستانش هر لحضه قشنگ تر میشه.

(ببخشید اگه مشکل املایی داره)

ميدونم !!
در مورد شماره ي 3 و نظرات دوستان گفتم كه ميگفتند بازي كجاها بره خوبه !!
در مقابل اونها گفتم كه بايد بازي جايي باشه كه در واقعيت همچين اتفاقاتي افتاده باشه

من ترجیح میدم کاراکترش دزموند تو زمان حال باشه و با تجهیزات روز مث اسنایپ ترور کنه البته hidden blade رو داشته باشه.
نظر شما درسته ولی بازی از 1تا Brother Hood نو زمان قدیم بوده اگه تو 3 یه هو بیاد تو زمان به نظر من بازی از قشنگی درمیاد اروم اروم بیاد تو زمان حال بهتره.
(این نظر من بود)

نمیدونم چرا ولی 2 چیز بودکه تو 2 شماه آخر نظرمو جلب کرد =((
1.گرافیک پایین تر از شماره های قبلی(تو 2 که خمیری بودن همه:دی براق بودن:دی)(تو BH هم شنل اتزیو نخ نداشت ولی لباس همه نخ داشت=)))
2. نبود اون حس همیشگی!(یه حس ترس که انگار یکی داره دید میزندت تو بازی شماره 1 ولی تو اونای دیگه نبود:( فک کنم بخاطر بیش از حد رفیق دداشتن اتزیو بود:دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or