پرده‌برداری قریب الوقوع از Assassin's Creed III

The Hoss

کاربر سایت
98701262482621911182.jpg

کارگردان هنری سری Assassin's Creed، محمد گمبو (Mohamed Gambouz) به یک رسانه‌ی آلمانی ابلاغ کرده است که جزئیات بیشتر از نسخه‌ی بعدی این سری در "اندک ماه‌های آینده" منتشر خواهد شد.
طی نمایشگاهی هنری حول نسخه‌های Assassin's Creed که در شهر مونیخ برگزار می‌شد، از گمبو درباره‌ی وضعیت و وقوع نسخه‌ی بعدی بازی پرسیده شد، وی در جواب گفت:
"من به شخصه دوست دارم کار کاملاً جدیدی انجام دهم. شاید محیطی در آسیا یا امریکای جنوبی، حداقل چیزی که تا به حال بر رویش کار نکرده‌ایم. اما تصمیم نهایی با من نیست.
اما می توانید مطمئن باشید که ما نظرات و عکس‌العمل‌های طرفداران را در انجمن‌ها، وبلاگ‌ها، فیس‌بوک و توئیتر با دقت تمام و مو به مو مطالعه کرده‌ایم و انتقادات و پیشنهادات کاربران را شنیده‌ایم. در اندک ماه‌های آتی قطعاً اطلاعات بیشتری را خواهید دید."
با جمع و جور کردن سخنان کارگردان هنری و همچنین اینکه یوبی سافت اوایل سال جاری میلادی اعلام کرد که در ماه مه جزئیات بیشتری را به نمایش در خواهد آورد؛ می‌توان انتظار رونمایی از Assassin's Creed III را در آینده‌ای نزدیک داشت.
برای اطمینان از بازی جدید در سال مالی 2011-2012 تماسی انجام گرفت و گیلمات (Guillemot) در جواب گفت: "چیزی پیرامون Assassin's وجود خواهد داشت، این تنها چیزی است که می‌توانیم بگوییم."
منبع خبر

آخرین ویرایش:
به نظر من محاله تو شرق آسیا یا آمریکای جنوبی باشه ...
به احتمال 80%تو اروپاست و 20% هم احتمال داره تو خاورمیانه باشه ...
آمارو حال میکنی !!!:d

به نظر من محاله تو شرق آسیا یا آمریکای جنوبی باشه ...
به احتمال 80%تو اروپاست و 20% هم احتمال داره تو خاورمیانه باشه ...
آمارو حال میکنی !!!

مصر بیشتر بهش میخوره ... جای پر رمزو رازی هم هست

فراعونه عرب ؟! به نظرتون خنده دار نیست ؟! درسته عربها تو مصر نفوذ کردن و کلا مصر رو عربی کردن ولی نسل فراعونه فک نمیکنم عرب باشن ها :دی

اساسین ها چه ربطی به حشیش داشتن؟:-/
اساسین رو از حشاشین گرفتن انگار. المعلم براشون یه بهشت تقلبی ساخته بود و توش بهشون حشیش میداد و افیون میداد و به اونا وعده ی بهشت واقعی رو میداد. اینا همه تو تاریخ ثبت شدس. که مرگ های مشکوک دو طرف جنگ صلیبی رو به اینا نسبت میدادن (یعنی طبق AC1 کسائی که از جنگ سود میبردن)

(که تو AC1 هم Paradise بودش که تو مرحله آخر المعلم رو توش میکشتیم)

المعلم و قلعه ی الموت و حشاشین (که المعلم بهشون حشیش میداد!) و بهشت (paradise) و جنگ صلیبی بین ریچارد شیردل و صلاح الدین ایوبی و خودشون هم همه و همه تو تاریخ بودن و تو AC1 هم بودن ...
خب حالا شوما بوگو قلعه ی الموت چه ربطی به المعلم داره ؟ :-/

آخرین ویرایش:
ای داد :d
خوب محل اختفای اساسین ها بود دیگه!
شما بوگو مگه AC1 رو بازی نکردی؟!
محل اختفا نه ـُ مرکز حکومت ! :d
http://en.wikipedia.org/wiki/Masyaf
این دژ در سوریه هست ! مدارکش هم موجوده :d مصیاف و داستان AC اصلا ربطی به حسن صباح نداره ! البته دلیل دفاعم اینه که وقتی بازی رو به حسن صباح ربط میدید خود به خود قضیه ی بهشت مصنوعی هم به ایشون میرسه که تقریبا هر تاریخ دان ای این موضوع رو نقض کرده ! ممنون :d

محل اختفا نه ـُ مرکز حکومت ! :d
http://en.wikipedia.org/wiki/Masyaf
این دژ در سوریه هست ! مدارکش هم موجوده :d مصیاف و داستان AC اصلا ربطی به حسن صباح نداره ! البته دلیل دفاعم اینه که وقتی بازی رو به حسن صباح ربط میدید خود به خود قضیه ی بهشت مصنوعی هم به ایشون میرسه که تقریبا هر تاریخ دان ای این موضوع رو نقض کرده ! ممنون :d
تو که دانی و پرسی سوالت خطاست!
حالا شما بگو چه ربطی به حسن صباح داره؟! :d اصلا اون موقع حسن صباح وجود نداشت که منم نگفتم که بودش!

تو که دانی و پرسی سوالت خطاست!
حالا شما بگو چه ربطی به حسن صباح داره؟! :d اصلا اون موقع حسن صباح وجود نداشت که منم نگفتم که بودش!
نه دیگه بالاخره اینجاییم که یه چیزی یاد بگیریم و یه چیزیم یاد بدیم :دی
ربطش اینه که صد ها سال بعد از حکومت فاخر صباح و ضعیف شدن حکومت و در نهایت منحل شدن آن توسط جانشینان حسن صباح ، گروهی در غرب خاورمیانه به ساخت بهشت های مصنوعی پرداخته و سعی در تربیت نیروهایی جدید بودند که قدرت دوران حسن صباح را برگردانند ! که البته حسن صباح هیچ وقت بهشت مصنوعی نساخت و اینها که ساختند در آخر حتی موفق به جمع آوری یک قشون کوچک نشدند !
ربطش به همینه ! مصیاف از قلعه هایی بوده که دست به این کار زدن !

کلمه اساسین از کلمه حشاشین گرفته شده اما چون این افراد که حسن صبا سردستشون بوده ترورهایی رو انجام میدادن (البته آدم بدها رو میکشتن) این کلمه در غرب معنی قاتل میده. حالا چرا به اونا میگفتن حشاشین به این خاطره که اینا از داروهای گیاهی برای طبابت استفاده میکردن. منظور از حشیش ماده مخدر نیست بلکه یعنی گیاه یا علف

اساسین رو از حشاشین گرفتن انگار. المعلم براشون یه بهشت تقلبی ساخته بود و توش بهشون حشیش میداد و افیون میداد و به اونا وعده ی بهشت واقعی رو میداد. اینا همه تو تاریخ ثبت شدس. که مرگ های مشکوک دو طرف جنگ صلیبی رو به اینا نسبت میدادن (یعنی طبق AC1 کسائی که از جنگ سود میبردن)

(که تو AC1 هم Paradise بودش که تو مرحله آخر المعلم رو توش میکشتیم)

شما کتاب خداوند الموت رو بخون اونجا گفته که الموتیان دارو فروش بودند و دارو به شهرهای دیگر ایران صادر می کردند قرن ها بعد به اشتباه حشیش رو به معتاد بودن اونا نسبت دادند در مورد بهشت اصلا حسن صباح بهشت درست نکرده بوده چون اگه می خواست از این کارا بکنه اون اراده هیچ وقت تو فرقشون باقی نمی مونده و زود از هم پاشیده می شده قرن ها بعد یه عده که اطلاعات کافی نداشتند و فکر می کردند حسن صباح با این کارا قدرتمند شده اومدند یک سری قلعه ساختند تا شیوه الموتیان رو احیا کنند و یه سری مرد و زن با آذوغه وارد این قلعه ها شدند و به مصرف مواد و ... پرداختند با تمام شدن آذوغه از قلعه اومدند بیرون ولی چون به زندگی راحت عادت کرده بودند خلاف کار و راهزن شدند که به دست حاکم های اون زمان کشته شدند من فکر می کنم اگر هم ساخته باشه به درد نمی خورده چون فداییون مطلق مقطوع النسل می شدند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Modern Samurai

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or